Decoratie-ideeën

Oude naaimachines hergebruikt

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het nemen van oude meubels en eriets totaal anders van maken is een zeer actuele trend. Daarnaast zijn er ideeën voor alle smaken, van houten ramen die gebruikt worden om een hoofdeinde te maken tot deuren die nu tafels zijn. Nou, op deze manier zijn ook oude naaimachines hergebruikt, om ze een nieuw leven te geven als iets anders.

Het moet gezegd dat de oude Singer machines van grote schoonheid zijn, met hun smeedijzeren en houten onderdelen. Velen van hen werken nog steeds op volle toeren, maar er zijn er nog vele die dat niet meer doen, en die vandaag dienen om deel uit te maken van de decoratie van het huis, en ze zijn natuurlijk een groot succes.

Op de eerste afbeeldingen zien we al enkele mooie gerestaureerde naaimachines, met hun houten vakken met kleine lades om spullen in op te bergen. Een meubelstuk om te decoreren voor een speciale gelegenheid, zoals een vintage bruiloft of een feest buitenshuis. Een zeer originele manier om bloemen of decoraties te plaatsen.

Hier zijn enkele andere geweldige ideeën om van die machine iets nieuws te maken. De ene wordt hergebruikt als badkamermeubel eenvoudig met vintage accenten, en het wordt spectaculair. Het ideale meubel om het zwembad neer te zetten, met opbergelementen. Het kan ook worden gecombineerd met andere onderdelen, zoals dat oude raam dat dienst doet als tafelblad, terwijl alleen de poten van de Singer worden gebruikt, wat het mooiste en belangrijkste onderdeel is.

Deze ideeën zijn perfect, want we zullen een mooie en praktische bijzettafel hebben die in elke hoek van het huis kan worden gebruikt. Van een klein tafeltje voor in de eetkamer, tot een heel praktisch tafeltje voor in de studeer- of werkruimte thuis. Het combineert ook met vintage, Scandinavische of moderne omgevingen, waardoor het een zeer veelzijdig idee is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: