Interieur

Sterrenbehang om de kinderkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het inrichten van de slaapkamer van een kind kan een behoorlijke oefening in creativiteit worden. Er zijn geen grenzen als het gaat om het creëren van een omgeving waarin het voor de kleintjes gemakkelijk is om te "dromen". Een omgeving die bevorderlijk is voor zowel rust als spel, die we zullen personaliseren terwijl ze groeien, waarbij we de eigen smaak van de jongen of het meisje integreren door middel van verschillende elementen.

Zolang het kleine elementen zijn zoals sterren, zullen ze je slaapkamer mooi versieren. We kunnen onder andere sterren verwerken in slingers, textiel met patronen of wallpaper.Met dit laatste kunnen we een deken van sterren op de muren en/of het plafond van de slaapkamer creëren, en wel op verschillende manieren.

Het is niet moeilijk om behang met stermotieven op de markt te vinden. Je vindt ze met verschillende motieven, kleuren en afwerkingen zodat je ze gemakkelijk kan aanpassen aan de gewenste slaapkamer. Het kiezen van de een of de ander hangt af van de stijl waarnaar je op zoek bent.

De grootte van de sterren

De grootte van de sterren zal een van de factoren zijn die je waarschijnlijk zullen helpen bij het kiezen tussen het ene behang en het andere. Als je op zoek bent naar een discreter resultaat, maar tegelijkertijd romantischer, dan zijn kleine sterren een goede keuze. Bij de meeste papieren die aan deze eigenschap voldoen, zul je ook zien dat ze sterren van verschillende groottes combineren, wat nog meer lijkt op een echte deken van sterren.

Als je een muur wilt laten opvallen, worden de papieren met grote sterren je beste bondgenoot. Gebruik zowel de een als de ander om kracht te geven aan de hoofdmuur en schilder de rest in vloeiende tinten in het papier. Het gebruik van een groot sterrenbehang op alle muren kan de slaapkamer te veel belasten en verzadigd raken.

Wallpaper Colors

We hebben gezien hoe de grootte van de sterren een grote invloed heeft op het uiteindelijke resultaat, maar het is niet de enige factor met invloeden. De kleur van het behang zal de slaapkamer in een of andere richting transformeren. De meest veelzijdige zijn zonder twijfel neutrale kleuren: wit, grijs en beige. Maar er zijn veel meer gedurfde en leuke opties zoals die met veelkleurige of glanzende sterren, met een metallic afwerking.

Neutral Star Papers

Neutrale kleuren zijn tijdloos, ze begrijpen mode niet, daarom zijn ze een uitstekende decoratieve keuze.Het is ook heel gemakkelijk om ze te gebruiken, omdat ze met alles te combineren zijn. A priori zal een behang in witte, grijze en/of beige tinten een serene en ontspannen sfeer creëren, perfect voor de rest van de kleintjes.

Als je het wilt transformeren, hoef je alleen maar accessoires en gekleurd textiel toe te voegen. Welke kleur? Van iemand. Welke kleur past niet bij wit of beige? Als je achteraf niet beperkt wilt worden in de keuze van meubels en accessoires, is een neutraal behang altijd een winnende gok.

Gekleurde sterrenpapieren

De meest traditionele gekleurde sterrenbehang zijn die met roze of blauwe sterren op een witte achtergrond, geassocieerd met kamers voor respectievelijk meisjes en jongens. Dit is al lang het geval, hoewel ze tegenwoordig in beide door elkaar worden gebruikt.Er zijn echter meer leuke opties dan deze.

Laten we het hebben over achtergronden met veelkleurige sterren, een voorstel dat heel goed groeit met het kind. Als we erop wedden, zullen we de kleur van de sterren moeten respecteren en de slaapkamer moeten decoreren met accessoires in deze kleuren als we een vrolijke ruimte willen, ja, maar ook samenhangend. Een andere optie die erg goed groeit, is het sterrenbehang met een gekleurde achtergrond en witte sterren, ideaal voor het decoreren van meer "volwassen" ruimtes.

Wallpapers met glinsterende sterren

En als we, zoals het in de lucht gebeurt, de sterren laten schijnen in de slaapkamer? Achtergronden met zilveren of gouden sterren hebben de laatste tijd veel aandacht gekregen. We kunnen ze vinden met witte achtergronden, hoewel die met donkere achtergronden het populairst zijn.

Wallpapers met donkere achtergronden, meestal blauw,kunnen een kamer erg donker maken. Het wordt aanbevolen om ze alleen op de hoofdmuur te plaatsen, de muur waar de wieg of het bed zal worden geplaatst, en de rest van de muren te behangen of te schilderen met fellere kleuren.

Slaapkamers, studeer- en speelkamers

Het sterrenbehang wordt voornamelijk gebruikt om kinderkamers te decoreren. Dit betekent echter niet dat we u niet met evenveel of meer succes in andere ruimtes kunnen inzetten. In een familiekamer kan behang met sterren ons helpen om bijvoorbeeld de kinderkamer te beperken.

We kunnen ook de hoofdmuur van een speelkamer of studeerkamer behangen voor de allerkleinsten. Welk deel van de kamer wil je een grotere rol geven? Denk er eens over na en plaats het sterrenbehang op de bijbehorende muur.Iedereen zal bij binnenkomst zijn blik op die muur richten, dat kunnen we verzekeren.

Sterrenbehang is een vaste waarde in een kinderkamer. Wie droomt er niet van een sterrennacht? De kleintjes laten dromen ligt binnen ons bereik: behang er gewoon de hoofdmuur voor. Hou je van sterrenachtergronden?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: