Decoratie-ideeën

Prachtige Ikea stapelbedden voor kinder- en jeugdkamers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De stapelbedden zijn een echt functioneel meubelstuk dat altijd werkt in kinderkamers en jeugdkamers. Of we nu één of twee kinderen hebben, deze meubels kunnen de beschikbare ruimte goed benutten, dus er moet rekening mee worden gehouden. Tegenwoordig wordt deze structuur ook gebruikt om een gedeelte toe te voegen voor spelletjes of studie in het onderste gedeelte.

De Ikea stapelbedden hebben metalen of houten modellen en verschillende ontwerpen om uit te kiezen, die ons verschillende functionaliteiten bieden. Over het algemeen worden ze meestal gebruikt om twee kinderen in te laten slapen, maar sommige structuren, zoals die in de Stuva-serie, bieden ons veel meer, daarom is het een meubelstuk, zelfs voor die huizen met maar één kind.

Ikea Svarta stapelbedden

De Svarta stapelbedden hebben het grote voordeel dat ze een lichte uitstraling hebben Hoewel het een hoog meubelstuk is, wekt het niet de indruk dat het te veel ruimte inneemt of dat het erg omvangrijk is. De stijl is modern, ideaal voor jeugdkamers, hoewel metaal een beetje koud kan lijken, dus het is altijd beter om het te combineren met warme tinten en mooi textiel. De structuur van dit stapelbed is de gebruikelijke, met een zijladder en twee bedden boven elkaar. Van dit stapelbed van Ikea komen niet veel meer ontwerpen, zo simpel is het maar het is ook effectief als we maar twee bedden willen.

Ikea Tuffing stapelbedden

De Tuffing stapelbedden hebben een ander ontwerp waarbij de ladder zich in het midden van de twee bedden bevindt.De waarheid is dat het vergelijkbaar is met het vorige, met een eenvoudige metalen structuur, maar als de trap in dit gebied voor ons veel functioneler is voor een kwestie van organisatie, dan is het misschien een betere optie. In dit geval zien we hoe een opbergeenheid naast het stapelbed staat, en als de ladder op de rand zou staan, zou dat vervelend kunnen zijn. Het komt allemaal neer op het kiezen van het stapelbed dat voor ons het meest functioneel is, hoewel we het ook leuk moeten vinden. Deze metalen stapelbedden hebben het nadeel dat ze koud zijn, maar we zijn er zeker van dat we door textiel en kleuren toe te voegen, zoals bij deze dieprode meubels, warmte en vreugde in deze ruimtes kunnen brengen.

Ikea Mydal stapelbedden

De Mydal stapelbedden zijn de natuurlijke stijl houten stapelbedden van Ikea. Ze lijken op het beroemde Kura-bed dat zo populair werd vanwege zijn hacks. In dit geval zien we een prachtig houten stapelbed voor Scandinavische ruimtes, met een lichte tint die we ook kunnen schilderen als we er een andere touch aan willen geven.Het goede aan de eenvoudige houten stukken bij Ikea is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast om meubels te maken die veel persoonlijker en specialer zijn. We vinden het zelfs veel gemakkelijker om andere Ikea-meubels te vinden die bij dit stapelbed passen, aangezien er veel zijn met dezelfde basislijnen en lichte houttinten.

Ikea Stora stapelbedden

Hier hebben we nog een stapelbed van Ikea, maar in dit geval heeft het een zwarte tint die voor veel meer ruimtes wordt gebruikt dan kinderkamers of jeugdkamers. Het is een van die meubels die ontworpen zijn om zeer functioneel te zijn en om te dienen als bed en ruimte voor ontspanning of een studieruimte in het onderste gedeelte, aangezien die ruimte beschikbaar blijft. Het is een bed dat gebruikt kan worden in slaapkamers die heel weinig ruimte hebben om een apart bureau of een bank in te bouwen, zodat elke vierkante meter veel meer wordt gebruikt.Het zwarte ontwerp geeft het een moderne en verfijnde touch die voor iedereen geschikt is. Daarom zijn Ikea-meubels zo interessant, vanwege de grote veelzijdigheid en vanwege alle toepassingen die we eraan kunnen geven.

Ikea Stuva stapelbedden

De Stuva stapelbedden zijn ontworpen als multifunctioneel meubel, niet het gebruikelijke stapelbed met twee bedden. In dit geval is het een meubelstuk met een eenpersoonsbed in het bovenste gedeelte en dat het onderste gedeelte gebruikt om een praktisch bureau toe te voegen. Maar het is dat we ook veel opbergruimte hebben in de zijruimtes. We vinden een meubelstuk dat een mooi design heeft, dat de kamer op zichzelf decoreert met die witte tinten en de basic Scandinavische lijnen, maar dat ook allerlei gebruiksmogelijkheden biedt. Op het bureau hebben we meerdere lades en aan de zijkant staat een klein kastje met deurtjes en meerdere planken met vakken.

De ladder ziet er bijna uit als een andere plank, hoewel het de link is naar de bovenkant. We begrijpen dat deze verticale ladder misschien niet voor iedereen functioneel is, maar als het geen probleem is voor kinderen, is dit een van de meest praktische meubels die we hebben gezien, met drie functies in één .

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: