Interieur

Brico Depot Keukens, kwaliteit en prijs om uw huis te renoveren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Brico Depot is een bedrijf dat duizenden particulieren en professionals elke dag vertrouwen om hun projecten voor woningverbetering uit te voeren, dankzij een beleid dat lage prijzen, kwaliteit en onmiddellijke beschikbaarheid combineert . Overweegt u uw keuken geheel of gedeeltelijk te renoveren?

Brico Depot biedt u naast een brede catalogus met producten om uw keuken te decoreren, u eenvoudige en doeltreffende diensten om uw project uit te voeren. Met hun service voor keukenplannen op maat helpen ze u bij het creëren van de perfecte keuken voor uw ruimte, rekening houdend met de verdeling ervan en uw behoeften, zowel praktisch als economisch.

Kies een goede layout

Wil je je keuken een nieuwe look geven? Begin met het bestuderen van de mogelijkheden die de ruimte heeft om elke hoek optimaal te benutten. U hoeft het niet alleen te doen, Brico Depot biedt u enkele aanbevelingen zodat u een volledig functionele en comfortabele ruimte kunt krijgen.

Distributiesoorten

Heeft uw keuken meer dan 20m2 of minder? Is het gesloten of open naar andere ruimtes, is het mogelijk om er L-vormige meubels in te plaatsen? Als u weet hoe u deze drie vragen moet beantwoorden, weet u hoe u de beste distributie kiest voor uw keuken op basis van de aanbevelingen die het bedrijf ons biedt.

  • U-vormige keuken: Ideaal voor grote oppervlakken en open keukens.
  • Keuken met eiland: Aanbevolen voor keukens van meer dan 20 m2.
  • L-vormige keuken: Perfect voor keukens kleiner dan 20 m2. Op 90 centimeter afstand van het langste aanrechtblad kan ook een tafel geplaatst worden om aan te eten.
  • Parallelle keuken: Geschikt voor oppervlaktes tussen 10 m2 en 15 m2.
  • Lineaire keuken: Zeer comfortabel in kleine of open keukens.

Respecteer afstanden

Cocinas Brico Depot raadt ons aan om de afstanden tussen kookplaat, gootsteen en koelkast te verkleinen voor meer comfort. Dus als u moet koken, hoeft u niet van de ene kant van de kamer naar de andere te gaan om de afwas te doen, het koken van voedsel te regelen of de benodigde ingrediënten uit de koelkast te halen.

Zorg bij het plaatsen van de kookplaat voor een ruimte van 50 cm aan elke kant om hem te scheiden van andere apparaten en minimaal 80 cm verwijderd van de gootsteen Voor de veiligheid .Plaats de vaatwasser in de buurt van de gootsteen, zodat je bij het verwijderen van grover vuil in de gootsteen niet op de vloer druppelt en tijd bespaart.

Andere belangrijke afstanden om te respecteren zijn de 65 cm. tussen de afzuigkap en de kookplaat zodat de dampen goed worden aangezogen en afgevoerd. Evenals de minimale hoogte tussen het aanrechtblad en het bovenmeubel, 50 cm. om het u gemakkelijk te maken om te koken.

Brico Depot Keukens

Bij Brico Depot vind je keukenkits die snel en eenvoudig te monteren zijn en waarmee je je keuken vorm kunt geven, maar ook modulaire systemen die je meer vrijheid geven om de keuken van je dromen Je maakt de keuken compleet met een van de vele werkbladen en praktische accessoires uit de catalogus.

Keuken in Kit Noa

De keuken “Noa” is verkrijgbaar in wit en eiken. Het is een keuken van twee meter met als groot voordeel: hij is snel en eenvoudig te plaatsen. Elke module bestaat uit een schaal, deur, werkblad, plint en scharnieren. Met gestandaardiseerde afmetingen bieden ze de ideale oplossing om snel, gemakkelijk en tegen de beste prijs een volledig functionele keuken te krijgen.

  • Samenstelling bodem: 1 spoelbak met twee deuren (80 cm), 1 onderkast oven (60 cm) en 1 onderkast met één deur (60 cm).
  • Samenstelling bovendeel: 1 hoge kast met twee deuren (80 cm), 1 bovenkast met één deur (60 cm) en 1 hoge kast met één deur (60 cm).
  • De dikte van het aanrechtblad is 25 mm.

Dit type keuken kan worden aangevuld met andere modules zowel boven als onder behorende tot het assortiment kitkeukens om zo de gewenste keuken te realiseren.

Modulaire keukens

Met de modulaire keukenmodellen van Brico Depot zal het voor jou niet moeilijk zijn om de keuken van je dromen te creëren.U kunt kiezen uit 4 modellen, meer dan 14 kleuren en 830 mogelijke combinaties. Modulaire keukens bieden het gemak van om uw keuken op maat samen te stellen, door de modules en het type indeling te selecteren die het beste bij uw ruimte passen

Urban, City, Luxury en Rustic zijn de 4 keukenmodellen die beschikbaar zijn in de catalogus. Urban, met getextureerde deuren en fronten, is ideaal voor moderne en minimalistische keukens Luxe keukens kunnen in hetzelfde type keuken passen, met hoogglans deuren en ladefronten om een gedurfde toets te geven spatie.

Net als de vorige presenteert City deuren en fronten in spaanplaat bedekt met melamine. Dit model kiest echter voor een meer traditionele esthetiek, gemakkelijk aan te passen aan elk type ruimte.Het nieuwste voorstel van Brico Depot is Rustic, een model met PVC deuren en ladefronten met mooie afgeronde lijsten.

Alle inbouwkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgerust met langzaam en geruisloos sluitende scharnieren. De lades hebben ook een geleidelijke sluiting voor meer comfort. Het meubilair heeft een garantie van 25 jaar en wordt, net als de Noa-kit, gemaakt in Spanje met gecertificeerd hout uit duurzame bossen.

Hou je van Brico Depot keukens?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: