Decoratie-ideeën

Ideeën om glazen potten te hergebruiken en er decoratieve elementen van te maken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Denk na over hoeveel glazen potten je per maand gebruikt en wat je ermee zou kunnen doen als je ze hergebruikt. Deze keer breng ik je een tutorial waarin je enkele eenvoudige ideeën vindt om die glazen potten te recyclen en er decoratief van te maken objectennaar wens. Je kunt ze aanpassen aan elke ruimte in je huis.

Materialen

Om de glazen potten opnieuw te gebruiken en er decoratie van te maken, heb je potten van verschillende groottes nodig, maar we gebruiken ook de volgende materialen :

Voor de vaas:

  • Strandschelpen
  • Siliconen in pistool

Voor de boten:

  • Spuitverf
  • Ladeknoppen

Stap voor stap

Je kunt de volgende videotutorial bekijken waarin ik je laat zien hoe je de twee ideeën maakt. Ze zijn heel gemakkelijk te maken en nemen bijna geen tijd in beslag, dus je kunt ze in elke vrije tijd maken die je hebt.

Laten we de stappen van elk van de ideeën bekijken, zodat je niets vergeet.

Vaas of vaas

Dit object kan ook worden gebruikt als pot, potloodhouder of opberger voor gebruiksvoorwerpen. Het ziet er erg elegant uit in elke ruimte. Om het te doen moet je:

  • Lijm met siliconen de kleinere schelpen rond de bovenkant van de pot.
  • Blijf shells raken wordt groter en groter terwijl je naar beneden gaat.

Sommige schelpen kunnen broos zijn, dus druk niet te hard bij het lijmen. Ze hechten perfect aan het siliconenpistool en het is zeer comfortabel omdat het direct plakt.

Decoratieve pot

Decoratief potten zoals deze zijn geweldig voor het bewaren van snoep, pasta, katoen en om ze in het zicht te laten als decoratie, dus een object dat ook in een tas in een kledingkast zou kunnen zitten wordt een decoratief object. Om het te doen moet je:

  • Kleef de deurknop op het deksel van de pot met hete lijm.
  • Bescherm de tafel goed met papier of plastic om geen vlekken te maken.
  • Verf het deksel met de knop met de spraypaint in de kleur die jij het mooist vindt.

Vergeet niet dat je het oppervlak waarop je gaat schilderen en alles daaromheen goed moet beschermen, aangezien spuitverf stof achterlaat dat meer dan nodig vlekt. Doe het ook op een goed geventileerde plaats.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: