Decoratie-ideeën

Versier met prachtige muurschilderingen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Muurbehang kan heel gevarieerd zijn. We staan niet voor het vinyl of voor een schilderij, maar voor iets groters, een volledig gedecoreerde muur. We weten dat we muren soms zien als lege canvassen die we kunnen decoreren, en muurschilderingen zijn het bewijs dat ze echt canvassen kunnen worden om van te genieten.

muurschilderingen worden meestal kant-en-klaar gekocht, hoewel het soms mogelijk is om ze aan te passen. En als je goed genoeg bent, kun je het zelf schilderen. Hoe het ook zij, vandaag hebben we geweldige mogelijkheden als het gaat om het decoreren van allerlei soorten muren met muurschilderingen.

Muurschilderingen, wat je moet weten

Wall murals kunnen kleine murals zijn, voor één of meerdere muren. Dit zijn murals die als behang op de muren worden aangebracht maar dan met een scene, zodat ze eruitzien als echte murals. We kunnen degenen vinden die een muurschildering imiteren en degenen die fotografische muurschilderingen zijn, gemaakt van foto's met een hoge resolutie. Daarom kunnen we de muurschilderingen bij sommige gelegenheden aanpassen met bepaalde foto's.

Bij het installeren moet je zeer voorzichtig en bekwaam zijn, dus dit wordt meestal overgelaten aan professionals. Het is een scène die perfect op het oppervlak van de muur moet worden gezien, en daarom moet de muurschildering niet alleen goed op de muur worden aangebracht, maar soms moeten we de muren van tevoren voorbereiden zodat de muurschildering goed wordt bevestigd en er zijn geen luchtbellen of oneffenheden.

Thuis Muurschilderingen

Muurbehang kan een geweldige toevoeging zijn aan het huis, omdat ze zoveel toevoegen aan de muren. Er zijn honderden, duizenden ontwerpen, dus het moeilijke in dit geval zal zijn om er maar één te kiezen. We moeten rekening houden met verschillende zaken bij het kiezen van de muurschildering voor in huis. Allereerst moet je nadenken in welke kamer we het gaan plaatsen. Een muurschildering die rustgevend is, ziet er goed uit in een woonkamer, maar ook in slaapkamers, aangezien het rustruimtes zijn. Voor een badkamer kan een muurschildering met een prachtig landschap prima zijn om ons te helpen ontsnappen.

Aan de andere kant moeten we nadenken over de verlichting die we in die ruimte hebben, aangezien de muurschildering veel donkere tinten kan hebben en lichtheid kan verminderen. Als het een kleine ruimte is, kunnen we een leuke muurschildering toevoegen met een interessant 3D-effect dat diepte toevoegt.

We moeten ook rekening houden met de stijl van ons huis Als het een vintage huis is, ziet een bloemenmuurschildering er goed uit, voor een moderne een urban-geïnspireerde muurschildering en voor een zen huis men laat het een landschap zijn We moeten niet alleen kiezen op basis van onze smaak, maar ook op basis van de inrichting en stijl van het huis.

Wandbehang voor kinderen

Fotobehang voor kinderen is ideaal voor ruimtes voor kinderen Niet alleen voor hun slaapkamer maar ook voor speelruimtes, omdat ze een leuk tintje kunnen geven aan het verblijf. Tegenwoordig zijn er veel muurschilderingen geïnspireerd op tekenfilms, films en personages die kinderen leuk vinden, om een kamer te creëren die volledig is aangepast aan de smaak van kinderen.

Geweldige muurschilderingen

Binnen de muurschilderingen vinden we niet alleen enkele ideeën die decoratief zijn, maar er zijn ook muurschilderingen die verrassend zijn vanwege de effecten die ze creëren Het lijkt echt alsof het landschap elkaar ontmoet in het huis zelf, de ruimtes uitbreiden en ons naar andere plaatsen brengen met een eenvoudige muurschildering.

Muurschilderingen voor werkruimtes

Deze muurschilderingen kunnen ons helpen ontsnappen en een meer ontspannende en aangename ruimte creëren, niet alleen thuis maar ook in werkruimtes, zoals kantoren. We kunnen een prachtig landschap, een bloemenmuurschildering of een van felle kleuren toevoegen om vitaliteit of ontspanning in deze gebieden te brengen. Ze maken de ruimtes veel aangenamer en bewoonbaarder en geven bovendien een heel origineel tintje dat je niet in andere kantoren zult vinden.

Faux Muurschilderingen

Onder de muurschilderingen vinden we enkele die echt interessant zijn als we een effect willen creëren. Een bakstenen muur, panelen of stenen muur zijn misschien niets meer dan echt volbrachte muurschilderingen. Omdat veel zijn gemaakt van foto's met een hoge resolutie, zullen we het verschil alleen op de tast merken. Dit betekent dat muurschilderingen bij veel gelegenheden worden gebruikt om dit type muur te imiteren, omdat ze veel goedkoper zijn dan de hele muur bedekken.

Hoe fotobehang te combineren

Bij het ophangen van fotobehang moeten we ook bedenken dat we het moeten combineren met de rest van de dingen die we in de ruimte hebben. Daarom is het beter om afdrukken op textiel te vermijden en de rol van de muurschilderingscène te verlaten.De kleuren van dat textiel moeten gecombineerd worden met die muurschildering om een homogene ruimte te creëren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: