Decoratie-ideeën

Ikea-kassen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we het hebben over Ikea-kassen, hebben we het niet over grote kassen om op het terras te zetten en al je seizoensgroenten te kunnen planten. Niet veel minder. Ikea-kassen zijn kleine kassen die je overal in huis kunt neerzetten waar je kleine plantjes kunt zetten die binnen moeten worden gebruikt.

Ikea-kassen zijn klein, elegant en verfijnd. Ze zullen je helpen om je huis goed te decoreren en ook zullen je planten kunnen groeien en perfect worden verzorgd en beschermd tegen stof binnenin.Er zijn er die deze kassen ook gebruiken om plastic planten in te zetten om te voorkomen dat ze vuil worden door stof. Maar hoe je ze thuis gebruikt is aan jou!

Praktisch en goedkoop

De kassen van Ikea, die een klein formaat hebben, zijn helemaal niet duur en je kunt ze overal neerzetten. In die zin is een Ikea-kas binnen handbereik van iedereen die ze in de decoratie van hun huis wil hebben.

Ze hebben een karakteristiek ontwerp waardoor ze passen bij elke decoratieve stijl die je in huis hebt. De kleur is wit omdat wit bij alles past, en met kristallen kun je binnenin zien wat je wilt stoppen, of het nu echte of kunstmatige planten zijn, of andere decoratieve elementen die je verkiest.

Maar welke soorten kassen zijn er?

In Ikea zijn er twee soorten kassen waarvan het een goed idee is om ze te kennen, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Als je ze eenmaal leert kennen, hoef je alleen maar naar het Ikea-centrum te gaan dat het dichtst bij je huis ligt en zo een of beide te kopen die je het leukst vindt Of kijk naar op hun website en koop het om het bij je thuis te laten bezorgen of haal het direct op in de winkel. Jij bepa alt hoe je ze wilt kopen!

Ikea-kassen zijn ideaal om zowel binnen als buiten te plaatsen. Dit hangt af van het gebruik dat u eraan wilt geven en waar u het wilt plaatsen. Je huis is uniek en je beslissingen zullen afhangen van wat je wilt bereiken met Ikea-kassen!

SOCKER Kas

Volgens Sarah Fager (de ontwerper van deze kas) liet ze zich voor het creëren van de SOCKER-collectie inspireren door de oude melkbussen, die nog steeds op de landwegen van Zweden te vinden zijn. Het heeft gegalvaniseerd staal waardoor de producten zelfs na jaren als nieuw blijven en ze elke dag worden gebruikt.

De meeste items in deze collectie zijn stapelbaar, waardoor ze veel comfortabeler zijn voor degenen die ze kopen, of ze ze nu willen vervoeren of comfortabel willen opbergen, wat ruimte bespaart. Om deze reden is het een praktische en decoratieve collectie om te genieten van een ecologisch huis. U kunt een enkele broeikas kiezen of het aantal kopen dat u geschikt acht om een mooie decoratieve compositie in uw huis te creëren.

Deze broeikas is ideaal voor het bevorderen van een goed klimaat voor de groei van zaden. Schoonmaken is heel eenvoudig omdat je het alleen met een vochtige doek hoeft te doen. Het frame is gemaakt van staal en voorzien van een polyester poedercoating. Het plastic is polystyreen. Het heeft een prijs van 14,99 euro per stuk.

IKEA PS 2014

Volgens zijn ontwerper Nicolas Cortolezzis, Zwitser en creatief, werd hij geïnspireerd door de traditionele huizen van zijn land omdat ze de eenvoud, vrede en harmonie symboliseren die we allemaal nodig hebben om gelukkig te zijn.Ook wilde hij design met de natuur verbinden. De broeikas is een draagbare mini-kwekerij voor planten, hoewel je binnenin kunt plaatsen wat je wilt en waarvan je denkt dat het er decoratief goed uitziet. Je kunt het op het balkon of naast een raam plaatsen, op tafel of hang hem aan de muur. Het is aan de ene kant open en aan de andere kant gesloten. Als het koud is, draai hem dan met zijn open gezicht naar de muur. Als de hitte komt, leg je het open gezicht naar buiten. Deze broeikas kan het beste alleen binnenshuis worden gebruikt.

Het is een veelzijdige broeikas omdat je hem aan de muur kunt hangen of op een vlakke ondergrond kunt laten staan. U kunt een goede omgeving creëren voor de groei van zaden en uw planten. Hoewel hij ook geschikt is voor buiten, is hij vanwege zijn eigenschappen beter voor binnen, hoewel er bij goed onderhoud buitenshuis geen probleem zal zijn. Voor het schoonmaken heb je alleen een vochtige doek nodig. De prijs is 29,99 euro per stuk.

Vanaf nu heb je geen excuus meer, het is tijd om een broeikas toe te voegen aan de decoratie van je huis, zoals je hebt gezien heb je geen terras of grote patio nodig om ervan te genieten. Je kunt ze gebruiken om zaadjes te planten, planten aan toe te voegen of gewoon om decoratieve accessoires in te plaatsen. Zeker is dat als je kiest voor een van de twee kassen die Ikea voor je heeft, je er geen spijt van zult krijgen!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: