Decoratie-ideeën

Verschillende manieren om vilt in je huisdecoratie te introduceren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vilt is een heel veelzijdig materiaal dat we op verschillende manieren in ons huis kunnen introduceren. Het is relatief gemakkelijk om mee te werken, daarom kunnen we relatief gemakkelijk meubels, accessoires en andere decoratieve elementen op de markt vinden die met dit materiaal zijn gemaakt.

Kinderkamers kunnen goedkoop worden ingericht met slingers, mobiele telefoons en andere viltdecoraties. De organisatie van ons huis kan er ook baat bij hebben als we dit materiaal gebruiken om manden en dozen te maken.Het kan ook worden gebruikt om de muren geluiddicht te maken en te decoreren En dat is nog niet alles.

Vilten muren

Gemaakt van een mix van wol en rayonvezels, vilt is een lichtgewicht, vormbaar materiaal; eigenschappen die het een prettig materiaal maken om mee te werken. Een andere van de beste en nuttigste eigenschappen is dat het lawaai vermindert en kan worden gebruikt om de muur geluiddicht te maken.

Het zal ons dan ook niet verbazen dat dit materiaal steeds vaker voor wandbekleding wordt gebruikt. De submaterial viltpanelen hebben zeer elegante geometrische ontwerpen en zijn genoemd in belangrijke redactionele artikelen. Leuker is het idee om kleine geometrische stukken aan de muur te combineren, als paneel of geïsoleerd.

Vilten meubelen

Meubels van vilt zijn niet gebruikelijk in onze huizen, daarom voegen ze veel persoonlijkheid toe aan de kamers waarin ze zich bevinden.Het verkrijgen ervan heeft een prijs en hoewel vilt een toegankelijk materiaal is, zijn designmeubels in dit materiaal zeer exclusief.

De Ruff Pouf, ontworpen door Romero Vallejo, is een van onze favoriete stukken. Je kunt hem te koop vinden bijGAN, voor tussen de €800 en €1.500. Een ander van onze favoriete voorstellen, vanwege de vele mogelijkheden die we ervoor vinden, zijn de akoestische schermen ontworpen door Goodrum. Ze kunnen worden gebruikt als scherm, om het bureau te isoleren, om de muur te versieren

Vilten bedden voor katten en honden

Niet alleen wij kunnen genieten van meubels van vilt, maar ook onze dieren. Zowel grote firma's als kleine ambachtslieden die met dit materiaal werken, hebben de mogelijkheden van vilt gezien om bedden en originele huizen voor honden en katten te creëren die het meest origineel zijn.

We houden van het huis met kattenoren en de mand met handvatten, beide voor katten en beide te koop bij Esty in respectievelijk de Agnestfelt- en Elevele-winkels. Het Hello Pets bed is eenvoudiger, maar erg praktisch voor onze honden. En in dezelfde winkel vind je de tipi's, praktisch voor beiden en zelfs voor de kleintjes in huis.

Vilten accessoires

Ons huis decoreren met vilten accessoires is veel goedkoper dan met meubels van hetzelfde materiaal. We kunnen vloerkleden, tijdschriftenrekken, bloempotten, dozen en zelfs lampen zoals die van Outofstock vinden. De meeste in grijs, heel erg in overeenstemming met een Scandinavische stijl.

Bureauaccessoires

Muuropbergers, panelen van het type "moodboard", iPad- of notebookhoezen, toetsenbordmatten, etuis Als u op zoek bent naar een "zuinige" manier om het uiterlijk van uw werkhoek te veranderen, zijn vilten accessoires een geweldig alternatief.Alleen op Etsy vind je een lange lijst met accessoires die je werktafel een andere uitstraling kunnen geven.

Vilten dozen en manden

Dozen en manden zijn erg handig in onze huizen om kasten en planken georganiseerd te houden. Die van hout en plastic zijn het populairst, maar in het laatste decennium hebben vilten dozen en manden een grote bekendheid gekregen. Met sobere ontwerpen en afgeronde vormen zien ze er delicater uit dan die van andere materialen, maar ze kunnen net zo goed gebruikt worden in verschillende kamers van het huis.

We kunnen ze gebruiken om handdoeken in de badkamer of vodden in de keuken te ordenen. In een leeshoek kunnen ze gebruikt worden om onze boeken op te bergen en naast het bureau kunnen ze handig zijn om schrijfwaren in op te bergen.We kunnen ze ook gebruiken om het speelgoed van de kleintjes te ordenen of de dekens van de bank in de woonkamer op te halen.

Vilt om de kinderkamer te versieren

Bij het inrichten van kinderkamers speelt creativiteit een zeer belangrijke rol. Met vilt kun je tal van knutselwerkjes maken waar we de kleintjes bij kunnen betrekken, van simpele slingers tot mobieltjes of verschillende elementen om de muur te versieren.

Pinterest is een fantastische tool voor het vinden van verschillende ideeën en manieren om ze uit te voeren. Het zal niet moeilijk voor je zijn om patronen te vinden om dierenkoppen te maken waarmee je de slaapkamermuur kunt versieren of verschillende figuren waarmee je een mobiel kunt maken om boven de wieg te hangen. En als je ze niet met je eigen handen durft te maken, kun je altijd details kopen zoals die in de afbeelding hierboven op Etsy.

Vind je onze ideeën leuk om je huis met vilt te decoreren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: