Decoratie-ideeën

Elegante vleugel om de woonkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een vleugel is een item dat in weinig huizen te zien is om verschillende redenen. Een daarvan is dat de prijs meestal hoog is, maar we hebben ook het nadeel dat het veel ruimte in beslag neemt. Sommige mensen spelen graag piano, maar in veel huizen zijn deze vleugels slechts decoratieve elementen. Uitgaande van dit meer decoratieve idee, zullen we enkele voorbeelden zien van hoe ze in de decoratie kunnen worden opgenomen.

Grand piano's nemen veel ruimte in beslag, maar ze voegen een elegante en verfijnde sfeer toe aan elke ruimte.Daarom zien we ze meestal in grote kamers die ook veel luxe elementen bevatten, van kroonluchters tot brokaatbanken. Hoe dan ook, er zijn nog veel meer inspiraties om deze piano's toe te voegen.

Wat is een vleugel

De vleugel is een snaarinstrument waarin de snaren horizontaal liggen, met een deksel dat kan worden opgetild. Er zijn andere piano's, zoals de aan de muur gemonteerde piano, die minder lang is, maar een meer klassieke en minder verfijnde uitstraling heeft. Afhankelijk van waar we de piano gaan plaatsen, is het beter een muur of een vleugel. In dit geval zullen we zien hoe de staarten worden gebruikt om ruimtes te versieren, wat een zeer elegante en speciale toets geeft.

Woonkamer met vleugel

De meest voorkomende plek om de vleugel te plaatsen is in de woonkamerDit soort horizontale piano's nemen veel ruimte in beslag, dus ze hebben ook grote kamers nodig waar ze niet te omvangrijk zijn. Normaal gesproken worden ze in hoeken en ruimtes geplaatst die geen doorgang zijn, zodat ze de doorgang niet belemmeren. Het is een geweldig idee om ze naast grote ramen te plaatsen, omdat ze dan kunnen worden gebruikt met natuurlijk licht, voor het geval we ook piano kunnen spelen.

Moderne vleugelpiano

Het is gebruikelijk vleugels te vinden die van hout zijn, of ze nu wit, zwart of gelakt zijn. Maar je vindt er ook hele moderne modellen, zoals deze, gemaakt van transparant materiaal. Het is ongetwijfeld een heel eigenaardig en vooral modern stuk, voor creatieve en speciale ruimtes.

Piano in de hal

De piano's kunnen in grote ruimtes worden geplaatst, dat is essentieel, want als we geen ruimte hebben, lijken ze erg omslachtig en hebben we geen vierkante meters voor nodige meubels.In deze hal is bijvoorbeeld een grote ruimte, waardoor de piano heel goed past naast de klassieke houten trap, als extra decoratief element in huis.

Piano in klassieke sfeer

De klassieke stijl is heel gebruikelijk in de ruimtes waar deze vleugels staan. Piano's kunnen een zeer klassieke houttint hebben en kunnen opgaan in modernere omgevingen. In dit geval is de woonkamer eigentijds, met enkele klassieke stukken, zoals de boomstammen als tafel. Terwijl de mengsels worden gedragen, blijkt de set origineel en mooi te zijn. Daarnaast worden er basistinten gebruikt zodat de ruimte er niet te verzadigd uitziet.

Piano in Scandinavische woonkamer

Scandinavische ruimtes hebben de neiging om eenvoudig meubilair en sobere tinten te gebruiken.In deze kamer zien we deze geweldige stijl in een grote kamer, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor de piano. Tinten zoals zwart, grijs en wit zijn de basis, daarom vinden we het nog steeds een serene en zeer eenvoudige plek, typisch voor de Scandinavische stijl.

Piano in moderne woonkamer

Hoewel deze piano's meestal in een klassieke setting worden geplaatst, komen ze ook veel voor in smoderne woonkamers met chique en luxe accenten, zoals deze. Elegante stoffen, gouden en glazen tafels, een grote witte open haard en de grote zwarte piano aan de ene kant van de kamer. Het creëert zeker een zeer elegante sfeer.

Witte kleurenpiano

Deze piano's zijn meestal zwart, maar we kunnen ze ook in andere kleuren zien, zoals wit. Deze vleugel is perfect voor Scandinavische omgevingen in totaal wit, en voor plaatsen die niet erg ruim zijn, omdat de witte kleur altijd veel licht brengt.De witte piano is ook erg elegant en perfect voor houten vloeren en moderne ruimtes.

Piano in vintage woonkamer

Houten piano's worden meestal achtergelaten voor meer vintage omgevingen Deze piano's kunnen ook een antieke look hebben, wat ze meer persoonlijkheid geeft. In deze kamers hebben we verschillende ideeën, van witte en sobere ruimtes zonder details die de piano centraal laten staan, tot ruimtes met hele mooie vintage details, zoals vloerkleden en kroonluchters. Met een piano kan een groot aantal stijlen worden uitgevoerd.

Piano in retro woonkamer

In een retro woonkamer is het ook mogelijk om te genieten van een prachtige piano Vooral deze trekt onze aandacht omdat hij veel donkere tinten, patronen en materialen heeft zoals fluweel, maar het ziet er nog steeds een verfijnde plek uit, hoewel zeker meer verzadigd in tonen dan andere ruimtes.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: