Decoratie-ideeën

Inspiratie in charmante jeugdkamers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De jeugdkamers zijn ruimtes die nog steeds een zekere kinderlijke toets hebben, maar zijn veranderd met nieuwe behoeften en nieuwe smaken. De overgang van een kinderkamer naar een jeugdkamer hoeft niet moeilijk te zijn, want er zijn ideale decors en meubels voor dit podium, die lang mee kunnen.

Laten we eens kijken inspiratie in jeugdkamers voor alle smaken. Van de eenvoudigste tot kleurrijke kamers, tot kamers voor jongens of meisjes, neutraal en om te delen. Er is een hele wereld als het gaat om het versieren van de jeugdkamer met veel charme.

Jeugdkamers voor jongens

Vandaag vinden we ideeën voor alle smaken en het is moeilijk om onderscheid te maken tussen jongens- en meisjeskamers zoals voorheen, omdat iedereen zijn hobby's heeft. Er zijn echter ruimtes die altijd aan het een of het ander gerelateerd zijn geweest. In de jeugdkamers voor jongens wordt gezocht naar donkere tinten, met hout en leer, maar ook naar geruite prints en tinten zoals grijs of petrolblauw. Deze kamers hebben vintage en rustieke accenten om nog meer charme toe te voegen.

Jeugdkamers voor meisjes

De kamers kunnen ook voor meisjes worden aangekleed, gebruik vooral de klassieke roze tint, die vaak wordt geassocieerd met het vrouwelijke. Als het je favoriete tint is, voeg hem dan gerust toe aan de kamer.Deze kleur combineert perfect met grijs en wit. In deze gedeelde kamer zien we enkele eenvoudige meubels met roze tafels die passen bij het beddengoed, met een stippenprint.

Gedeelde kamers

kamers om te delen komen ook veel voor in jeugdstijl. Tegenwoordig worden vooral praktische stapelbedden gebruikt, die meerdere standen kunnen hebben. Deze kamer is een goed voorbeeld van een eenvoudige en functionele ruimte met een tafel in hetzelfde meubilair als het stapelbed en de bedden in twee standen geplaatst, op een meer originele manier.

Vintage Style Slaapkamers

De vintage stijl wordt meestal niet gebruikt in kamers voor jonge mensen, omdat ze op zoek zijn naar iets moderns. Er zijn echter enkele mooie voorbeelden van kamers met vintage en romantische accenten.Deze kamers hebben prachtige smeedijzeren bedden, echt origineel, maar ook oude meubels die opnieuw geverfd zijn of leuke accenten zoals die poef met een opvallende print.

Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is zeer functioneel en past bij bijna alles. Daarom is het een van de beste keuzes als we jeugdruimtes willen inrichten. In Scandinavische omgevingen vinden we meubels met eenvoudige vormen, in wittinten en met kleuraccenten. In dit geval is het eenvoudig om de decoratie toe te voegen in zwart-wit prints of met grijze accenten.

Boho chique kamers

Als je van vintage en boho chic houdt met al zijn kleuren, is het ook een geweldige trend voor een vrolijke jeugdkamer.Prints met veel intense kleuren, details zoals dromenvangers, vintage accenten in spiegels en stoelen en een doe-het-zelf-project zoals die dozen-plank en je krijgt een zeer bohemien en creatieve kamer. Een ruimte die je nergens anders herhaald ziet en die zijn eigen persoonlijkheid heeft.

Kleurrijke jeugdkamers

Onder jeugdkamers zijn er altijd enkele die tot het uiterste gaan met kleur, omdat we weten dat ze in dit stadium op zoek zijn naar een creatieve, opvallende en levendige ruimte. Hoewel we het hebben over een rustplaats, kunnen onze jongens, als ze van intense kleuren houden, het aandurven met kamers vol tinten zoals geel, rood, fuchsia roze of blauw, maar ook vrijelijk patronen mixen en afbeeldingen en slingers toevoegen.

Jeugdmeubilair

Jeugdmeubilair zou functioneler moeten zijn dan kindermeubilair, omdat we ons in een fase bevinden waarin we een groot deel van de tijd in de kamer studeren. Daarom hebben kamers alles nodig, van opbergruimte tot een bureau en een praktisch bed. We zien deze set jeugdmeubels waar we een bed vinden met opbergruimte in het onderste gedeelte, verschillende kasten en bureauruimte, allemaal in hetzelfde meubelstuk.

Originele jeugdkamers

Onder de jeugdkamers kunnen we verschillende stijlen en trends vinden, evenals zeer praktisch en functioneel meubilair. Maar er is altijd ruimte voor de designmeubels die ons sprakeloos maken. In dit geval hebben we een groot stapelbed dat ze van jongs af aan bijna als speelruimte kunnen gebruiken, om er later het meest originele bed van te maken.Een stapelbed met een huisvormig blad en een zijkant die ook dienst doet als opbergkast. Op de kastdeur hebben ze schoolbordverf gebruikt om een ruimte te hebben om te schilderen of dingen op te schrijven. Tot slot hebben ze een modern bureau toegevoegd in de vorm van een kubus die aan de muur hangt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: