Decoratie-ideeën

De landelijke of romantische stijl en decoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De lucht en de tekst, de landelijke stijl brengt een ware zoetheid van het leven

Bloemen, zoetheid, frisheid en kleur! Zet je huis in de zomer door jezelf onder te dompelen in een wereld vol landelijke poëzie en romantiek.

Terug naar de basis

Om binnen te koken in een bucolic naar hartenlust, en laat de natuur dan in je zoete thuis komen. Zet in op groen, en in al zijn varianten en tinten: watergroen, limoengroen, smaragdgroen, deze kleur voor de frisheid van uw decoratie. Geassocieerd met wit om de pure kant van de natuur te herinneren, maar ook in chocolade of koffie om de aarde op te roepen.De warme kleuren die een verschil zullen geven met de eerste twee. Je kunt ook de stijl aannemen Art Nouveau met kleine delicate bloemen krijg je een heel vrouwelijk tintje aan je decoratie. Kies deze vorm voor je gordijnen in de woonkamer of voor kussens, een dekbedovertrek in een slaapkamer.

Warme tinten om je interieur wakker te schudden

Laat de zon in huis met kleur! Kies geel of blauw, twee tinten die op hun beurt doen denken aan natuurlijke elementen zoals de zon en de lucht. Twee warme tinten die een dynamische sfeer creëren, uw huis verwarmen en verlichten. Kies voor je gordijnen, behang of voor je accessoires zoals kussens of vloerkleden. Vermijd echter dit soort kleuren voor je slaapkamer, vooral de felgele kleur die niet slaapbevorderend is.

Onvermijdelijke stickers

De originele bomen die in je keuken groeien, bamboescheuten die wortel schieten achter je bank, de rozenstruiken die in je kamer bloeien, breng al je landelijke decoratiewensen tot leven met stickers.

Decoratieve objecten

Neem het origineel en blijf de kleur van je humeur met leuke en praktische accessoires, zoals koelkastmagneten in de vorm van fruit of bladeren. Nodig uw onderwerp samen aan tafel met de keuze van een gerecht in gedachten. Zet in op borden met felle kleuren: turkoois, pruim of amandelgroen. Je kunt ook kiezen voor heel lentedecoraties die scheef staan naar vogels, vlinders of fruit.

Meer informatie - De romantische decoratie, altijd lief en vrouwelijk

Lettertype - Versieringsgids

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: