Decoratie-ideeën

Hoe kies je het beste parket voor je huis?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!


Bij het kiezen van het beste parket voor uw huis moet u vooral rekening houden met het materiaal waarvan het is gemaakt en hoe het wordt geplaatst. We geven je wat advies zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je huis past.

Parket van natuurlijk hout is gemaakt van massief edelhout, in de vorm van één of drie planken, en afgewerkt met meerdere lagen vernis, mat of glanzend, om het te beschermen en slijtvast te maken en scheuren.

Aan de andere kant is er ook synthetisch of gelamineerd parket, gemaakt van geperste houtvezels en met een decoratieve laag die natuurlijk hout imiteert. Bovendien is het veel resistenter dan de natuurlijke, omdat meerdere lagen transparante melamine beschermende hars bovenop de decoratieve laag zijn geplaatst. Daarom is het ideaal om te installeren op plaatsen waar veel mensen komen, zoals winkels.

Als we rekening houden met de manier van leggen, kunnen we het traditionele systeem van leggen door lijmen overwegen, wat perfect is voor parket met kleine latten.

Anderzijds, als we het parket gaan plaatsen op een plaats waar de kans bestaat dat het zal verslijten of een ongeluk krijgt, is het praktischer om het zwevend te leggenHet is snel, eenvoudig en bovendien kan het gedeeltelijk worden vervangen omdat de platen niet aan de vloer of de muren zijn bevestigd.


Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: