Decoratie-ideeën

Hoe versier je een strandhuwelijk met een tropisch thema?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van plan bent om op het strand te trouwen, denk je waarschijnlijk na over hoe de juiste inrichting eruit moet zien. Het is een totaal ander onderwerp dat je gasten praten er nog lang over voordat het feest is afgelopen. Het is geweldig als je geen serieuze bruiloft wilt en de hele avond een gevoel van plezier en harmonie wilt creëren. Dit thema heeft levendige kleuren, tropische bloemen en zelfs rijke cocktails kunnen dankzij de kleuren deel uitmaken van de decoratie.

Wees niet bang om van dit thema te genieten, want je kunt geweldige resultaten behalen. Als je twijfelt over hoe je een strandbruiloft met een tropisch thema kunt decoreren, lees dan verder want je wilt graag alles weten wat je kunt bereiken.

De uitnodigingen

De uitnodigingen voor de mensen die naar je feest gaan, is het eerste deel van de decoratie waar je rekening mee moet houden. Ze kunnen goedkoop zijn, koop gewoon papier bij uw plaatselijke handwerkwinkel of druk uw eigen uitnodigingen thuis af. Gebruik felle kleuren om gasten een idee te geven van hoe jullie bruiloftsdecoratie eruit komt te zien. Ze kunnen niet wachten om te komen!

De ceremonie op het strand

Bij de aankleding van de ceremonie zul je over alle details moeten nadenken. Je kunt bamboestokken schikken met palmtakken, felle bloemen en stoffen die in de wind waaien. Maak een huwelijksboog met twee of meer palmtakken. Dit zorgt voor de perfecte achtergrond. Laat je bruidsmeisjes kleine houten kommen of kokosnootschalen gevuld met geraspte kokos uitdelen zodat je gasten naar je kunnen gooien terwijl je met je wederhelft door het gangpad loopt. Het is een prachtig alternatief voor de klassieke rozenblaadjes.

De welkomstdrankjes

Flessen en glazen moeten ook een speciale vorm hebben. Vraag uw cateraar om sprankelende welkomstdrankjes te maken op het strand na de ceremonie of wanneer uw gasten arriveren bij de receptie. Zoek enkele glazen sapflessen met schattige deksels. Bedek de deksels met aluminiumfolie, voeg een plastic vis toe aan elke fles (verkrijgbaar bij de meeste speelgoedwinkels), bedek met de cocktailmix en versier de fles met felgekleurde linten.

Aangepaste stoelkaarten

Als er iets is dat alle bruiloften hebben en dat niet mag ontbreken, dan zijn het de gepersonaliseerde kaartjes zodat de gasten weten waar ze moeten zitten. Je kunt felgekleurde parasols gebruiken met stoelen met stoelen bedekt met gekleurde stoffen, die zullen combineren met de kleur van het strandland, zand past perfect bij felle kleuren en zal geweldige sensaties brengen!

Speciale details

Voor die speciale accenten op tropische bruiloften kun je een paar hele mooie tropische zijden bloemen kopen bij een bloemenwinkel, vraag of ze je kortingen kunnen geven. Koop pennen en plakband bij een bloemist. Verwijder de dop van de pen en knip of verwijder de steel van de bloem. Lijm de bloem aan het uiteinde van de pen en laat het uitharden. Wikkel bloemistentape om de pen wanneer deze is uitgehard en voeg het naamplaatje van elke gast toe. Ze zullen dol zijn op dit decoratieve en praktische cadeau!

Ideeën met bloemen

Hang bloemen en veren aan de stoelen met gekleurd lint samen met golven van transparante stof om een zwevend, waterig effect te creëren. U kunt witte tafelkleden gebruiken voor de tafels en deze decoreren met tropische bloemen en theelichtjes of kleine transparante glazen vazen.Je kunt ook surfplanken in de decoratie opnemen.

Werknemerskleding

Het is mogelijk dat u voor deze speciale dag arbeidskrachten inhuurt, speciaal voor de cateringservice. Praat met het bedrijf om overeenstemming te bereiken over hun kleding en denk aan kleding die te maken heeft met de tropische stijl die je voor je bruiloft draagt. Ze zullen ook deel uitmaken van het geheel in uw decoratie. Praat met het bedrijf om bijpassende kleding te krijgen. Misschien heeft het bedrijf verschillende outfits voor zijn werknemers en zal een van hen naar de rechtbank stappen met wat je wilt bereiken in je uiteindelijke onderscheiding.

Dit zijn slechts een paar ideeën die je kunnen helpen inspiratie op te doen voor je strandhuwelijk met een tropisch thema. Zo bereik je mooie resultaten en genieten je gasten niet alleen van de ceremonie zelf, maar ook van alle sensaties die je kunt bereiken met de decoratie, de kleuren, de bloemen en alle details.

Vergeet niet dat het een heel speciale dag is voor jou en je partner, en als je wilt dat alles perfect is, kun je aan alle details denken. Vergeet niet dat het menu voor de viering, evenals de muziek die je kiest, consistent moet zijn met het gekozen thema.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: