Decoratie-ideeën

Dekbedovertrekken om het bed in verschillende stijlen aan te kleden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De dekbedovertrekken zijn de ideale metgezel geworden van de donzen dekbedden die we het grootste deel van de winter en een deel van de lente en herfst gebruiken. Met de dekbedovertrekken kunnen we deze dekbedden, die aan het einde van het seizoen zo duur zijn om te wassen, beschermen en kunnen we ook gemakkelijk het uiterlijk van het bed veranderen.

Tegenwoordig is het gemakkelijk om ideeën en inspiratie op te doen als het gaat om het aankleden van een bed, aangezien er honderden dekbedovertrekken zijn die passen bij de stijl van ons huis.We hebben enkele interessante ideeën gevonden zodat iedereen zijn ideale dekbedovertrek kan vinden.

Hoe dekbedovertrekken kiezen

De dekbedovertrekken zijn ingedeeld naar maat, afhankelijk van het type bed dat we hebben en het dekbed dat we erop hebben gelegd. Daarom is het beter om duidelijk te zijn over de afmetingen van het dekbed voordat je het dekbedovertrek gaat kopen, om ons later niet te verbazen, aangezien er verschillende maten zijn. Over het algemeen neemt iedereen zijn toevlucht tot standaardmetingen, maar het is beter om zeker te zijn. Daarnaast kunnen we kijken naar de samenstelling, aangezien katoenen exemplaren beter zijn dan die van synthetisch materiaal.

Klassieke dekbedovertrekken

Klassieke stijl raakt nooit uit de mode. We bedoelen dat soort patronen die we elk seizoen zien en die nooit uit de mode raken. Het kunnen al eenvoudige strepen zijn of een ingewikkeld patroon geïnspireerd door de Arabische wereld, maar de waarheid is dat er hoezen zijn waarvan we weten dat ze vele seizoenen gedragen zullen worden, dus ze kunnen een goede keuze zijn bij het kiezen van de hoes voor het bed. .Als onze slaapkamer ook eenvoudig is en geen erg gedefinieerde stijl heeft, kunnen ze het meest veelzijdig zijn. Het is beter om niet te felle kleuren te kiezen, zodat we later dat dekbedovertrek veel gemakkelijker kunnen combineren met kussens en elementen in de slaapkamer.

Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is een van de meest populaire decoratietrends van de afgelopen seizoenen en het is zo eenvoudig dat het zeker een van de beste decoratieve stijlen voor in huis zal blijven . Daarom kan het geen kwaad om Scandinavisch geïnspireerde hoezen in onze selectie op te nemen, die een Scandinavisch tintje hebben met eenvoudige vormen, geometrische patronen en basiskleuren. Zwart en wit is essentieel, maar we zien ook veel pasteltinten.

Skins in tropische stijl

Dekbedovertrekken hebben ook bepaalde stijlen die de mode van het moment volgen. Bewijs hiervan zijn deze hoezen met tropische prints, die in de zomer meestal terug komen maar de laatste seizoenen erg in de mode zijn. Ze zijn een grote inspiratiebron om de kamer een zomers tintje te geven bij de seizoenswisseling, omdat we frisheid en kleur zullen toevoegen.

Bloemenomslagen

Bloemenhoezen zijn misschien een geweldig idee voor de lente, maar de waarheid is dat ze meestal niet uit de mode raken. We vinden kussenovertrekken met bloemen in de winter die donkerdere tinten gebruiken, dus het is een patroon dat het hele jaar door en voor elk seizoen kan worden gebruikt, omdat ze nooit uit de mode raken. In deze voorbeelden zien we twee verschillende soorten, sommige kleinere en vintage bloemen en andere meer eigentijdse, in meer levendige tinten.

Dekbedovertrekken voor jongeren

Jeugdige omgevingen hebben ook hoesjes nodig die passen bij de smaak van hun generatie. Er zijn heel verschillende ideeën, met omslagen vol kleur en andere in neutrale tinten maar met prachtige patronen. De keuze hangt af van het soort decoratie en persoonlijke smaak.

Kinderhoezen

De covers voor kinderen zijn meestal vol kleur en vooral leuke personages die ze vermaken en laten dromen. Er zijn speciale ideeën voor kinderen, met themapersonages en werelden vol felle kleuren.

Zomercovers

De dekbedovertrekken voor de zomer kunnen een ideaal element zijn om het seizoen te verwelkomen.Het veranderen van het seizoen vereist ook het veranderen van kleuren en daarom vinden we lichtere en levendigere tinten. Deze kleuren zijn erg vrolijk, al moet je er rekening mee houden dat ze moeilijk te combineren zijn met de rest van de kamer. De kunst is om een eenvoudige kamer in neutrale tinten zoals wit of grijs te hebben, om de stijl alleen te kunnen veranderen door nieuw textiel toe te voegen, dat zijn degenen die kleur zullen toevoegen.

Overtrekken voor de winter

Winter tinten zijn vaak gedempt en donker, met patronen die ons herinneren aan de warmte van dit seizoen. Dus als de verandering komt, kun je ideeën zoals deze kiezen, met een patroon geïnspireerd op het bos of typische patchwork-dekens. Gedurende deze tijd worden de meest levendige tinten, zoals oranje of geel, aan de kant gezet om plaats te maken voor mooie pasteltinten, grijstinten en warme tinten zoals beige.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: