Interieur

Witte en grijze keukens voor thuis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ons huis verdient een geweldige keuken die aan onze behoeften voldoet, maar deze moet ook stijl hebben. Een van de eenvoudigste mengsels die we kunnen gebruiken in de tonen van witte en grijze keukens. Ze zijn modern, fris, actueel en elegant en hebben bovendien de kwaliteit dat ze nauwelijks uit de mode raken.

De Scandinavische trend leert ons dat sobere dingen horen en dat we ook heel mooie omgevingen kunnen creëren met tonen als basic zoals wit en grijs In dit geval verwijzen we naar de keukens, plekken waar functionaliteit de boventoon voert, maar waar we een mooie en stijlvolle ruimte niet willen opgeven.

Witte keukens met grijze accenten

Als een volledig besneeuwde keuken je overdreven lijkt en je een paar accenten wilt toevoegen die niets afdoen aan de totale witte charme, dan raden we de parelgrijze kleur aan, wat ook je helderheid op dit gebied niet zal wegnemen. Een muur in grijs schilderen, wat tegels of gewoon wat accessoires in deze pastelgrijze tint toevoegen, is een geweldig idee om te voorkomen dat het mengsel verzadigd raakt of het licht uit de kamer verwijdert. Bovendien passen zilveren gebruiksvoorwerpen altijd bij deze grijzige tint. Als je ziet dat de omgeving door zoveel wit warmte mist, kun je natuurlijke accenten toevoegen, zoals rieten stoelen, houten accenten en groene planten.

Keuken met grijze muren

Een van de makkelijkste manieren om grijs toe te voegen aan deze keukens is aan de muur of zelfs op de vloer te hangenAan de muren kan het wel als de keuken voldoende natuurlijk licht heeft, want anders trekt het veel licht weg. In dit geval is het altijd beter om de grijstint op de vloeren te zetten en dat deze ook een glanzende afwerking hebben, want mat neemt ook licht weg. In dit geval hebben ze zich niet beperkt tot het schilderen van enkele muren met een grijze tint, maar hebben ze ook een textuur toegevoegd met een afwerking die baksteen of steen imiteert om een rustieke toets te geven aan een keuken die zeer modern is.

Keukens met grijze apparaten

De roestvrijstalen apparaten voegen al een deel in grijs toe aan onze witte keukens, dus uiteindelijk zullen we bijna onbedoeld de mix van grijs en wit hebben. Het zijn apparaten van betere kwaliteit en ook duurzamer, dus ze zijn altijd een goede keuze wanneer je ze toevoegt aan de keuken. Om bij deze apparaten te passen, kunnen we enkele metalen details plaatsen, zoals accessoires of deurklinken.In deze keuken hebben ze ook grijze deuren toegevoegd in de onderkasten.

Noordse keukens

Als er een stijl is waarin soberheid alles is, dan is dat de Scandinavische stijl. De Noordse omgevingen overtuigen ons altijd omdat ze functioneel, eenvoudig en erg mooi zijn. Zoals deze geweldige keuken, waarin we ook enkele details hebben die ons kunnen inspireren, is het gemakkelijk om te wennen aan deze stijl, die ons ook nooit zal vervelen. We houden van het detail van de hydraulische tegels in het voorste gedeelte van de keuken, wat de ruimte veel persoonlijkheid geeft. Anders zou het een te simpele keuken worden, die ons zelfs saai zou kunnen lijken.

Klassieke keukens in wit en grijs

De klassieke stijl is ook erg populair in keukens, omdat het ze een unieke charme en warmte geeft die moderne keukens waarschijnlijk niet hebben.In dit geval hebben ze gekozen voor deuren en meubels geverfd in middengrijze, witte tegels en een imitatiehouten aanrechtblad om warmte toe te voegen. Deze combinatie werkt zeker en laat ons zien dat we met een paar tinten een prachtige ruimte kunnen hebben waarin niets anders nodig is. Het verven van houten meubels in een tint als grijs helpt ook bij het renoveren en moderniseren van te klassieke ruimtes.

Keukens in chique stijl

Grijs is verfijnd en chic, net als zwart en wit, dus het is niet verwonderlijk dat het in de meest decoratieve keukens wordt gebruikt. Deze is bijvoorbeeld modern, met een parelgrijze tint en andere donkere grijstinten op de muren en op die stoelen die gecapitonneerde bekleding imiteren. Met een paar lampjes die de grijstint laten opvallen en wat RVS apparaten hebben we al de ideale chique keuken. Wil je nog wat verder gaan, dan kan je er altijd nog een elegante lamp in zwart of wit bij zetten om de set compleet te maken.

Moderne keuken

We eindigen met de meest moderne stijl voor keukens De grijstint is een kleur die nog niet zo lang geleden in de mode is geraakt, voordat hij saai was. Maar we zijn het gaan zien als een essentiële basic in huis en het heeft ons laten zien dat het geschikt is voor alle kamers. Als je een moderne keuken wilt decoreren en je wilt niet dat alles wit is, dan kun je grijs toevoegen, aangezien het een basistint is, maar niet zo donker als zwart, wat te veel licht uit de omgeving kan verwijderen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: