Spaces

Feng Shui-tips voor de kleur van je keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De keuken is het deel dat iemands huis voedt. Het is een heel belangrijk gebied om aan Feng Shui te werken. Als je niet weet hoe je de energie in je keuken kunt verbeteren, dan is dit artikel iets voor jou. Blijf lezen om de belangrijkste Feng Shui-energieën in dit deel van het huis te ontdekken, afhankelijk van de kleuren die je wilt kiezen om het te decoreren.

Kleuren brengen ons veel op emotioneel vlak en als je nu je keuken wilt decoreren met kleuren die je ook goede energie geven, dan moet je begrijpen dat er een aantal ongewone kleuren zijn die je ook in je keuken kunt verwerken. keuken decoratie.U kunt de kleur kiezen voor de muren, het meubilair en zelfs de kleuren combineren waarvan u denkt dat ze het beste bij uw energie passen.

De kleur grijs

Als een keuken grijs wordt getipt, heeft deze een uitstekende feng shui-energie: warm, ruim, gastvrij; en de specifieke grijstint heeft een zachte, verzorgende kwaliteit van energie. Hoewel het niet de meest populaire keukenkleur is, maakt grijs een grote comeback en kan het geweldige feng shui-energie creëren als je weet hoe je het correct moet gebruiken.

Met goed natuurlijk licht en subtiele details in andere kleuren (zoals rood of geel) wordt het een uitstekende keuken met goede feng shui-energie.

Hemelsblauwe en aardebruine kleur

Hoewel blauw een uitdagende feng shui-kleur kan zijn voor de keuken, kan het worden gecombineerd met aards bruin om energie in evenwicht te brengen. Er kan een geweldige combinatie worden gemaakt van frisse kleuren en de natuurlijke energie die het met zich meebrengt, lijkt op de een of andere manier op hemel en aarde, en het wordt een frisse en natuurlijke keuken.

Groen en geel

De combinatie van groene en gele kleuren in de keuken is altijd een uitstekende optie. Deze kleuren zijn uitstekend geschikt voor het werken met feng shui in de keuken. De "dosis" kleur wordt met grote vaardigheid gedaan; laat je verlangen naar meer. De keuken moet een goede balans hebben in het spel van creatieve en warme kleuren in combinatie met andere koudere of neutrale kleuren. Dit zorgt voor een uitstekende balans met kalmerende en speelse energieën.

De kleur wit

De kleur wit raakt nooit uit de mode in keukens. De eenvoud en frisheid van wit heeft iets waardoor een geliefde keuken tot leven komt. Voor degenen die van koken houden, is het binnenlopen van een goed ontworpen witte keuken alsof je aan een nieuw schilderij begint: een fris nieuw canvas, elke ochtend een nieuwe start.

Je kunt wit combineren met warme houttinten waardoor het een charmante, rustieke sfeer krijgt; een verscheidenheid aan wit keramiek en het verkoelende effect van metallic kleurdetails. Stel je het je al voor?

In zwart

Dacht je dat de kleur zwart geen onderdeel kon zijn van een feng shui-keuken? Niks van dat alles, als je van zwart houdt kan je het ook gebruiken. De kleur zwart brengt je dichter bij de dynamiek van Ying Yang door zwart te combineren met wit en andere kleuren die je ook kunt gebruiken om energieën zoals geel of paars in balans te brengen.

In rood

De kleur rood geeft energie en hoewel rood niet gemakkelijk is om mee te werken, moet de levendige energie van deze kleur in precies de juiste hoeveelheid worden gebruikt. Deze kleur is sterk aanwezig en hoeft niet overweldigend te lijken om de energieën precies goed te laten zijn.

Je kunt rood met wit combineren en ook roestvrijstalen details gebruiken om het te warme gevoel van rood af te koelen. Als je de kleur rood goed weet te gebruiken in je keuken, wordt het zonder twijfel een groot succes.

In roze

Hetzelfde als zwart, dacht je dat roze geen goede kleur is voor feng shui? Je had het mis als je dat zo dacht. De kleur roze kan goed werken in de keuken en kan je zelfs helpen om je beter te voelen in deze kamer. Een roze kleur is mooi en lief en wordt bij juist gebruik een groot succes.

Je kunt een beetje oranje toevoegen en het wordt echt een geweldige kleurencombinatie voor een keuken. En als je dan ook nog de kleur wit toevoegt? Beter dan beter.

Heb je het grote aantal kleuren opgemerkt dat je in je keuken kunt opnemen om de energie te verbeteren door middel van Feng Shui? Het verbetert de levenskwaliteit in je huis, in je keuken en je relatie met alles wat koken met zich meebrengt, zoals eten, koken en nog veel meer. Zelfs als u de keuken gebruikt om met uw dierbaren te praten of als ontmoetingsplaats, kunt u ook profiteren van alle goede energie die deze kleuren die we hierboven noemden u zullen brengen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: