Decoratie-ideeën

De kamers decoreren in grijs en wit, een succes

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Decoreren in basistinten is altijd een succes, omdat deze kleuren heel gemakkelijk te combineren zijn en daarmee kunnen we ruimtes creëren die nooit uit de mode raken. De basiskleuren zijn ook ideaal om met kleine kleuraccenten de omgeving te veranderen, zonder de basistinten te veranderen. Daarom gaan we mooie kamers zien die zijn ingericht in grijs en wit, een succes.

De woonkamer in grijs en wit is een geweldig idee, want dit type woonkamer zal nauwelijks uit de mode raken en met deze tinten kunnen we serene en ontspannende ruimtes creëren .Ook decoreren in wit en met grijze accenten is een trend dankzij de prachtige Scandinavische stijl, dus laten we eens kijken hoe we ons kunnen laten inspireren door deze tinten in onze woonkamer.

Minimalistische woonkamer

De grijze kleur en de minimalistische stijl gaan vaak samen omdat in de minimale wereld naar de meest basale dingen wordt gezocht en dit soort tinten worden altijd gebruikt die nooit uit de mode raken stijl. Daarom zullen we de grijs-witte combinatie in veel minimalistische kamers terugzien. In deze kamer is een grote ruimte met goede verlichting, dus hebben ze zichzelf toegestaan de muren grijs te verven, iets wat we niet moeten doen in kleine kamers. De kenmerkende toets wordt gegeven door de kussens, met enkele patronen die breken met de eenvoud van de kamer.

Grijs en wit in moderne stijl

Modern woonkamers hebben ook de neiging om basiskleuren te gebruiken en meubels met basislijnen.Deze kamer is in wit en grijs, maar het is zeker heel origineel, met enkele designstukken zoals die lamp. Dit soort details voegen iets toe aan kamers die zo eenvoudig zijn als de grijs-witte woonkamers.

Scandinavische woonkamer

Als je van de Scandinavische stijl houdt, heb je zeker gedacht aan een woonkamer met basistinten. Zwart en wit kan een mogelijkheid zijn, maar om meer serene ruimtes te creëren, wordt meestal grijs gebruikt, een tussentoon tussen de twee, die in de mode is en ons veel mogelijkheden biedt. Hier gebruiken ze grijs, wit en gebroken wit voor een lichte en eenvoudige ruimte.

Grijs en wit met prints

Grijs en wit kunnen een combinatie zijn die saai wordt omdat het zo simpel is. Daarom kunnen we, als we gratie aan ruimtes willen toevoegen, dit doen met verschillende patronen en texturenIn deze kamer is de essentie wit en grijs, maar er is nog veel meer voorzien. Een parketvloer die een warme toets geeft, een natuurlijke plant, kussens met verschillende patronen en schilderijen met prachtige afbeeldingen. Dit alles voegt details toe die de ruimte iets heel bijzonders en unieks maken.

Kleuraccenten

Zoals we al zeiden, biedt het gebruik van basistinten ons grote speelmogelijkheden Om ruimtes te veranderen, hebben we alleen textiel nodig dat voor kleuraccenten zorgt. In dit geval zijn kleuren gebruikt die contrasteren met grijs, wat een koude toon is. Een van de beste tinten zijn gele of okerkleuren, omdat ze veel contrast geven en heel goed combineren met grijs, maar er zijn andere kleuren die we kunnen gebruiken, zoals lichtroze of mintgroen.

Tropical Touch

Hier hebben we nog een kamer die ondanks dat ze heel eenvoudig is originele accenten biedt Witte tafels in Scandinavische stijl, een grijze fauteuil en witte muren om licht toe te voegen. De tropische touch die kleur en frisheid brengt, wordt gegeven door de kussens met palmboomprints, evenals door de planten.

Chique grijze woonkamer

We praten veel over de Scandinavische stijl omdat het een heel eenvoudige stijl is waarin deze tinten regelmatig worden gebruikt, maar er zijn veel andere stijlen waarin de binominale combinatie van grijs en wit kan worden gebruiktIn dit geval hebben we een woonkamer in chique en klassieke stijl die wordt vernieuwd met deze tinten. Grijze gestoffeerde banken, witte rieten tafels en veel gebroken middentonen om alles bij elkaar te brengen. De woonkamer heeft een zekere shabby chic touch met die rommelige boeken, maar behoudt een elegante en luxe touch.

Strepen in de woonkamer

We hebben al mooie prints gezien in de grijze en witte kamers, maar deze kamer moet gedeeld worden vanwege de kracht die deze strepen met zich meebrengen. De strepen zullen nooit uit de mode raken, dus ze zijn een interessante keuze om ruimtes een speciaal tintje te geven. Deze strepen kunnen ook op muren of een vloerkleed worden aangebracht. Het is een kwestie van spelen met patronen zonder de ruimtes te verzadigen.

Eenvoudige grijze stijl

Voor degenen die van eenvoudige dingen houden, zijn er deze salons. De grijze kamers hoeven niet veel details te hebben om mooi te zijn. In deze woonkamer spelen ze meer met texturen dan met patronen, met die muur, de houten vloer, het vloerkleed en de gedrapeerde kussens. Ze hebben ook veel hout toegevoegd om warmte te geven zonder de prominente plaats van de grijze kleur weg te nemen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: