Decoratie-ideeën

Italiaanse design fauteuils

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Over het algemeen zijn Italiaanse ontwerpers de grote goeroes van meubeldesign. Vandaag wil ik me vooral richten op de designfauteuils die door verschillende Italiaanse merken zijn gemaakt.

Het merk Domodinamica heeft verschillende comfortabele, eenvoudige, avant-gardistische en zeer actuele bankmodellen gecreëerd. Een voorbeeld is de slaapbank Morfeodie een zeer handig verlichtingssysteem bevat voor leesmomenten en die perfect past in de vorm van een bed als hoofdeinde.

Ditzelfde merk heeft ook het model Bounce ontworpen door Karim Rashid, een zeer rond fauteuilmodel met transparante plastic steun die het is anders en dat combineert perfect in elke ruimte.

Maar de fauteuil die het meest mijn aandacht heeft getrokken van dit Italiaanse merk is het model Calla, gemaakt door Stefano Giovannoni Een zeer veelzijdig dat verschillende posities biedt om comfortabel en ontspannen te zijn, afhankelijk van het gebruik dat u het wilt geven. Hij kan worden gebruikt als fauteuil, om comfortabel in te zitten of om een originele chaise longe te worden in synthetisch leer.

Nog een Italiaans merk gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels nieuw en actueel is het huis Bonaldo.

Hij heeft de Papillón XL slaapbank ontworpen, een nieuw bankconcept met een metalen structuur die een comfortabel bed wordt.

Een ander slaapbankmodel gemaakt door hetzelfde merk en heel gemakkelijk om te vormen tot een bed met een simpele beweging, is de sofa Pierrot king ontworpen door Glenn Thomas, een elegante ontwerp dat perfect past in elke ruimte, ongeacht de decoratie.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: