Decoratie-ideeën

Het decoreren van de kamers met grote spiegels is een succes

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Groot spiegels zijn een groot voordeel als het gaat om het verlichten van ruimtes, maar het zijn ook decoratieve elementen waar mensen van houden. Grote spiegels kiezen om in bepaalde hoeken of kamers van het huis te plaatsen, kan een creatief en speciaal idee zijn, perfect voor elke stijl.

De perfecte spiegel kiezen en hem op een goede plek zetten is ook belangrijk, want ze zijn niet allemaal even decoratief of passen bij de ruimtes. We zullen dus wat inspiratie zien om duidelijk te zijn over hoe je een grote spiegel in een kamer kunt toevoegen zonder overdreven of misplaatst te zijn.

Grote spiegels, voordelen

Iedereen heeft graag spiegels in huis, vooral omdat we op die manier onszelf kunnen herstellen en een goed imago hebben. Je kunt nooit een grote spiegel missen om jezelf te kunnen zien voordat je van huis gaat. Maar deze spiegels hebben nog meer functies, vooral met betrekking tot alles wat ze bijdragen aan onze decoratie. Het toevoegen van grote spiegels in huis kan een geweldig idee zijn, omdat ze licht reflecteren en ervoor zorgen dat alles veel helderder en vooral ruimer lijkt, door de ruimtes te vermenigvuldigen met de reflectie. Daarnaast zijn er altijd ruimtes waar ze echt nodig zijn, zoals de kleedkamer of de entree. In de andere ruimtes is de spiegel meer een kwestie van decoratie dan van functionaliteit, dus de stijl en details die het heeft, krijgen iets meer belang.

Grote spiegels in de hal

De hal van ons huis is een van de beste plekken om grote spiegels te plaatsen, omdat we elkaar zo kunnen zien voordat we vertrekken of wanneer we aankomen. Bovendien is de hal meestal een smalle gang en meestal met weinig licht, dus als we deze spiegel toevoegen, lijkt hij ruimer. Als we kunnen, is het beter om de spiegel te plaatsen waar het licht binnenkomt, zodat deze beter reflecteert. Wat de spiegels betreft, we kunnen kiezen uit vele stijlen, of we ze nu aan de muur hangen of op de grond laten rusten. We moeten ook bedenken dat als we een klein extra meubelstuk willen toevoegen, de spiegel niet te groot mag zijn.

Grote spiegels voor de slaapkamer

In de slaapkamer kunnen we ook een van deze spiegels plaatsen. Normaal worden ze tegen de muur geleund geplaatst, om het een casual en bohemien tintje te geven. Er zijn modernere spiegels, met eenvoudige vormen, maar ook spiegels met rustieke houten lijsten en vintage, met een gedecoreerde lijst.De eenvoudige vormen zijn goed te combineren met de moderne, Scandinavische of klassieke stijl, en we kunnen spiegels toevoegen voor vintage kamers of metalen spiegels voor kamers met een industriële stijl.

Spiegels in de kleedkamer

Als er een ruimte in huis is die niet zonder die grote spiegel kan, dan is het wel de kleedkamer. Als we het niet hebben, is de plaats om het te zetten de slaapkamer, maar met een eigen kleedkamer moet de spiegel er zijn. In deze kleedkamers is de spiegel meer functioneel dan decoratief, want waar we naar op zoek zijn, is een stuk om ons uiterlijk te zien wanneer we ons aankleden. Dat is de reden waarom er meestal naar vrij eenvoudige en smalle stukken wordt gezocht, zodat ze niet te veel ruimte aan de muur innemen, aangezien de kleedkamer meestal niet erg ruim is. Een geweldige truc voor deze ruimte is om twee spiegels toe te voegen, één aan een muur en één ervoor, zodat je jezelf vanuit alle mogelijke hoeken kunt zien. Om een mooiere en gastvrijere toets te geven aan zo'n functionele plek, kunnen we ook een krans van lichtjes in de lijst plaatsen of een klein decoratief detail voor de spiegel.

Badkamerspiegels

Deze badkamers hebben een mooie en elegante vintage stijl, met de grote vrijstaande badkuipen, maar de waarheid is dat we in elke badkamer een goede spiegel kunnen toevoegen. In deze ruimtes hebben ze zeer mooie vintage spiegels en met veel details in het frame, die ook zeer decoratief zijn, omdat ze een van de belangrijkste stukken in de kamer zijn, samen met de badkuipen of de lampen spin. Maar als uw badkamer eenvoudiger is, kunnen ze er ook een toevoegen met een eenvoudiger frame, afhankelijk van de ruimte. In deze kamer zouden we alleen het nadeel hebben dat de spiegel gemakkelijk kan beslaan en dat als je dicht bij de badkuip of het water staat, er meer moet worden schoongemaakt dan normaal.

Grote spiegels in de keuken

In keukens is het niet gebruikelijk om spiegels te vinden, omdat het werkplekken zijn waar we gewoonlijk geen spiegels gebruiken.In deze keukens hebben ze het echter aangedurfd om ze toe te voegen. Aan de muur, in dezelfde tint als de verf, of voor de kachel. Dit laatste idee lijkt ons niet zo functioneel, aangezien de spiegel constant vlekken zou krijgen, maar het moet ongetwijfeld gezien de ruimtelijkheid die het biedt aan deze keukens.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: