Decoratie-ideeën

Bedplaid, wat het is en ideeën om het te gebruiken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De bedplaid is niets meer dan een deken die aan het voeteneind van het bed wordt gelegd en kan op vele manieren worden gebruikt. Bij het kiezen kunnen we zoeken tussen verschillende stoffen, patronen en afwerkingen om de meest geschikte bedplaid voor onze decoratie te vinden.

Deze plaids worden op veel andere plaatsen gebruikt, omdat het meestal grote dekens zijn die erg handig zijn op plaatsen zoals de leesruimte of in de woonkamer, dus ze zijn ook we zien op de banken. Kortom, het is een hulpdeken die we dichtbij kunnen hebben en die de functie vervult om ons warmte te geven wanneer dat nodig is en om bij te dragen aan de decoratie.

Plaid in basistinten

Plaids voor het bed moeten goed combineren met de rest van het textiel en met de decoratie. Omdat we het constant gebruiken, is de beste optie meestal om basistonen te kiezen. Grijs, marineblauw, wit, zwart of bruin zijn basic en goed te combineren met een dekbedovertrek met motief of met andere tinten. We kunnen in ieder geval altijd meer dan één plaid hebben om te combineren met de verschillende soorten beddengoed die we hebben. Hoewel de basistinten prima zijn, is er een hele wereld aan plaids te ontdekken om de slaapkamer mee te decoreren.

overlappende bedplaid

Een trend als het gaat om bedden decoreren met textiel is overlappend in verschillende materialen, texturen, kleuren of patronen.Mengsels zijn ongetwijfeld in de mode en in dit geval kunnen we plaids, lakens en ook kussens mixen voor een ideale set. Het belangrijkste is om vergelijkbare tonen te kiezen. Het is gemakkelijk om heldere tinten of pasteltinten te kiezen en daarop te focussen.

Natuurlijke stijl

Als breien jouw ding is, kun je misschien zelf een natuurlijk ogende plaid maken voor je bed. Breien is erg populair, maar je kunt er ook een gehaakte aan toevoegen en vooral de meest natuurlijke tinten voor een omgeving die aangenaam en gezellig is, het beste voor een ruimte waarin rust wordt gezocht. In deze kamers zien we lichte en pasteltinten terug, die ook tegenwoordig een trend zijn.

Chunky punt

Zeer grof gebreid plaids zijn in stijl en voegen ongetwijfeld een heel mooi tintje toe aan de kamer.Ze hebben veel persoonlijkheid en zijn erg kleurrijk, waardoor ze de aandacht trekken boven de lakens en kussenslopen op het bed. En dan hebben we het nog niet eens over de warmte die een textiel als dit kan leveren.

Noordse stijl

Als je van de Scandinavische stijl in je kamer houdt, dan zul je plaids in deze stijl moeten zoeken. In de Scandinavische wereld zijn pasteltinten, wit en vooral een heel natuurlijke stijl populair, met gebroken wit, beige en aarde.

Plaid gecombineerd met kussens

Als je van gemengde dingen houdt, kun je een plaid maken of kopen die past bij sommige kussenhoezen op het bed. In deze slaapkamer zien we hoe ze gecombineerd zijn, maar we moeten niet te ver gaan. Het is prima om een van de kussens te combineren, maar niet allemaal, anders zou het overdreven zijn.Hetzelfde patroon vinden is een kwestie van de stof kopen of de set zoeken in decoratiewinkels, die ook verkrijgbaar zijn.

Zwart-wit

De Scandinavische stijl omvat die zwart-wittrend, dus hier hebben we twee goede voorbeelden van hoe je een goede plaid kunt kiezen voor een kamer in deze stijl, die ook heel eenvoudig. De print geeft het wat leven zonder de Scandinavische touch weg te nemen die er zo goed bij past. Deze prints zijn typerend voor de Scandinavische trend en zijn erg modieus, dus ideaal als decoratief element in de kamer. De rest is heel eenvoudig, met smetteloze witte lakens en weinig kleur in de kamer.

Haar Plaid

Als je van de Scandinavische trend houdt, zul je zeker dol zijn op die bontdekens die er in het winterseizoen in elke hoek goed uitzien.Net als de grof gebreide dekens zijn deze grote bontplaids ideaal om een Scandinavische, natuurlijke en vooral warme en gezellige sfeer te creëren. Het is ook mogelijk om deze dekens te vinden in tinten variërend van wit tot grijs of zwart. Ze zijn decoratief op het bed, op een stoel of op de fauteuil in de woonkamer, dus ze zijn een prima investering.

Rustieke plaid

Als je thuis een rustieke stijl hebt of de kamer een warme uitstraling wilt geven, kies dan een plaid met deze stijl. Plaids gaan nooit uit de mode om alles een winter- en berggevoel te geven, dus het kan een goede keuze zijn bij de seizoenswisseling. Ook helpen warme kleuren altijd om een goede sfeer te creëren. In dit geval hebben ze de plaid ook gecombineerd met wat mooie kussens.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: