Decoratie-ideeën

Gebruik gebroken wit in decoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ten tijde van is de kleur wit decoreren een basis. We gebruiken het bijna altijd als basis om andere tonen te accentueren, en dankzij de Scandinavische stijl is het ook erg populair geworden. Maar onder wit zijn er ook verschillende tinten, en een daarvan is gebroken wit. Een wit waarmee we heldere omgevingen kunnen creëren in een meer ontspannende kleur dan zuiver wit.

De off-white is een toon die een vleugje kleur toevoegt aan het puurste en meest stralende wit, of het nu grijs of beige is. Het is een wit dat niet besneeuwd is, maar ons toch helpt om ontspannende en sobere omgevingen te creëren, in tegenstelling tot andere tinten.Laten we eens kijken hoe we gebroken wit in decoratie kunnen gebruiken.

Wat is gebroken wit

De gebroken witte tint is een kleur die niet puur wit is, maar eerder andere pigmenten heeft die dat wit bevlekken om het een minder heldere tint te geven We kunnen off- wit met warmere of koudere tinten die combineren met grijs of beige. Dit type wit is ideaal voor grote ruimtes, waarin puur wit te veel zou zijn. Het wordt vooral meestal op de muren gebruikt, zodat de witte tint niet vervelend is als de zon er direct op schijnt.

Een gebroken wit krijgen

Als we het over verf hebben, kunnen we verschillende tinten wit in winkels vinden die al gemaakt zijn. Als we een bepaalde mate van tonaliteit willen, kunnen er altijd zwarte of bruine pigmenten aan een pot puur wit worden toegevoegd om een gebroken, meer beige of grijzige kleur te krijgen.In het geval van textiel is het soms moeilijk voor ons om het te onderscheiden, en daarom is het beter om het samen met een stuk puur wit te zien, om op te merken welke de overheersende pigmenten zijn in het gebroken wit, of ze nu warm of koud, omdat dit de decoratie in huis kan bepalen.

Waarom kiezen voor gebroken witte kleur

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen gebroken wit kiezen voor hun huis, is omdat het niet zo helder is. We weten dat een teveel aan licht vervelend kan zijn, en puur wit wordt bij veel licht zelfs vervelend. Op deze manier is het, om meer ontspannende omgevingen te creëren, altijd beter om te kiezen voor gebroken wit waarin licht niet zo veel weerkaatst

Een ander voordeel van een gebroken witte kleur is dat het enkele pigmenten heeft waarmee we de rest van de decoratie kunnen combineren. We kunnen kiezen voor warmer wit of koud om een dergelijke decoratie te creëren, met koude of warme kleuren.

Om af te sluiten met de voordelen van deze kleur, kwam het bij ons op dat we ook verschillende tinten wit in een omgeving met witte tinten konden opnemen om een beetje te spelen met die gebroken tonen. Dit betekent dat een decoratie met overwegend witte kleuren, zoals het Scandinavische type, niet zo saai is. Natuurlijk moeten we weten hoe we ze moeten combineren. Op de muren worden altijd de meest gebroken tinten gebruikt, omdat ze soberheid en rust aan de omgeving geven, en voor meubels of textiel kunnen we een zuiverder wit toevoegen.

Noordse stijl en gebroken wit

Als er een stijl is om zonder angst wit te gebruiken, dan is dat de stijl Scandinavisch of Scandinavisch Een stijl die modieus is geworden en waarin we echt interessant kunnen vinden. De truc van Scandinavische omgevingen is eenvoud, en daarom voegen ze meestal niet veel patronen of kleuren toe, altijd met de juiste touch.Wit is de hoofdrolspeler en hoewel ze veel pure witte tinten gebruiken om alles licht te geven, lopen gebroken wit niet ver achter als het gaat om het leven geven aan Scandinavische omgevingen.

Als we een ruimte in Scandinavische stijl willen creëren, is het ideaal om gebroken wit met koude tinten te gebruiken, omdat dit de tonen zijn die meestal te zien zijn in ruimtes van dit type. Grijstinten komen heel vaak voor, dus ze zijn perfect om te mengen met gebroken wit met grijsachtige tinten, om plaats te maken voor grijstinten in textiel of muren. Ze gebruiken zelfs zwarte tinten, dus deze gebroken witte tinten helpen ons een vloeiendere overgang naar puur wit te creëren.

Off white en kleur voor je huis

Er zijn ruimtes waar je kleur wilt toevoegen om die gebroken witte soberheid levendigheid te geven. We moeten rekening houden met wat voor soort wit we hebben, als het warmer of kouder is, om het te combineren met de andere kleuren van de omgeving.Met dit gebroken wit kunnen we elke toon toevoegen, aangezien het een perfecte basiskleur is om een essentieel onderdeel te worden bij het inrichten van het huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: