Decoratie-ideeën

5 ideeën om te decoreren met foto's

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Je denkt misschien dat hoe verfijnder de decoratie, hoe beter, maar niets is minder waar. Bij het inrichten van een huis is minder altijd meer. Want als het je lukt om een decoratie te creëren zonder dat de omgeving te veel wordt belast, dan voel je je veel beter binnen de vier muren van je huis. Het is mogelijk dat u een persoon bent die houdt van eenvoudige maar gepersonaliseerde decoratie. In dit geval is het ideaal voor jou om te versieren met foto's.

Decoratie met foto's is een manier om je huis te personaliseren en ook goed te decoreren.Je kunt decoreren met je herinneringen of met de afbeeldingen die je het leukst vindt om ze te kunnen observeren wanneer je maar wilt. Decoreren met foto's is een handige decoratie en geeft meestal goede resultaten.

Er is een grote verscheidenheid aan afbeeldingen, kunstwerken of foto's die deel uitmaken van je verleden en die een informeel maar zeer elegant tintje kunnen geven aan al je kamers. Het maakt niet uit of ze met of zonder lijst gaan, want het ontwerp wordt door jou gekozen. Wat hij het leukst vindt aan dit soort decoratie, is dat het een oneindig aantal opties heeft en dat het afhangt van wat je wilt bereiken dat je voor de ene of de andere vorm van decoratie kiest. Het maakt niet echt uit of het bij je interieur past of niet, want het past zeker. Foto's misstaan zelden als je ze correct plaatst.

Frames met kleine foto's in het midden

Voor een strakke, klassieke look hang je gewoon grote, lege lijsten op met kleine foto's in het midden. Ze moeten precies in het midden van het frame zitten om een gevoel van evenwicht te creëren. Je kunt het raster minutieus opmeten met een liniaal.

Het mooie van dit idee is dat je alles kunt inlijsten wat je maar wilt en dat voor jou zinvol kan zijn. Als je niet wilt dat het een foto wordt, kan het een droog blad of een droge bloem zijn. Maar foto's zien er altijd goed uit.

Bovenop de schoorsteenmantel

Als je niet weet wat je op de schoorsteenmantel moet plaatsen, is het een idee om bijvoorbeeld 3 foto's te plaatsen met dezelfde lijst (die past bij de rest van de decoratie). De afbeeldingen kunnen van elkaar verschillen, maar plaats ze zo dat ze een groot deel van de haard beslaan. Je kunt de afbeeldingen begeleiden met enkele vaste kaarsen om het nog gezelliger te maken.

Drie bijpassende kaders

Niet één meer en niet één minder. Drie frames met drie afbeeldingen. Het is het perfecte aantal voor een kleine plank. De lijsten moeten hetzelfde zijn, want herhaling is een manier om kleur en persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. Drie bijpassende lijsten met drie foto's die je leuk vindt of met een gerelateerd thema, geven een prachtige stijl aan die plank die nu zo eenzaam is.

Diverse planken met foto's

Misschien heb je meerdere boekenplanken aan de muur, boven op elkaar of naast elkaar. Hoe het ook zij, het plaatsen van foto's kan een geweldig decoratief idee zijn om persoonlijkheid in deze hoeken te brengen. Kunstwerken kunnen de mogelijkheid bieden om een galerij met afbeeldingen te maken die altijd in ontwikkeling is, omdat je van tijd tot tijd kunt veranderen.

Je kunt ook familiefoto's gebruiken en zelfs wat lijsten ophangen om de stijlen te mixen. Als je de look wilt verenigen, kun je zwart-witfoto's gebruiken, of zelfs in sepia om het een zeer elegante toets te geven. Kies je voor een asymmetrisch ontwerp, dan geniet je van een eclectische en goed gestructureerde stijl.

Foto's hangen aan touwtjes

Het lijkt je misschien dat deze decoratie weinig creativiteit heeft, maar niets van dat alles. Als je een voordelige, gepersonaliseerde decoratie wilt en ook met veel creativiteit, hoef je alleen maar de afbeeldingen te kiezen die je het leukst vindt of je foto's met familieleden waardoor je je beter voelt en wat fijne kneepjes.

Kies een plek om de touwen op te hangen zodat ze goed passen. Je kunt ze aan de muur hangen door elk uiteinde van het touw vast te haken met een iets grotere punaise zodat het kan het gewicht beter dragen. Pak dan wat decoratieve wasknijpers (vermijd wasknijpers en ga in plaats daarvan voor decoratieve wasknijpers die goed bij je interieur passen). Plaats vervolgens de foto's zoals u ze wilt en in de volgorde die u wilt. Als je klaar bent, trek je je terug, als je denkt dat er iets ontbreekt, kun je wat slingers met gekleurde lichten toevoegen en later zul je je realiseren dat je een heel speciale hoek hebt.

Dit zijn enkele ideeën om je huisfoto's te versieren. Je kunt deze ideeën gebruiken zoals ze in je huis zijn als je ze leuk vindt of, als je wilt, je kunt ze gebruiken als inspiratie om andere ideeën te bedenken die je aandacht trekken en die je leuk vindt voor uw versiering. Hoewel je altijd op een traditionele manier kunt decoreren en een tafel bij de ingang van je huis kunt hebben met ingelijste foto's erop. Hoewel dit misschien te klassiek en een beetje achterhaald is voor de inrichting van vandaag.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: