Decoratie-ideeën

Opbergideeën voor speelgoed

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je kleine kinderen in huis hebt, is de kans groot dat je bijna altijd speelgoed tussen hen vindt. Kinderen spelen meestal overal in huis en later , als ze niet weten hoe ze hun speelgoed moeten oppakken, laten ze het meestal overal liggen. Maar om de kleintjes het speelgoed te leren oppakken, is het heel belangrijk dat ze eerst weten waar ze het moeten neerleggen.

De opbergplaatsen voor kinderspeelgoed moeten voor hen toegankelijke plaatsen zijn. Verwacht niet van uw kinderen dat zij hun speelgoed opbergen als de opbergruimte ergens is waar ze niet bij kunnen of waar het voor hen niet gemakkelijk toegankelijk is. Vervolgens geven we je wat opbergideeën voor het speelgoed van je kinderen zodat je huis netjes opgeruimd kan worden na de speeltijd van je kleintjes.

Speelgoedopslag dingen die je verkeerd doet

Krijtbordlabels

Hoewel schoolbord een rage is en kinderen er graag op schilderen, is het ook gemakkelijk uit te gummen. Als je de speelgoeddozen labelt met krijtbordstickers, is de kans groot dat ze worden gewist en wordt het een groot gedoe om te weten wat er in elke doos zit. Het beste is om ze te labelen met stickers en een heel duidelijke naam. Als je kinderen klein zijn, kun je een afbeelding plaatsen zodat ze weten wat voor speelgoed erin zit, gemakkelijker voor hen om op die manier op te pikken.

Een doos voor speelgoed

Speelgoeddozen lijken misschien te helpen bij het opruimen, maar in feite moedigen ze rommel aan.Alles wordt naar binnen gegooid en dan gaat de deksel dicht. Speelgoed is niet geordend en er wordt ook niet mee gespeeldkinderen wennen zo snel mogelijk aan 'speelgoed opstapelen' zonder enige vorm van organisatorische criteria te volgen. Ze zullen opgroeien met het idee dat organiseren zich opstapelt. Kun je je voorstellen hoe hun kledingkast er over een paar jaar uit kan zien?

Opslag gebruiken die kinderen niet kunnen openen

Als je kinderen de opberger niet kunnen openen, zal het erg moeilijk voor ze zijn om hun speelgoed op te bergen. Opbergbakken kunnen een slimme keuze zijn, zolang kinderen maar open kunnen ze en in staat zijn om je spullen binnen te houden.

Dingen op de vloer opbergen

Tenzij het een grote keuken of vrachtwagen is die niet in een opslagcontainer of in de speelgoedruimte past, is het geen goede optie om dingen op de grond op te bergen. Bewaar geen dingen op de grond want dat zal alleen maar wanorde veroorzaken,wees duidelijk over de hoek om speelgoed op te bergen.

Gooi geen speelgoed weg en doneer het niet

Als je geen kapot speelgoed weggooit of speelgoed doneert waar je kind niet mee speelt, bewaar je alleen rotzooi en rotzooi. Er komt een tijd dat je kind er niet meer mee speelt en jij ook niet genoeg ruimte hebt om alles op te bergen Orde zal eindigen in chaos. Vergeet daarom niet te gooien ruim kapot speelgoed op en doneer het speelgoed waarmee uw kind langer dan 6 maanden niet heeft gespeeld.

Ideeën voor het opbergen van speelgoed

Gebruik meubels voor tweeërlei gebruik

Meubels voor tweeërlei gebruik zijn een geweldig idee om kinderen een goede verantwoordelijkheid te geven en hun eigen speelgoed te leren opbergen. Je kunt bijvoorbeeld meubels in de woonkamer of in de kinderkamer hebben die dubbel kunnen worden gebruikt als voetenbankjes, krukken met opbergruimte erin of zelfs in lades of dozen onder bedden van je kinderen .

Verticale planken

Verticale planken zijn een goed idee om speelgoed op te bergen. Normaal gesproken hebben deze planken veel ruimte en kun je decoratieve stoffen dozen plaatsen zodat het speelgoed erin kan worden opgeborgen. Ze zullen meer ruimte hebben, je kinderen zullen hun spullen kunnen opbergen en ze zullen ook kunnen groeien met deze planken als ze een evolutionair slaapkamerontwerp hebben, dat wil zeggen, het is niet te kinderachtig of te klein.

Veelgebruikt speelgoed binnen handbereik

Alle kinderen hebben speelgoed dat ze het liefst in het bijzijn van anderen spelen, in dit geval is het belangrijk dat ze het bij de hand hebben, hoe kom je eraan? Het is net zo eenvoudig als het speelgoed dat je het meest gebruikt op de laagste planken te zetten, net zoals de leerkrachten dat doen op de kleuterschool. Plaats veelgebruikt speelgoed zoals blokken of poppen op planken waar uw kind elke dag bij kan.Je kunt er dus mee spelen wanneer je maar wilt en ze ook opslaan als de speeltijd om is.

Dit zijn enkele ideeën zodat je een goede speelgoedopslag in huis kunt hebben. Maar vergeet niet dat elk gezin anders is en dat u zich ook moet aanpassen aan de behoeften van uw huis en uw gezin. Op deze manier kun je nadenken over de meest geschikte soorten opbergers voor je kinderen en leren ze hoe ze hun speelgoed moeten ordenen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: