Decoratie-ideeën

Selectie van originele hangers om het huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We letten niet altijd op kleine details zoals hangers, maar buiten de gebruikelijke klassieke ideeën is het mogelijk om originele en andere hangers te vinden, die naast voldoening hun functie is decoratief. We zullen veel soorten hangers voor de muren van het huis zien, met verschillende vormen en kleuren.

In de wereld van hangers kunnen we echt originele dingen vinden, en ze zelfs zelf maken met een aantal zeer handige DIY's. Deze originele hangers die we gaan zien, hebben veel vormen en kunnen worden aangepast aan allerlei soorten huizen.Doe ideeën op zodat de hangers in je huis nooit meer onopgemerkt blijven.

DIY hangers met takken

We beginnen met een idee dat heel eenvoudig is en dat we allemaal kunnen toevoegen aan het huis. Als ons huis een bepaalde Boheemse stijl heeft, hebben we ook het ideale stuk om het een frisse en etnische toets te geven. Deze hanger is gemaakt met een simpele tak, touw en kleine knijpers om dingen op te hangen. Zonder al te veel ideeën te hebben over hoe we moeten knutselen, kunnen we deze mooie en creatieve hanger maken. De tak moet sterk zijn en die moeten we eerst voorbereiden. Het zal geschuurd moeten worden, een laklaag moeten krijgen en naar smaak geverfd moeten worden, in dit geval hebben ze dat gedaan met strepen en lichte kleuren. Vervolgens moet het touw worden geplaatst, zodat de tak recht komt te staan. De haken worden geplaatst om kettingen of sleutels op te hangen en uiteindelijk hangen we het aan de muren. Een perfect idee om bepaalde dingen, zoals sieraden, te classificeren en te ordenen.

Hangers met fietsen

Deze hangers zijn ook erg origineel, hoewel ik zeker weet dat het moeilijk te vinden zal zijn in de winkels Ze zijn gemaakt met een houten plaat, fietszadels en stuur. Met deze elementen creëren ze een imitatie van de koppen van dieren die op de muren worden geplaatst, zodat ze decoreren en ook dienen om dingen op te hangen. In dit geval hangen ze zelfs de fietsen op, en er hangen er veel aan de muur, maar het kan een origineel idee zijn om er een of twee in huis te maken om de muren te versieren.

Gekleurde hangers

In de winkels vinden we tegenwoordig vele en zeer mooie hangers die ook een vleugje kleur en vrolijkheid aan het huis toevoegen. Deze hangers zijn erg kleurrijk en ze zijn gekozen met verschillende tinten, hoewel allemaal in een vergelijkbaar bereik.Dat wil zeggen, als je ze in pasteltinten kiest, komen ze allemaal uit dit zachtere bereik en vice versa, zodat ze niet botsen. Die met hetzelfde ontwerp hebben meestal tinten die combineren, zodat we ze in verschillende kleuren kunnen nemen. Om deze hangers op de muren te laten opvallen, moeten ze vloeiende en eenvoudige tinten hebben, zonder patronen of sterke kleuren. Als je de muren in intense tinten laat schilderen, moet je een contrasterende kleur kiezen die opv alt.

Grappige hangers

Er zijn veel hangers die ook een aanraking hebben die leuk kan zijn Huizen met leuke accenten zijn veel beter, omdat ze ons humeur verbeteren. Daarnaast worden dit soort hangers voor veel andere plekken gebruikt, van winkels tot kinderkamers. In deze voorbeelden vinden we druppelvormige en hondvormige hangers, allemaal met verschillende kleuren.

Noordse haken

De Scandinavische stijlhangers mogen niet ontbreken in deze ruimtes Ze hebben meestal zeer eenvoudige en basale vormen, maar altijd origineel. Zoals deze, die dieren imiteren met een heel basaal figuur. De Scandinavische stijl zoekt altijd naar zachte en zeer eenvoudige vormen. Deze hangers zijn meestal verkrijgbaar in hout in lichte tinten of in kleuren zoals grijs, zwart en wit, dus ze zijn gemakkelijk toe te voegen aan ruimtes. En ze zijn altijd een ander decoratief element voor de muren.

Kinderhangers

In kinderruimtes zoals hun kamers of de speelruimte kunnen we altijd hangers kiezen die leuk voor ze zijn. Als er meerdere broers zijn, kunnen ze verschillend zijn, zodat elk zijn eigen heeft. Er zijn veel soorten hangers, van hangers in de vorm van dieren tot hangers met druppels die we al hebben gezien.De ideeën zijn zeer gevarieerd, maar in het geval van kinderkamers vallen ze meestal op door een goede kleur die de ruimte opfleurt.

Sleutelhangers

Als je nergens je sleutels kunt achterlaten en die kleine dingen die thuis kwijtraken, kun je originele hangers kopen, met gekleurde vogels. Je kunt dingen direct aan de vogel hangen of die kleine voorwerpen in de snavel laten zitten. Een heel origineel idee met hangers die mooi en leuk zijn en ook twee functies hebben.

Hangers van verschillende maten

Een andere optie die we hebben om een originele ruimte aan de muren van het huis te creëren, is het gebruik van hangers van verschillende afmetingen In deze ruimte zien we ronde hangers, die kunnen worden gebruikt om de muren te versieren als er geen dingen aan worden gehangen.Met verschillende maten en kleuren hebben ze een zeer originele en decoratieve set bereikt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: