Decoratie-ideeën

Kleine drogers om niet afhankelijk te zijn van het weer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoeveel vuile was genereert uw gezin per week? Ik wil geen nummer, ik wil gewoon dat je erover nadenkt. De kans is groot dat je minimaal twee dagen per week de wasmachine aan moet doen, heb ik het mis? En hoe vaak in de winter heeft de was zich opgestapeld vanwege slecht weer?

Tijdens de winter zijn er plaatsen waar de kleding, naast het drogen, vochtig wordt aan de waslijn en het drogen van een kledingstuk van de ene op de andere dag een uitdaging wordt. Heb je erover nagedacht om een wasdroger te kopen? Je bent nooit meer afhankelijk van tijd om je kleding te drogen en je profiteert bovendien van vele andere voordelen die dit apparaat biedt.En nee, het niet invullen is geen excuus; vandaag zijn er kleine drogers voor kleine gezinnen.

Heb je ooit overwogen om een wasdroger te kopen? Drogers zijn tegenwoordig niet meer wat ze geweest zijn, ze zijn ook niet duur of verbruiken veel. Twee dwingende redenen om dit apparaat eens te proberen. Naast het drogen van kleding heeft het nog andere interessante functies die je waarschijnlijk nog niet kent.

Waarom een wasdroger kopen?

Er zijn vele redenen waarom het interessant is om een wasdroger in huis te hebben. Het weer niet in de gaten hoeven houden en weten dat je je favoriete kledingstuk weer kunt dragen wanneer je het wilt, zijn zonder twijfel de meest dwingende redenen. Maar er zijn nog andere taken waarbij drogers ons ook helpen.

  • U bent niet afhankelijk van het weer Hoe vaak heeft u uw was uitgesteld vanwege slecht weer? Tegenwoordig lijkt het in gebieden met een koud en/of vochtig klimaat meer dan gerechtvaardigd om een apparaat te hebben dat onze droge kleding in iets meer dan een uur terugbrengt.In de zomer voorkomen we ook dat veel kledingstukken vervagen of hun zachtheid verliezen als ze worden blootgesteld aan UV-stralen van de zon.
  • Strijken wordt gemakkelijker Naast het besparen van tijd bij het drogen, maakt de droger het strijken gemakkelijker voor ons. Veel drogers hebben anti-kreukprogramma's waarmee je de kledingstukken kunt opvouwen en direct kunt opbergen nadat je ze uit de droger hebt gehaald, waardoor je het strijkijzer bespaart.

  • Je kunt de geur van kleding verwijderen zonder ze te wassen. Wanneer de kledingstukken lange tijd opgeborgen blijven in afwachting van het nieuwe seizoen, is het onvermijdelijk dat ze een muffe geur krijgen. Of dat ze de geur van tabak absorberen als we een roker naast ons hebben. Dankzij drogers met sensoFresh-technologie is het tegenwoordig mogelijk om deze geuren te verwijderen zonder ze te hoeven wassen dankzij het gebruik van actieve zuurstof, de nieuwste revolutie in wasverzorging! Zelfs de meest delicate of niet-wasbare exemplaren zijn in slechts 30-40 minuten klaar om terug te plaatsen
  • De handdoeken worden zacht Na verloop van tijd verliezen de handdoeken hun zachtheid. Drogers kunnen ons echter helpen veroudering uit te stellen. Als? De handdoeken laten drogen bij relatief lage temperaturen en niet in de zon waar ze de neiging hebben uit te harden. Wie houdt er niet van om zich in een donzige, zachte handdoek te wikkelen als ze uit de douche komen? D
  • Huisdierenhaar verdwijnt uit je kleding. Als u uw huis deelt met een hond of kat, weet u hoe moeilijk het is om haarvrij te houden. Kleding vol haar 5 minuten op een koude temperatuur in de droger doen kan wonderen doen.

Wat voor soort droger koop ik?

Enkele jaren geleden werden evacuatiedrogers vervangen door condensdrogers. Onlangs heeft een andere trendverandering in de drogermarkt deze naar de achtergrond geduwd. Het uiterlijk van condensatiedrogers met warmtepompen bracht een revolutie teweeg op de markt en zorgde voor veel efficiëntere machines.

Warmtepompdrogers zijn het meest efficiënt; Ze kunnen 4 keer efficiënter worden dan condenserende verwarmingstoestellen met elektrische weerstand. Bovendien krijgen ze een goede beoordeling op andere niet minder interessante kenmerken, zoals de verscheidenheid aan programma's, het geluid dat ze maken, enz. Als tegenprestatie kunnen we zeggen dat de prijs van deze drogers meestal hoger is dan die van de andere twee modellen, maar dat hun verbruik met de helft wordt verminderd.

Welke zijn beter? Het beste product voor u zal altijd het product zijn dat het beste past bij uw behoeften en uw budget Kijk naar de capaciteit, grootte, type installatie, programma's en kosten om de beste beslissing te nemen. Vergelijk de functies van de modellen die het beste aansluiten bij uw behoeften en lees verschillende beoordelingen en beoordelingen om een definitieve beslissing te nemen.

Kleine wasdrogers

Capaciteit is een van de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een wasdroger. De capaciteit van de wasdroger wordt, net als die van de wasmachine, gemeten in kilo's kleding die je per keer kunt vullen. Kies bij voorkeur een droger die meer capaciteit heeft dan je wasmachine, aangezien natte kleding meer weegt dan droge kleding.

Als je niet het budget hebt dat een droger met grote capaciteit nodig heeft of als je er niet veel gebruik van gaat maken, kunnen kleine drogers een goed alternatief voor je zijn. Een wasdroger met een capaciteit tot 7 kg. is een kleine wasdroger.

De Beko DHS7412PA0, Balay 3SB975B en Miele TDB220WP ACTIVE-modellen zijn zeer gewaardeerd door de Ocu onder de modellen met een capaciteit van 7 kg en A++ efficiëntie. De prijs schommelt tussen €312 en € 799 ondanks dat het allemaal warmtepompdrogers zijn.Groot verschil toch?

De kleinste drogers tussen 3 en 4 kg zijn normaal gesproken evacuatie- of condensatiedrogers met een slechtere energie-efficiëntie die categorie A niet ha alt, het minimum aanbevolen door de Ocu in termen van efficiëntie is bezorgd. Wasdrogers zoals de EVVO Mini S3 en Indesit IS41VEU zijn klein, nemen minder ruimte in, zijn goedkoper maar verbruiken meer.

Vergeet niet dat het kiezen van een kleine droger van categorie A of hoger altijd de beste manier is om het doel te bereiken van besparingen op je elektriciteitsrekening.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: