Decoratie-ideeën

Versier het huis met prachtige vintage schilderijen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vintage-stijl is in de mode, en we kunnen beslissen in hoeverre we het aan ons huis toevoegen. Momenteel is het heel gemakkelijk om veel vintage details te vinden in decoratiewinkels, dus we hebben veel inspiratie. Een van de dingen die we in deze stijl aan ons huis kunnen toevoegen, zijn de prachtige vintage schilderijen.

Deze vintage schilderijen kunnen worden toegevoegd om elke kamer te decoreren, van een badkamer tot de keuken, slaapkamers en vooral de woonkamer. Foto's zijn altijd een geweldig idee geweest om ruimtes te decoreren, en die met deze stijl bieden ook een romantisch en heel speciaal tintje.

Vintage schilderijen in de woonkamer

De woonkamer is een van de plaatsen waar we meestal meer schilderijen neerzetten Een ruimte die een gezellige inrichting nodig heeft, aangezien het een van de ontmoetingsplaatsen is voor het hele gezin. De muren van deze kamer zijn meestal versierd met behang, prints of prachtige schilderijen, in dit geval vintage schilderijen. Het moet gezegd worden dat dit soort schilderijen meestal beter te combineren zijn met een bepaalde decoratie. Stijlen zoals industrieel of vintage zijn perfect om deze foto's toe te voegen, maar we kunnen ze ook toevoegen aan een moderne woonkamer, om het een vleugje warmte te geven, of in een kamer in Scandinavische stijl, aangezien deze decoratie meestal wordt gecombineerd met vintage stukken.

Vintage lijstcompositie

Een van de dingen die in de mode zijn geraakt als het gaat omdecoratie met foto's, of ze nu vintage zijn of niet, is om een mooie compositie te maken met foto's die een stijl hebben en dingen die ze gemeen hebben, maar die verschillen, hetzij in maten, in kleuren of in het soort schilderij.In dit geval hebben ze allemaal enkele eenvoudige lijsten met versleten verf en vintage-stijl platen gemeen, waardoor ze perfect te combineren zijn. Ze worden toegevoegd om een grote compositie te creëren die een groot aantal schilderijen kan bevatten en die samen iets gemeen hebben.

Decoreren met vintage lijsten

Als je niet zo goed weet welke foto's of afbeeldingen je in die vintage lijsten moet opnemen, kun je je concentreren op hun lijsten. Dit is een andere trend die ons ook verrast met stukken die geen enkele foto hebben. Een manier van decoreren met een element dat tot nu toe secundair was in schilderijen, en dat steeds belangrijker wordt. Verf de gekleurde lijsten zodat ze de hoofdrolspelers zijn en combineer vormen, maten en tinten om iets heel origineels en leuks te creëren. Op deze muren kunnen we composities zien waarin de lijsten de hoofdrolspelers zijn.Als je thuis eenvoudige houten lijsten vindt, kun je ze bij elkaar laten passen door ze in kleuren te verven met vintage-achtige verf, zoals krijtverf of versleten verf.

Vintage schilderijen in kinderkamers

Vintage schilderijen zijn ook geschikt voor kinderkamers die zich bij deze trend hebben aangesloten. Vintage is niet langer synoniem met oud of saai, maar er zijn echt mooie dingen in textiel, meubels en decoratie voor kinderen met deze stijl. We kunnen geweldige prints in vintage-stijl vinden om in hun kamer te plaatsen, geïnspireerd door kinderen. Deze foto's hebben felle kleuren en sommige zijn ook educatief, dus we vinden ze een geweldig idee.

Vintage Check Mix

Bij het maken van de composities waar we het over hebben, is het mogelijk om verschillende combinaties te maken.De vakken moeten iets gemeen hebben, in dit geval het kader en de stijl. Maar er zijn ongetwijfeld combinaties die heel creatief zijn. In deze schilderijen zien we blauwe en oranje tinten gemengd in afbeeldingen die totaal verschillend zijn, maar samen gezien perfect bij elkaar passen. Om dit te doen, moet je een bepaald perspectief hebben bij het kiezen van de schilderijen, de combinaties van stijlen en kleuren heel goed kennen, om een harmonieus geheel te krijgen, ook al is het op het eerste gezicht niet harmonieus.

Vintage schilderijen met boodschap

Deze vintage schilderijen zijn ook te vinden met geweldige berichten die ook inspirerend zijn. Er zijn schilderijen met voor elk wat wils, en die ook heel grappig zijn, meestal gemaakt op houten planken. Deze schilderijen zijn perfect om een kamer een informeel tintje te geven, of het nu een kinderkamer is of de woonkamer.Het zijn schilderijen die we zelfs thuis kunnen maken, aangezien we alleen wat planken, verf en een goede hand nodig hebben om de letters te maken, die ook gemaakt kunnen worden met uitgesneden sjablonen.

Vintage schilderijen voor de slaapkamer

In de slaapkamers kun je ook de mooie vintage schilderijen toevoegen, vooral als we een kamer hebben met deze stijl. Deze twee ruimtes zijn erg vintage, met romantisch textiel en smeedijzeren of houten bedden. De schilderijen voegen persoonlijkheid toe aan de slaapkamer en combineren met jouw stijl en de tinten van het textiel.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: