Decoratie-ideeën

Gebruik kraftpapier om het huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van knutselen houdt, weet je waarschijnlijk wat kraftpapier is Dat bruine papier dat meerdere toepassingen heeft, dat duurzaam, sterk en beschilderbaar is. Het is een van de meest gebruikte papiersoorten voor handwerk, omdat het resistent is en de grondtoon voor duizend dingen wordt gebruikt. Dus vandaag zullen we een paar inspiraties zien om te versieren met kraftpapier.

Omdat dit papier op veel verschillende manieren kan worden gebruikt, sommige heel origineel, die dienen om een speciaal tintje aan het huis te geven We hebben het over decoraties die dienen voor een of meerdere dagen, want het is natuurlijk een papier dat niet zoveel leven heeft als een canvas, maar het zal ons ook helpen om geweldige dingen te doen.

Tafels gedecoreerd met kraftpapier

Als we één ding kunnen doen met kraftpapier, dan is het een speciaal tafelkleed maken voor de tafels, een die kan worden gebruikt en weggegooid. Zo hoeven we na de vakantie niet de hele dag tafelkleden te wassen. We kunnen tafelkleden of tafellopers maken, want we hoeven alleen maar het papier in de gewenste vorm te snijden om dat effect te bereiken. Door dit tafelkleed te gebruiken kunnen we het ook naar eigen wens decoreren. Het geweldige kraftpapier geeft toe dat we het met bijna alle verven schilderen, omdat het zeer absorberend is. We kunnen dus stippen, strepen, boodschappen voor gasten en nog veel meer maken, allemaal met de hand en met veel fantasie. Natuurlijk zal niemand een tafelkleed hebben zoals het onze, want het wordt op maat gemaakt voor de gasten.

Kraftpapier feestjes

Kraftpapier wordt bij veel gelegenheden gebruikt om feestjes te versieren.Dit papier is ideaal voor het maken van kleine DIY details voor elk feest. Op deze foto's zien we een manier om de borden en servetten te versieren voor een zeer originele tafel. Papieren die een nest of konijnen nabootsen om servetringen voor Pasen te maken. De ideeën kunnen heel gevarieerd zijn, en aangepast aan het thema van het feest. Als het een verjaardag is, kunnen we de tekst van de hoofdpersoon die dag gebruiken en als het een themafeest is, iets dat het vertegenwoordigt. In deze kleine details bereiken we een heel bijzonder feest, anders dan de anderen.

Kraftpapier zoete tafel

We kunnen altijd een sweet table decoreren met kraftpapier Het is een zeer veelzijdig en economisch papier, dat dient als basis voor het maken van elk type tafel. We kunnen kleuren of details toevoegen, zoals deze linten, om de rest te versieren in tonen die opvallen op de bruine basis.Deze zoete tafel heeft gekozen voor pastelkleuren, die afsteken tegen de warme toon van het kraftpapier.

Feestzakjes

Als je niet weet hoe je de details en kleine cadeautjes voor gasten moet inpakken, hebben we een eenvoudig antwoord, met kraftpapier. Van dit papier kunnen tassen en kleine gepersonaliseerde pakketjes worden gemaakt om snoepjes en details voor gasten in te bewaren. Het is een simpel idee en waarmee mooie resultaten worden bereikt. Deze zeer gepersonaliseerde stukken waarderen vaak veel meer dan iets dat is gekocht, dus het is een geweldig idee voor een speciaal feest.

Feestdetails met kraftpapier

Er zijn nog veel meer dingen die we kunnen doen met kraftpapier. We hoeven alleen maar op zoek te gaan naar handwerk en het te mixen met andere stukken.Bij feestjes kunnen we er de zakjes van maken die we hebben gezien, maar ook hoorntjes om snoep in te bewaren of om een cadeautje in te verpakken. Tegenwoordig kunnen we jutestof, strikken, veterstroken en labels kopen om volledig gepersonaliseerde details te maken die we op deze feesten kunnen gebruiken.

Kraft papieren slingers

Als het op decoreren aankomt, heb je andere ideeën die niet alleen voor specifieke feesten zijn. In dit geval hebben we het over geweldige slingers. Er zijn veel manieren om ze te maken, met allerlei soorten materialen, maar in dit geval hebben we een paar heel eenvoudige slingers van kraftpapier, met een fijn wit touwtje dat niets afdoet aan de details van de slinger, die harten en sterren zijn, maar kan zijn wat we willen.

Verpak cadeaus met kraftpapier

Er is één ding dat we kunnen doen met dit kraftpapier en het is zeker erg populair geworden. We verwijzen naar de taak om cadeaus in te pakken op een meer originele en gepersonaliseerde manier, waarbij we vermijden om geschenken op de traditionele manier aan te bieden. Van deze stof maken we bijzondere cadeaus die we kunnen personaliseren, met een andere verpakking. Je kunt allerlei soorten koorden, washi-tape en vele andere details gebruiken. U kunt op dit papier schrijven, omdat het alle soorten verf heel goed accepteert, dus u kunt berichten of de naam van elke persoon plaatsen, zodat ze de geschenken niet verwarren. En je kunt het papier zelfs verven om er iets leuks van te maken, zoals die cadeaus met dierengezichten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: