Decoratie-ideeën

Ideeën om de kinderkast te organiseren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Misschien ben jij een van die mensen die ervan houdt om alles goed georganiseerd in de kasten te hebben. Hoewel het soms moeilijk is om de jouwe goed georganiseerd te houden, neem je altijd de tijd om het fatsoenlijk te houden en tijd besparen bij het zoeken naar kleding 's morgens vroeg voordat je naar je werk gaat, is van onschatbare waarde! Behalve dat alles georganiseerd is, zal je geest zich veel meer ontspannen voelen als je in je kast kijkt. Maar hoe zit het met de kinderkast?

Het is waarschijnlijk dat je van tijd tot tijd een hele ochtend besteedt aan het opruimen en bijna zonder te weten hoe of waarom, wanneer je het weer opent, het een puinhoop is! Misschien is het een beetje ongeorganiseerd of misschien lijkt het alsof er een orkaan binnen is gekomen. Het is niet duidelijk waarom het gebeurt, maar het gebeurt. Misschien willen de kinderen met de kast spelen of 's ochtends en in de haast om de kleren te krijgen waarvan je niet beseft dat je het verknoeit

Kinderkast goed georganiseerd

Een opgeruimde en gestroomlijnde kledingkast voor je kind voorkomt dat je gek wordt, om nog maar te zwijgen over de kleding van je kind. Bedenk hoe gemakkelijk je ochtendgevecht zou zijn als je precies wist waar elke favoriete sok, T-shirt en paar schoenen zijn. Aan de andere kant, als je het niet weet of niet meer weet, kan de ochtendsituatie een echte chaos worden.

Ook, naarmate uw kinderen ouder worden, willen ze ook meer onafhankelijkheid en een manier om dit te bereiken is door te weten waar hun kleding is, zodat u kunt kiezen welke kleding u in de ochtend Het wordt gedragen om naar school te gaan, om te gaan wandelen met het gezin of gewoon om thuis te zijn. Maar als je je niet steeds hoeft af te vragen waar je kleren zijn, krijg je ook meer zelfvertrouwen en leer je ook alles beter georganiseerd te houden in je kast.

Tijdbesparende kasten

Om je kinderen 's ochtends zonder al te veel frustraties aan te kleden, kun je het beste alles zo organiseren dat het toegankelijk is. Het is ook een goed idee om de kast met je kinderen zo in te richten dat ze van tevoren de outfits voor de hele week kiezen, waarna je de dagen van de week aan de kleding kunt hangen. Zodat ze zich 's ochtends kunnen aankleden zonder in een oorlog terecht te komen.Lade-inzetstukken en tussenschotten zijn ook geweldige hulpmiddelen om de inhoud georganiseerd te houden.

Controleer de essentie

Het is een goed idee voor de kinderkast om kinderhangers te hebben die passen bij de maat van de kleding. Als je kleerhangers plaatst die niet voor kinderkleding passen (bijvoorbeeld kleerhangers voor kleding voor volwassenen), zal de kleding er onvermijdelijk af vallen en een zooitje in de kast veroorzaken.

Je kunt ook gebruik maken van manden en opbergmanden voor kledingaccessoires. In decoratie- of meubelzaken vind je verschillende opbergideeën zodat de kast van je kinderen altijd goed zit georganiseerd.

De kledingkast moet gemakkelijk te gebruiken zijn voor kinderen

Het is waar dat je op zoek bent naar je comfort, maar vergeet niet dat de kledingkast echt bedoeld is voor het gebruik van de kleding van je kinderen, dus het is essentieel dat het ook voor hen gemakkelijk is om te gebruiken en er dagelijks van te genieten.

Zoek een kast met de bereikbare hoogte voor je kind en trek een horizontale mentale lijn over de kast; alles hieronder moet volledig toegankelijk zijn. Bij het ontwerpen van kinderkledingkasten moet een combinatie van vaste en verstelbare uittrekbare schoenenplanken worden gemaakt, zodat je de planken kunt verwijderen en later ruimte kunt maken voor grotere en grotere schoenen, terwijl je de diepte maximaliseert in de kast.

Stop ruzies tussen broers en zussen bij het delen van een kast

Als broers en zussen een kast moeten delen, bewaar dan de vrede door de ruimte te verdelen. Er moet een scheiding van ruimte zijn, ook al zijn er enkele gedeelde plaatsen of items. Elk kind wil 'hun spullen' op 'hun plek' hebben en dat betekent dat hun spullen die van hun broertje niet hoeven te raken

Pas de kast aan als deze klein is

Er zijn een paar trucjes om de ruimte in een kleine kast echt te maximaliseren, zoals het gebruik van uittrekbare schoenenplanken die compacter zijn dan een schoenenrek, of hangende schoenenopbergers, aangezien je meerdere rijen schoenen kunt hebben, maar trek aan elke rij alsof het een lade is. Als je een kast hebt met een hoog plafond, gebruik dan het plafond.

Opklapbare planken of rails helpen de kasthoogte te optimaliseren, maar dat betekent niet dat je te veel hoeft te meten. Deze systemen hebben meestal katrollen of stangen waaraan wordt getrokken om de planken comfortabel in gebruik te maken.

Vergeet de ruimte voor speelgoed niet

Meestal wordt speelgoed in de kast opgeborgen, dus het is een goed idee om ervoor te zorgen dat er opbergplaatsen of vakjes zijn voor deze spullen. Door een kast te kopen of te hebben met dit idee in gedachten, blijft de kast op de lange termijn georganiseerd.

Decoratie is ook belangrijk

Veel plezier met het ontwerpen van kasten door details en persoonlijkheid toe te voegen met de interesses van je kinderen in gedachten. Net zoals volwassenen speciale details willen, waarderen kinderen het ook.Je kunt de muren van de kast verven in de favoriete kleur van je kind, of de kastknoppen veranderen in leuke vormen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: