Decoratie-ideeën

De zwarte kattenwinkel

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ben je ooit La loja do gato preto binnengegaan?Het is een geweldige winkel als je je huis wilt decoreren en je zult geweldige ideeën kunnen vinden, niet alleen decoratief, maar ook om toe te voegen aan je huis, rekening houdend met je persoonlijkheid en je voorkeuren.

Je kunt allerlei soorten producten vinden en allemaal beter! Al hun producten hebben een goede afwerking en hebben veel persoonlijkheid, dus als je ervoor kiest om te decoreren met producten uit deze winkel, zul je er helemaal geen spijt van krijgen.

De evolutie van La loja do gato Preto

Deze winkel is voor het eerst opgericht in Lissabon en is van Portugese oorsprong.De oprichters waren Marina Reis Ramos en Mário Tendeiro in 1986. Het merk legt zich toe op het op de markt brengen van decoratieve artikelen onder het motto "vrije huizen, gelukkige eigenaren". Na verloop van tijd en dankzij zijn producten en de goede acceptatie van zijn klanten, begon het uit te breiden, waardoor het aanbod werd uitgebreid naar dagelijkse oplossingen in elk huis.

Deze oplossingen zijn gericht op elementen om te decoreren en aan tafel te eten, keukenstukken, badkamerstukken, enz. In 1999 begon het merk, dankzij de goede ontvangst door het publiek, producten van eigen ontwerp te maken. Ze hebben een onconventionele manier van leven waarbij ze een stelregel laten zien: 'de kat is nooit stil'. In die zin zet het zich in voor het mixen van stijlen en trends om het hele publiek te bereiken. In die zin hebben ze elke week nieuwe producten om de meest originele huizen te creëren. Ze hebben ook limited editions en ongeveer dertig complete collecties. Zonder twijfel proberen ze medeplichtigheid te vinden aan hun publiek, en natuurlijk slagen ze daarin.

In 2001 werd de eerste winkel in Spanje gepresenteerd en het was een groot succes, en slechts 4 jaar geleden, in 2014, mensen die geen winkel hebben in La Loja de Gato Preto in de buurt van hun huis, maar die van stijl houden, de mogelijkheid hebben om hun producten in hun online winkel te kopen, wat wil je nog meer? Je hebt al je producten slechts één klik verwijderd! Het heeft ongetwijfeld producten van hoge kwaliteit die zeer creatief en origineel zijn en waar je ongetwijfeld dol op zult zijn!

Uw producten, wat verkoopt La loja do gato preto?

Of je nu hun online winkel binnenstapt of de mogelijkheid hebt om persoonlijk naar een winkel te gaan (wat ongetwijfeld verleidelijk is, want als je binnenkomt, ga je altijd weg met een product voor thuis), je zult in staat zijn om een grote verscheidenheid aan elementen, zoals:

  • Decoratie: decoratieve accessoires (decoratieve objecten, lantaarns, kaarsen en luchtverfrissers, kandelaars en kandelaars, lijsten, spiegels, schilderijen en prenten, klokken, handvatten, kunstplanten en bloemen, deurmatten), verlichting (tafellampen, plafondlampen, staande lampen), organisatie (planken, kasten, dozen, manden, kapstokken, hangers, haken, trolleys, wasmanden) en persoonlijke accessoires.
  • Textiel: huishoudlinnen (sprei en dekens, kussens, kussenhoezen, vloerkleden, gordijnen en accessoires, beddengoed, dekbedden, kussens, beddengoed, opvulkussens) en merkcollecties.

  • Tafel en keuken: accessoires voor tafeldecoratie (tafelkleden, servetten, glazen, kannen, bestek, dienbladen, tafelaccessoires), serviesgoed, kopjes, theepotten, keukentextiel, keuken gebruiksvoorwerpen zoals accessoires, gebruiksvoorwerpen, messen, snijplanken, enz., organisatie voor allerlei soorten keukens.
  • Badkamer en meubels. U vindt er ook accessoires voor de badkamer en de inrichting ervan, evenals zeer verfijnde meubels om uw huis te decoreren met unieke ontwerpen en sommige zelfs onconventionele ontwerpen.

Promoties

Bovendien kunt u, als u het internet betreedt, promoties vinden die ideaal zijn om u geld te besparen of om geweldige producten voor uw huis te vinden met exclusieve aanbiedingen. Je vindt deze aanbiedingen zowel online als in fysieke winkels.

Nu je iets meer hebt ontdekt over deze winkel en als je erover denkt om je huis in te richten of opnieuw in te richten, waar wacht je nog op om alles te ontdekken waar het voor is Jij? Als je deze winkel ontdekt, wil je misschien niet meer naar iets anders zoeken omdat je gefascineerd zult zijn door alles wat ze in hun thuiswinkel hebben. Maar zoals alles, om te weten of je het echt leuk vindt of niet, moet je het live gaan bekijken of de afbeeldingen van zijn producten op zijn website bekijken.

Je kunt je huis decoreren door een geweldige persoonlijkheid toe te voegen en vooral katten als hoofdrolspelers te hebben. In die zin, als je een persoon bent die van katten houdt of zelfs als je ze niet als huisdier hebt, je houdt van de figuur van dit dierbare dier, dan zal deze winkel ook een sterk punt voor je zijn. Het heeft veel ontwerpen waarin de kat de hoofdrol speelt, die schoonheid geeft aan zijn figuur en de accessoires die je kunt kiezen om je keuken, je tafel of je badkamer te versieren.

Weet je al welke van al hun producten je het lekkerst vindt? Vertel ons je mening over deze winkel!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: