Decoratie-ideeën

5 vragen over tiny houses

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We kunnen niet ontkennen dat veel huizen, vooral in grote steden, kleiner worden. Een klein huis kan tussen de 50 en 30 vierkante meter groot zijn, ze zijn gebouwd in een conventionele constructie maar ze zijn te klein van formaat, wat het soms moeilijk kan maken om er comfortabel in te wonen als ze zijn Hij heeft een gezin.

Het is ook waar dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan kleine huizen omdat ze goedkoper en comfortabeler zijn als ze geen kleine kinderen of huisdieren hebben.Huishoudelijke taken zijn in korte tijd geklaard en ook het onderhoud ervan is goedkoper. Als je geïnteresseerd bent in tiny houses, mis dan deze vragen niet die je moet weten over tiny houses voordat je besluit er in te trekken.

Waarom zijn ze goedkoper?

Natuurlijk zijn kleine huizen goedkoper omdat je minder ruimte hebt en er minder land wordt gebruikt om ze te bouwen. Bovendien kan een klein huis je niet hetzelfde comfort bieden als een klein huis.

Zowel voor huur als voor eigendom kost een klein huis u veel minder geld dan een huis met meer vierkante meters en meer voorzieningen. Het een neemt het ander weg, om zo te zeggen.

Kan je overal een klein huis bouwen?

Nee. De meeste gemeenten hebben bestemmingscodes, die commerciële ruimten scheiden van woongebieden, en die ook specificeren waar een woning op een perceel mag staan, en wat de minimale en maximale grootte van acceptabele woningen is.

Een idee is om je kleine huis in de achtertuin van een familielid of vriend te plaatsen, aangezien veel bestemmingsplannen dergelijke 'bijbehorende wooneenheden' toestaan, ook wel bekend als hutten of achtertuinwoningen.

Het ideale scenario kan zijn om een stuk grond te vinden dat niet is onderworpen aan bestemmingsplannen. Er zijn er een paar, hoewel ze zich meestal in meer afgelegen of landelijke gebieden bevinden.

Zijn ze veilig?

Aangezien bedden meestal in een verhoogd gedeelte staan, moet er een stevige reling naast de trap of trap in huis zijn, en een soort barrière op de zolder zodat je niet uit bed rolt en op de verdieping hoofd beneden. Het raam op de zolder moet ook groot genoeg zijn om te ontsnappen als de ladder of ladder geblokkeerd zou zijn.

Luchtkwaliteit en ventilatie zijn ook grote problemen.Kleine huizen worden vaak verwarmd via een aan de muur gemonteerde propaantank en bevatten gasfornuizen. Aangezien de huizen van brandbare materialen zijn gemaakt, ontstaat er potentieel brandgevaar. Het is misschien veiliger als een klein huis elektrisch wordt verwarmd, hoewel het ingewikkelder kan zijn om het te creëren. Voordat je een tiny house gaat huren of kopen, moet je controleren of de ventilatie goed geregeld is, zodat je altijd genoeg zuurstof binnen hebt. Het lijkt absurd, maar het is belangrijker dan je je kunt voorstellen.

Kan een gezin in een klein huis wonen?

Veel gezinnen wonen in kleine huizen en zijn er dol op. Wonen in een klein huis heeft veel te maken met creatief denken. Misschien kan uw gezin meerdere kleine huizen bij elkaar bouwen. Een klein huis bevat bijvoorbeeld alle kamers, een tweede huis de keuken en een derde de woonkamer Het zouden kleine gezamenlijke huizen zijn die in totale staat een huis zouden vormen.

De twee grootste problemen als het om gezinnen en kleine huizen gaat, zijn de extra ruimte die nodig is voor bedden en de grotere keuken die nodig is. Nogmaals, creativiteit is noodzakelijk.

In plaats van automatisch kamers toe te voegen aan plattegronden van een klein huis, kun je misschien een bank in de woonkamer en een loveseat kopen die kunnen worden omgezet in bedden. Of de kinderkamer kan een stapelbed of een onderschuifbed bevatten. Zorg voor efficiëntie in de keuken dat je een voorraadrek of twee in de keuken plaatst als je veel ingeblikte producten gebruikt bij ma altijden, of een vriezer als je veel voedsel invriest.

Gezinnen kunnen het buitenleven ook integreren in hun leefruimte door een eettafel/terrastafel en stoelen op het grasveld naast hun huis te zetten.

Waar worden dingen bewaard?

De meeste mensen zouden wat bezittingen moeten wegdoen voordat ze naar een klein huis verhuizen. Maar een klein huis kan worden uitgerust met meer opslagruimte dan je zou denken. Je kunt opbergruimte creëren onder stoelen, uitschuifbedden, luiken toevoegen, hetzelfde kan met dakruimte. De ruimte onder de kasten die wordt afgedekt door de neus kan ook worden omgevormd tot een plek voor spullen door middel van schuiflades. Vergeet ook niet de muren te gebruiken. Hang potten, pannen en kopjes op; elke hangende mand kan dienst doen als planken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: