Decoratie-ideeën

Keukenkrukken in verschillende stijlen, functioneel en mooi

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De keukenkrukken zijn essentieel in die keukens die een kookeiland of een bar hebben om te eten, omdat het een echt functionele ruimte is die ons veel speelruimte geeft als het gaat om genieten koken met het gezin. Deze krukken kunnen van vele soorten zijn, zo veel dat het bijna moeilijk is om de een of de ander te kiezen, dus we brengen je een beetje inspiratie.

Onder de keukenkrukken die te vinden zijn, zijn er verschillende materialen maar ook silhouetten en stijlen, zelfs veel kleuren om uit te kiezen. Daarom is het moeilijk om er een in het bijzonder te kiezen.Waar we vooral naar moeten kijken is het type kruk en de stijl, zodat deze goed te combineren is met de keuken.

Waar de keukenkrukken plaatsen

Keukenkrukken worden vaak gebruikt in keukens met eilanden of eetbars Deze keukens zijn open en meestal ruim, maar kunnen ook worden gezien in kleine keukens die geen eetkamer hebben, die is vervangen door een kleine bar met krukken waar u kunt ontbijten en ma altijden kunt nuttigen. Als je keuken deze elementen niet heeft, heb je geen krukken nodig, tenzij je ze gebruikt voor een hoge tafel in een hoek, als eetkamer, iets wat je ook terugziet in kleine appartementen.

Krukken met of zonder rugleuning

Keukenkrukken kan met of zonder rugleuning worden gekocht Ze zijn comfortabeler met een rugleuning, maar het is ook waar dat ze meer ruimte innemen. Als je de krukken onder de tafel wilt opbergen omdat we een gat hebben, dan is het beter om te kiezen voor die zonder rugleuning.

Krukken in moderne stijl

Modern keukens kan genieten van krukken met avant-garde en minimalistische ontwerpen. Deze hebben bijvoorbeeld eenvoudige lijnen maar een zeer moderne, bijna futuristische vormgeving, met witte en oranje tinten, om kleur te geven aan een totaal witte keuken. Ze hebben ook een zeer kleine rugleuning, waardoor we ze ook onder het eiland kunnen opbergen.

Krukken in vintage stijl

De vintage stijl spreekt altijd aan voor die oude details die vernieuwd zijn maar nog steeds alle charme van de wereld hebben. Daarom hebben we ook leuke ideeën voor in de keuken. Origineler kunnen deze krukken natuurlijk niet zijn, gemaakt met leer of met oude fietsstoeltjes en met metaal, wat ook zou passen in de typische industriële stijl.

Klassieke krukken

De klassieke stijl gaat meestal niet uit de mode en is eenvoudig Deze krukken met houten poten en bekleding in een ecru tint zijn heel eenvoudig. Ze trekken niet zoveel aandacht als andere, meer originele krukken, maar de waarheid is dat ze gemakkelijk te combineren zijn en vooral in de winkels te vinden zijn.

Scandinavische keukenkrukken

De Scandinavische stijl mag niet ontbreken tussen de keukenkrukken. Deze stukken hebben een eenvoudige uitstraling en zijn voorzien van een aantal zeer Scandinavische details. De schuine lichthouten poten zijn heel typerend voor stoelen of tafels, en het witte plastic blad met afgeronde en basisvormen past bij deze stijl.

Boheemse krukken

De Boheemse stijl is meestal heel casual en heeft zelfs een vintage of exotisch tintje. De krukken van deze inspiratie kunnen moeilijker te vinden zijn maar het is ook mogelijk dat we zelf enkele eenvoudige houten krukken vernieuwen om het een boho chic style te geven We zien enkele krukken met versleten verf in verschillende kleuren en ook houten krukjes waarvan het bovendeel is bewerkt met mandala's.

Krukken in industriële stijl

De industriële stijl gebruikt vaak metalen onderdelen voor zijn omgevingen. De stoelen en krukken van de Tolix-serie zijn echt beroemd en niets identificeert zich meer met deze stijl. We kunnen echter ook andere ideeën vinden, veel origineler en specialer, zoals die veervormige krukken.

Krukken in rustieke stijl

In de rustieke stijl vinden we hout in donkere tinten, steen en materialen die robuust en duurzaam van uiterlijk zijn. Dit is hoe keukenkrukken van dit type moeten zijn, die meestal worden gekozen in hout met donkerdere vernissen dan die in Scandinavische ruimtes. De meest klassieke krukken en zelfs enkele vintage krukken kunnen ook in dit type keuken worden gebruikt.

Gekleurde ontlasting

Vergeet niet kleur en vreugde toe te voegen in de keuken. Als je denkt dat het die vleugje kleur mist, heb je veel krukken die in intense tinten zijn geverfd die misschien ideaal zijn voor dit doel. Kleuren zoals geel of diep oranje zijn goede keuzes. En als je de juiste tint niet kunt vinden, kun je er altijd voor kiezen om ze zelf te verven.

Rieten krukken

We willen ook het belang onderstrepen van een materiaal dat jaren geleden enigszins achterhaald is geraakt en dat met nieuwe trends weer opgewaardeerd is. Wij verwijzen naar rieten, die we ook in sommige keukenkrukken zien.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: