Decoratie-ideeën

Hoe handdoeken te vouwen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je je ooit afgevraagd of je je handdoeken goed opvouwt of dat je het integendeel van nature doet, bijna zonder na te denken over hoe je het moet doen? Er zijn veel verschillende manieren om handdoeken te vouwen en niet alleen punt met punt om een vierkant te maken zodat het mooi op de planken past. Handdoeken vouwen is een kunst die vaardigheid vereist, zolang je maar een perfecte vouw of verschillende vormen wilt bereiken.

Handdoeken in je decoratie

Handdoeken hoeven niet zomaar in een la te worden opgeborgen, als je wilt, kunnen ze deel uitmaken van de decoratie.Je kunt verschillende manieren bedenken om handdoeken weg te geven of ze gewoon in je badkamer te laten zien en je gasten naar adem te laten snakken als ze binnenkomen en je vragen om ze te leren hoe ze dat moeten doen.

Vergeet nooit meer je badhanddoeken in een la, want ze kunnen je helpen om het uiterlijk van de badkamerruimte te verbeteren. Sommige mensen willen handdoeken graag elegant hebben zodat niemand ze aanraakt, maar een handdoek die niet wordt aangeraakt vervult zijn functie als handdoek niet. Als je ook kleine kinderen in huis hebt, is het beter dat je handdoeken elke dag gebruikt kunnen worden.

Handdoeken kunnen je helpen om je badkamer er beter uit te laten zien en te profiteren van hun texturen en materialen, zodat ze zowel decoratief als praktisch zijn. Het idee is dat je handdoeken niet alleen voor een specifiek doel gebruiken, maar ook kunnen helpen bij het decoreren door je persoonlijkheid te laten zien, of het nu gaat om vorm, kleur of een ander aspect dat je interesseert jij .

Verschillende manieren om handdoeken op te vouwen

Er zijn verschillende manieren om handdoeken op te vouwen. U zult degene moeten kiezen die u het leukst vindt of degene die het beste bij uw persoonlijkheid past, afhankelijk van wat u wilt dat het decoratieve effect in uw badkamer is. Mis deze manieren om handdoeken op te vouwen niet, kies de manier die jij het leukst vindt!

Opgerolde handdoeken

Handdoeken opgerold, dat wil zeggen opgerold, geven de badkamer altijd een elegante uitstraling, vooral als je open planken hebt waar je alles op kunt zien. Je kunt het als een professional doen als je deze tips volgt:

 • Vouw de handdoek dubbel om een vierkant te maken
 • Vouw vervolgens de handdoek in een van de hoeken naar het midden van het vierkant
 • Vouw de tegenovergestelde hoek zodat deze de eerste hoek in het midden van het vierkant raakt
 • Draai de handdoek om zodat de gevouwen hoeken naar beneden wijzen
 • Begin met vouwen van de ene hoek van de handdoek naar de andere, pas de vorm aan
 • Rol de handdoek op

Nu kun je je handdoeken in een mand, in een kast of op de planken in je badkamer leggen.

Vouw een grote badhanddoek op

Grote badhanddoeken zijn misschien wat ingewikkelder om op te vouwen, maar het is makkelijker dan je denkt.

 • Strek de handdoek verticaal uit zodat de handdoek naar je toe is gericht
 • Pak de bovenste hoeken vast en houd ze op schouderhoogte, strek het zo ver mogelijk uit.
 • Breng de ene hoek naar de andere op zoek naar een punt tweederde van de breedte van de handdoek. Vouw de tweede hoek naar de eerste toe en maak drie lagen.
 • Verdeel de plooien en beweeg de handdoek voorzichtig om deze beter te verdelen.
 • Duw de handdoek naar je kin en borst.
 • Haal het middelpunt van de handdoek verticaal, til je kin op en laat hem halverwege zakken
 • Vouw de handdoek opnieuw door hem op een vlakke ondergrond te leggen om nog een vouw te maken
 • Klaar

Beter om het te zien om het te doen

Als je visuele referenties nodig hebt, mag je deze video's niet missen, want je kunt leren hoe je handdoeken op verschillende manieren kunt vouwen en een expert worden!

Vouw handdoeken zoals in hotels

Leer handdoeken vouwen zoals in hotels. In deze eenvoudige Hazlo-video leer je hoe je handdoeken eenvoudig kunt vouwen met deze eenvoudige stappen.

7 manieren om handdoeken op te vouwen

In dit YouTube-kanaal van Rosa Garalva kun je leren handdoeken op 7 verschillende manieren te vouwen. Ze zijn allemaal veel gemakkelijker dan je denkt en ook, met de video leer je meteen hoe je het moet doen. Het is geweldig!

Handdoekbeer

Als je graag vormen maakt met handdoeken, mis dan deze video op het Cookies in the Sky Youtube-kanaal niet, die je laat zien hoe je van een handdoek een mooie beer maakt. Je zult genieten van het gemak en het prachtige resultaat om een spectaculaire beer te hebben en al je bezoekers te verrassen.

Vanaf nu heb je geen excuus meer om al je handdoeken thuis netjes opgevouwen te hebben en die, naast dat ze goed georganiseerd zijn, bijdragen aan de decoratie en goede organisatie van jouw badkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: