Decoratie-ideeën

Kerstkransen, versier je huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kerstkransen zijn een klassieker geworden op die zeer belangrijke data. Er zijn veel verschillende ideeën om van te genieten met de decoratie en daarom kunnen we nadenken over hoe we een van die kronen of ontwerpen kunnen maken die geweldig kunnen zijn om de deuren en andere delen van het huis te versieren.

Kerstkransen zijn al een symbool van de kerstfeestperiode, en er zijn steeds meer ontwerpen die we op de markt kunnen vinden. Daarom hebben we een paar interessante inspiraties verzameld om na te denken over de volgende kroon die we plaatsen om het huis te versieren.

Waar kerstkransen neerzetten

Als we onze kerstkrans hebben, moeten we nadenken over waar we hem neerzetten De meest voorkomende is de voordeur van het huis, hoewel niet iedereen deze buiten wil laten staan , vooral als het slecht weer is en we geen veranda hebben om het te beschermen. Als we besluiten om het in huis te plaatsen, is de woonkamer of de gemeenschappelijke eetkamer de beste plaats, aangezien dit de plaatsen zijn waar we de kroon het meest zullen zien tijdens de kerstvieringen. We kunnen zelfs een buitenkroon hebben, met waterdichte materialen en een andere voor binnen.

Klassieke kerstkransen

De klassieke kerstkransen zijn de kransen die gewoonlijk worden omgedaan, degene die we vanaf het begin hebben gezien. Kronen waarin we de gebruikelijke motieven kunnen zienKleuren als rood, groen en zilver, brede kerststrikken, hulstblaadjes en kerststerren. In sommige kunnen we andere elementen toevoegen, zoals degene die we zien met lentebloemen en appels, wat ook een kroon is die kan worden gebruikt om het huis in een ander seizoen te versieren, zoals de lente.

Moderne kerstkransen

Tegenwoordig zijn kerstkransen geëvolueerd naar verschillende modellen, enigszins verwijderd van de klassiekers. Er worden nieuwe elementen gebruikt, met meer minimalistische kronen waarin niet zo veel kleur zit, om ze wat meer elegantie te geven. We hebben ook kronen die zijn bedekt met draad of stof in een ronde vorm en waarin enkele kleine details zijn geplaatst, die ook erg verfijnd zijn. Wat de kleuren betreft, ze kunnen zilver, rood of paars zijn, maar altijd met witte tinten, die tegenwoordig als basis dienen voor elke decoratie.De modernste ontwerpen hebben een eenvoudigere en schonere stijl, met minder details of een mix van kleuren. Laat je inspireren door Scandinavische trends om een kroon van deze stijl te creëren.

Eenkleurige kerstkransen

Deze kronen zijn geïnspireerd door een enkele kleur Het jaar dat je ervoor kiest om thuis een eenkleurige decoratie te maken, kun je een bijpassende kroon maken, die aankondigt wat erin zit qua decoratie . Deze kronen zijn origineel en elegant, maar ook actueel. Ze zijn gemaakt met dezelfde ballen van een vergelijkbare toon, waarin er subtiele verschillen in tonen of texturen kunnen zijn, bijvoorbeeld door glitteraccenten te mengen met matte en glanzende ballen.

Originele kerstkransen

Je mag de originele touch in de kerstkransen niet missen.Velen van hen kunnen voor andere gelegenheden worden gebruikt en ze kunnen met eindeloze materialen worden gemaakt. Droge takken, gekleurde kerstballen, beschilderde kurken, karton, houten figuren en een lange et cetera. Ze kunnen worden gekocht, dat is waar, maar we hebben ook de kans om geïnspireerd te raken en iets nieuws en anders voor ons huis te creëren dat we nergens anders zien. Daarnaast is het soms moeilijk om bepaalde ideeën of kleuren te vinden als we niet alles naar onze maat doen.

Kerstkransen met kurken

Dit is een heel origineel idee, een kerstkrans gemaakt met fleskurken Je moet ongetwijfeld veel kurken kopen, die ook van verschillende grootte kunnen zijn. Ze kunnen geen kurken gebruiken omdat ze bedorven en soms opgezwollen zijn door vocht. Dit materiaal is warm, perfect voor de winter en een leuk knutselidee omdat het de krans een feestelijke uitstraling geeft.

Kerstkransen met takken

Dit is een van de ideeën die we het leukst vinden. Ook vandaag, met de trend meer Noords en minimalistisch is het gemakkelijker om ideeën te vinden die met filialen zijn gemaakt, zelfs in decoratiewinkels. Deze kronen zijn gemaakt met takken die natuurlijk of kunstmatig kunnen zijn, waarin vele andere motieven met elkaar verweven zijn, zoals gedroogde ananas, bladeren of sterren. Je kunt patronen maken van kurk of karton, omdat deze materialen ideaal zijn om te mengen met takken.

Ideeën om je eigen kerstkrans te maken

Hoewel we tegenwoordig heel veel ideeën beschikbaar hebben in winkels voor allerlei stijlen en trends, is de waarheid dat het mogelijk is om ideeën te vinden om zelf kransen te maken. Je kunt veel materialen gebruiken, maar we hebben een aantal dingen nodig, afhankelijk van de kroon die we gaan maken.Het is belangrijk om een cirkelvormige structuur te creëren die ook resistent is en daar elementen aan toe te voegen. Vergeet niet een stuk mee te nemen om de kroon op te hangen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: