Decoratie-ideeën

Versier je keuken met de originele Smeg koelkasten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Iedereen kent inmiddels de geweldige Smeg koelkasten, enkele koelkasten die we kunnen herkennen door er gewoon naar te kijken, zonder het merk te zien, naast vele andere. Deze koelkasten onderscheiden zich door hun zorgvuldige ontwerp dat anders is dan de andere, geïnspireerd op de vintage esthetiek van de jaren 50. Met deze zeer originele toets zijn ze de koelkasten met de meeste persoonlijkheid op de markt geworden.

Als je je keuken wilt decoreren met deze geweldige koelkasten omdat je een apparaat wilt dat niet alleen beperkt is tot het vervullen van zijn functie, dan moet je een van de Smeg merk .We laten je de verschillende ontwerpen zien die er zijn, de grote veelheid aan kleuren waaruit je kunt kiezen en hoe goed ze passen in elk type keuken.

50's Esthetiek

Smeg koelkasten zijn zeer bekend, en iedereen is gefascineerd door die stijl die ze hebben, geïnspireerd door de apparaten uit de jaren 50, met een zeer mooie vintage esthetiekDeze koelkasten vallen op voor vloeiende en afgeronde lijnen, met chromen details met het merk en de handgrepen. Anders zijn ze eenvoudig, met vloeiende tonen. Deze koelkasten worden zeer gewaardeerd omdat ze die vintage touch toevoegen aan elke keuken, dus het zijn niet alleen functionele apparaten, maar ook een element dat ons helpt bij het decoreren en persoonlijkheid geven aan de omgeving.

Smeg koelkasten: soorten

Binnen Smeg koelkasten zijn er meerdere soorten De bekendste zijn die met twee deuren, met een koelkast en vriezer. Maar er zijn eigenlijk nog veel meer soorten. Van die met een klein formaat, zoals minikoelkasten, tot die met twee brede deuren, voor een grotere vriezer. Bij het kiezen van het type koelkast moeten we nadenken over waar we hem willen hebben, want een van de kleine kan erg handig zijn in plaatsen zoals de slaapkamer, om verse dingen bij de hand te hebben. Het enige nadeel dat deze koelkasten kunnen hebben, is dat ze niet erg groot zijn, waardoor ze mogelijk niet de capaciteit hebben voor grote gezinnen. Voor de rest kunnen we ze bijna overal plaatsen, omdat ze door hun formaat gemakkelijk in de keuken kunnen worden geïntegreerd.

Kleuren in Smeg koelkasten

Nog iets waardoor er veel vraag is naar Smeg-koelkasten, is de veel tinten waarin je ze kunt kopen.We kunnen ze zowel vinden in felle en intense kleuren zoals rood of oranje, als in zachte tinten, met pastelroze en mintgroen. Voor de meest klassieke zijn er kleuren zoals beige, wit en zwart, voor het geval we niet zoveel kleur aan de keuken willen toevoegen.

Deze kleuren maken onze keuken veel belangrijker, met een geweldige persoonlijkheid We moeten ongetwijfeld de toon goed kiezen, omdat deze de stijl kan bepalen die we in de keuken plaatsen. Met wat pasteltinten kunnen we een keuken in vintage of Scandinavische stijl creëren. Heldere tinten worden vaak gebruikt in keukens met moderne stijlen, met gedurfde kleuren op het aanrecht of de planken. Voor klassieke of minimalistische keukens zijn zwarte of witte tinten ideaal.

Zet een Smeg in je keuken

Bij het plaatsen van een Smeg koelkast in de keuken moeten we rekening houden met het model dat we willen en de ruimte die we nodig hebben om het te plaatsen. Deze koelkasten, die vrij klein zijn, veroorzaken meestal niet al te veel problemen, omdat ze naast een muur of naast het aanrecht kunnen worden geplaatst. Kleur kan een moeilijke keuze zijn. Heb je al een overheersende toon in je keuken, kies dan beter een zwarte, zodat ze goed combineren. Dat wil zeggen, als uw keuken bijvoorbeeld rood is, zal een koelkast in zwarte tinten het goed doen, en als deze een lichtgele kleur heeft, dan een pastelroze. Het kleurengamma biedt ons een groot aantal opties om uit te kiezen, maar we moeten altijd rekening houden met de tinten die al in de keuken staan, hoe graag we de koelkast in een bepaalde kleur ook willen, omdat deze er misschien niet goed uitziet .

Waarom kiezen voor de Smeg

Zelfs rekening houdend met het kleine ongemak dat deze koelkasten niet echt groot zijn voor gezinnen die capaciteit nodig hebben, zijn het zeer verkochte stukken.Kiezen voor een Smeg is een kwaliteitskoelkast kiezen, maar ook een apparaat dat stijl en persoonlijkheid aan onze keuken zal toevoegen. Zodra je erin stapt, trekt de koelkast de aandacht, omdat het stukken zijn die in prachtige kleuren komen, iets wat zeldzaam is in normale koelkasten, die meestal wit of roestvrij staal zijn. Voor al die mensen die een andere decoratie willen hebben, met elementen die cultobjecten zijn geworden, die niet uit de mode raken, zijn deze koelkasten absoluut noodzakelijk. En we kunnen ook een originele kleurnoot in een witte keuken plaatsen, zodat we ons nooit vervelen met het gebrek aan kleur.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: