Decoratie-ideeën

Muren versierd met foto's en erg stijlvol

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De muren zijn een heel canvas om te ontdekken, omdat we er geweldige dingen mee kunnen doen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om ze zonder decoratie te laten, maar tegenwoordig zijn er veel trends die ons ertoe brengen om van alles toe te voegen. Vandaag zullen we zien hoe we ons kunnen laten inspireren door de muren versierd met foto's.

De foto's zijn herinneringen en iets heel persoonlijks, dus het is een geweldig idee om ze als decoratie te gebruiken. Er zijn veel manieren om foto's op de muren van het huis te plaatsen, met allerlei stijlen en composities. Vandaag zullen we zien hoe we de foto's aan de muren kunnen hangen, zodat ze ons huis versieren en stijl geven.

Hoe kies je de foto's

De foto's die we aan onze muren hangen, kunnen een diepe betekenis voor ons hebben of gewoon mooi zijn, wat dient om onze ogen op te fleuren. Hiermee kunnen we volledig gepersonaliseerde ruimtes creëren geïnspireerd door de dingen die we leuk vinden We moeten niet alleen foto's kiezen die een vergelijkbare kleur of stijl hebben, maar we moeten ook de lijst ervoor kiezen, iets waar we ook echt hoofdpijn van kunnen krijgen. Het is beter om een bepaalde stijl voor deze foto's te kiezen, zodat je lijsten kunt vinden die er goed bij passen. In de set die we gaan maken met de foto's en de lijsten telt alles, van het formaat tot de maten en kleuren. Je moet een idee krijgen van wat je wilt overbrengen en dan lijsten en details krijgen om de muren met die foto's te versieren.

Zwart-wit foto's

Een van de dingen die we het leukst vinden aan foto's, is dat ze als schilderijen kunnen zijn, totaal decoratief. De foto's bieden afbeeldingen die kunnen worden gebruikt om de muren te versieren. Een van de trends die we vandaag hebben, is zwart-witfoto's, die een zeer eenvoudige stijl bieden. Deze foto's zijn perfect voor het decoreren van minimalistische, moderne of Scandinavische ruimtes, waar eenvoud en neutrale tinten worden gezocht. U hoeft niet altijd uw eigen foto's te gebruiken, aangezien we tegenwoordig hele mooie foto's van internet kunnen kopen en zelfs maken om ons huis mee te decoreren. In dit geval hebben ze zeer vergelijkbare foto's met dansers gebruikt in een eenvoudige en minimalistische compositie. Hoe het ook zij, zwart-witafbeeldingen zijn een perfecte gok, omdat ze kunnen worden gecombineerd met alle omgevingen, stijlen en kleuren.

Kleurfoto's

Het kiezen van zwart-witfoto's is eenvoudig omdat ze bij alles passen. Als we echter de muren willen decoreren met een beetje kleur, zullen we van tevoren goed moeten nadenken de tonen die we zullen gebruiken om eraan vast te houden en dat de set goed combineert . Over het algemeen kunnen we zwart-witfoto's met gekleurde kaders gebruiken. We kunnen ook foto's kiezen met gelijkaardige tonen en kaders in neutrale tinten die nauwelijks opvallen. Over het algemeen moeten we aparte kleuren of pastelkleuren gebruiken, omdat ze altijd gemakkelijker te combineren zijn, of alle tinten van één kleur gebruiken, zoals op de muren waar ze van intens roze naar pastelroze gaan. Dit zijn de meest gecompliceerde composities, maar ze kunnen erg decoratief zijn.

Grote foto's

Hoewel composities met een grote verscheidenheid aan foto's populair zijn, is de waarheid dat we altijd kunnen wedden op een of twee grote foto's die erg belangrijk zijn. De typisch geposeerde familiefoto's zijn niet meer in stijl, maar meer natuurlijke en betekenisvolle foto's. Een geweldige foto die met stijl is gemaakt, kan een schilderij perfect vervangen. In dit huis zien we hoe ze grote foto's combineren met andere kleine foto's in grote lijsten. Het is een andere manier om een compositie te maken waarbij de grote foto de hoofdpersoon is.

Fotocompositie

Een van de dingen die we het meest in huizen hebben kunnen zien, zijn de composities van foto's aan de muren Deze composities kunnen op veel manieren worden gemaakt, maar ze hebben een aantal Gemeenschappelijke dingen. Aan de ene kant moeten we op zoek naar lijsten voor de foto's die een vergelijkbare stijl hebben, zodat alles bij elkaar past.Het hoeven niet dezelfde monturen te zijn, maar ze moeten wel iets gemeen hebben, of het nu gaat om pasteltinten, zwart of een vintage stijl. Dit zorgt voor consistentie in de stijl, ook al hebben ze verschillende maten of kleuren. Deze samenstellingen dienen eerst getest te worden om precies te weten waar de tegels geplaatst moeten worden. Deze kunnen op hun beurt zonder gaten worden geplaatst, omdat er speciale pasta's zijn om ze te plakken zonder de muur of de verf te beschadigen. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om een bepaalde samenstelling te testen. Over het algemeen hebben totaal symmetrische composities niet de voorkeur, maar eerder vrijere of meer gevarieerde composities.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: