Decoratie-ideeën

Klaptafels voor aan de muur voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In de ranglijst van superpraktische meubelen vinden we zeker de geweldige klaptafels voor aan de muur voor in huis tussen de eerste posities. Deze tafels zijn perfect voor duizend situaties en voor veel andere huizen, omdat ze de geweldige eigenschap hebben dat ze ons veel ruimte besparen en hun functie goed vervullen.

Maar tegenwoordig zijn er veel ontwerpen die verder gaan dan de gebruikelijke aan de muur gemonteerde klaptafels, dus we kunnen enkele van de modellen zien die er zijn. Ideeën voor de kinderkamer, voor een kleine eetkamer in de keuken of voor een verplaatsbaar kantoor in huis.

Inklapbare eettafels

Als je keuken klein is, zul je je vindingrijkheid moeten aanscherpen om een kleine eethoek te krijgen Velen kiezen voor een bar die verbonden is met de keuken, maar als dit niet mogelijk is, je kunt een eenvoudige klaptafel aan de muur krijgen met twee kleine stoelen. Het is een hulpmiddel dat het ons gemakkelijker maakt en ons meer bewegingsruimte geeft als we het niet gebruiken.

Tafels voor de kinderkamer

In kleine kinderkamers hebben we ook leuke oplossingen. Of ze nu willen spelen of de tafel gaan gebruiken om te studeren, we kunnen een van deze praktische klaptafels hebben. Op die manier hebben ze de rest van de tijd meer ruimte voor hun games en is het voor ons gemakkelijker om alles op te ruimen.Er zijn twee verschillende modellen die erg interessant zijn. Aan de ene kant hebben we een gladde en niet al te dikke tafel die bijna zonder uit te steken aan de muur blijft plakken als we hem niet gebruiken. Aan de andere kant hebben we een heel bureau aan de muur, waarvan het voorste deel opengaat om een tafel te worden. Het is omslachtiger, maar het geeft ons zeker opslagruimte, waardoor het ideaal is voor als ze beginnen met studeren.

Opklapbare designtafels

Hier vinden we een geweldige designtafel die de geweldige kwaliteit heeft om volledig onopgemerkt te blijven wanneer hij niet in gebruik is, alsof het een ander element aan de muur is. Opgeborgen blijft het alsof het een mooi vormgegeven spiegel is. Het is ongetwijfeld een heel ingenieus idee dat perfect kan zijn voor een huis waar we maar af en toe een klein kantoor nodig hebben.

Tafels voor op het terras

Als je een terras of een kleine tuin hebt, kunnen deze neerklapbare tafels de geweldige oplossing zijn, omdat je ze kunt gebruiken als je buiten wilt eten en ze de rest van de tijd kunt opbergen omom ten volle te genieten van het oppervlak van het terras Zoals we op de afbeelding kunnen zien, hebben ze in dit geval gekozen voor een opklapbare tafel en banken om alles op de eenvoudigste manier op te bergen. Het is erg handig in die kleine stedelijke terrassen waar we alle vierkante meters moeten gebruiken.

Tafels in minimalistische stijl

Onder de geweldige klaptafels zijn er designmodellen zoals we die hebben gezien, maar we vinden ook de meest eenvoudige modellen. Modellen die kleine bijzettafels zijn om ruimtes wat meer bruikbaarheid te geven, maar nauwelijks in beslag nemen of de aandacht trekken. Deze tafels hebben een zeer minimalistisch tintje en zijn perfect voor huizen in moderne stijl waar meubels met basislijnen staan.

Multifunctionele tafels

Als we een multifunctionele tafel willen, moeten we weten dat ze iets meer in beslag nemen, aangezien het planken zijn die kunnen worden omgezet in tafels Zoals we zagen met de tafel in de kinderkamer. Het zijn planken waarvan het voorste deel uitklapt tot een tafel waarop je kunt eten of schrijven. Dit meubel kan zowel voor een slaapkamer als voor een kantoorruimte in de woonkamer of keuken worden gebruikt, waardoor een kleine geïmproviseerde eetkamer ontstaat. Op deze manier hebben we ook een plank om wat noodzakelijke dingen op te bergen. Boeken en materiaal op kantoor en eten in de keuken. Hoewel ze iets meer in beslag nemen omdat ze een bepaalde dikte hebben, zijn ze toch erg praktisch.

Tafels met schoolbord

Toen we al dachten dat er geen meer praktische en originele tafels te vinden waren, hebben we dit gevonden.Sommige tafels die, naast een opberggedeelte, een tafel worden met een schoolbordgebied, dat aan de muur blijft als we de tafel sluiten. Dit is dus een neerzettafel die drie verschillende taken helemaal alleen doet. Ongetwijfeld een van de meest praktische tafels die we hebben gezien. Net zo handig voor de kinderkamer, waar het de perfecte studeertafel zou worden, als in de keuken, met een krijtbord om alles op te schrijven wat we nodig hebben.

Ronde tafels

Dit is een klaptafel met een mooi rond ontwerp die de rest van de tijd als kleine boekenkast kan worden gebruikt. Nog een tafel die we leuk vinden, zowel vanwege de functionaliteit als vanwege het prachtige ontwerp dat zich aanpast aan elk huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: