Decoratie-ideeën

De beroemde Ikea Kallax-plank is het ideale meubelstuk voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Ikea Kallax-plank is een van de best verkochte meubelstukken van het Zweedse bedrijf geworden, omdat het een van die meubelstukken is die zo eenvoudig en eenvoudig is dat het bijna onmogelijk is om laten we leven zonder haar De Kallax-plank heeft eenvoudige vormen en open, vierkante ruimtes, die kunnen worden aangepast met de vele accessoires die in de winkel te vinden zijn.

Met deze planken is het gebruikelijk om veel verschillende modellen en ideeën te zien, aangezien elke persoon het aanpast aan zijn behoeften. In de Kallax plank kun je manden, lades en verdelers toevoegen om er nog meer uit te halen, en je hebt hem ook in verschillende tinten, van intens geel tot zwart of wit.

Kallax plank in de slaapkamer

De slaapkamer is een van de plekken waar we onze nieuwe Kallax-plank kunnen gebruiken. Het is een perfect nachtkastje in de kleinste versie en zonder pootjes. In de openingen kunnen we manden, boeken of foto's plaatsen, er is ruimte voor alles. Er zijn er ook die het gebruiken als opbergmeubel dat ook dienst doet als geïmproviseerde kaptafel met een spiegel erboven.

Room Divider

Deze planken zijn echt veelzijdig en ook bij Ikea kunnen we enkele details en accessoires vinden om ze nog nuttiger te maken. Er zijn dozen en manden die zich perfect aanpassen aan de schapruimte, om dingen beter op te bergen. Hogere planken kunnen een goede manier zijn om ruimtes van elkaar te scheiden terwijl we tegelijkertijd een veelzijdig en praktisch meubelstuk hebben om dingen in op te bergen.Van het creëren van een leeshoek tot een kantoor afgescheiden van de rest door de boekenplank.

Eenvoudige Ikea-hack

Deze planken kunnen worden aangepast aan elke persoon met wat bekend staat als Ikea Hacks Sommige mensen gebruiken gereedschappen en details om een andere plank te maken. Deze heeft bijvoorbeeld deuren waaraan leuke leren handgrepen zijn toegevoegd die hem veel persoonlijkheid geven. Je kunt het ook schilderen of meubelbehang toevoegen.

Kallax plank in de hal

Door de veelzijdigheid van de plank kunnen we hem bijna overal plaatsen, waardoor het een geweldig idee is voor de hal In dit gebied kunnen we de kleine of de grote toevoegen, afhankelijk van op onze behoeften. Het is perfect voor het achterlaten van je schoenen, kleine details of het opbergen van een paar dingen.Omdat er verschillende maten planken en modules kunnen worden toegevoegd, hebben we een meubel dat zich aan alles aanpast, zelfs aan de kleine ruimtes onder de trap. We hebben ook de versie op de grond en die met poten of wielen, zodat ze wat meer hoogte hebben.

Barkast

Dit is een heel ander idee, maar als je een barkast in huis wilt hebben voor als vrienden op bezoek komen, heb je geen speciale dingen nodig. De Kallax plank is hier perfect voor, want als hij open is hebben we alles bij de hand en kunnen we spullen opdelen in ruimtes. Dit is een ander gebruik dat ons laat zien hoe nuttig een plank met zo'n eenvoudig ontwerp kan zijn.

TV-kast

Als je niet veel wilt uitgeven aan een complexe tv-kast, kun je altijd deze plank krijgen.Er is een langere versie en de kleinere werkt ook voor kleine kamers. In de meubels hebben we ruimte om wat spullen op te bergen en als we niet willen dat ze gezien worden, kunnen we kiezen voor de versies met manden of met lades.

Plank voor de leeshoek

Deze prachtige Kallax planken zijn perfect voor de leeshoek in huis Je kunt je boeken bij de hand houden en goed georganiseerd houden en we kunnen beide hoge boeken gebruiken voor een leesboeken met een groot oppervlak, zoals de kleintjes, om een klein hoekje met onze favoriete boeken te plaatsen. Een must is de comfortabele bank bij de planken.

Kallax plank in de kinderkamer

Dit zijn ideale stukken voor kinderkamers om vele redenen. We hebben een boekenkast voor alle niveaus, volledig open zodat kinderen toegang hebben tot een paar dingen op de onderste planken.Voor volwassenen is het de perfecte plank om hun speelgoed, boeken of zelfs hun schoenen op te bergen. En als ze groot zijn kunnen ze er studieboeken van maken. In de speelkamer worden de onderste planken meestal geplaatst met manden of opbergdozen erin, want op die manier kan speelgoed gemakkelijk worden opgeborgen en omdat ze laag zijn, kunnen ze het doen, zodat ze eraan wennen hun spullen te ordenen.

Poppenhuis

We eindigen met een geweldig idee in een Ikea-hack dat een geweldig idee is geworden voor kinderkamers. Het gaat erom de Kallax-plank te gebruiken om een geweldig poppenhuis te creëren met al zijn kamers. Net zo eenvoudig als het toevoegen van behang op de achtergrond om de kamers te onderscheiden en de meubels en personages te plaatsen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: