Decoratie-ideeën

Moderne, duurzame en functionele vinyl vloerkleden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Tapijten brengen warmte in kamers en, afhankelijk van het gekozen ontwerp, rijke kleuren. Daarom komen ze veel voor in onze huizen, zowel binnenshuis als meer recentelijk in buitenruimtes. Een feit, dat laatste, waarin het zoeken en onderzoeken van nieuwe materialen zoals vinyl een grote invloed heeft gehad.

Vinyl vloerkleden zijn bestand tegen het verstrijken van de tijd en zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep; eigenschappen die ze geschikt maken voor gebruik in openbare en privéruimtes, binnen en buiten.Ze zijn extreem veelzijdig en de grote verscheidenheid aan bestaande ontwerpen op de markt maakt het mogelijk om ze te integreren in ruimtes met verschillende kenmerken.

Kenmerken van vinyl vloerkleden

Alfombras KP was de pionier in de productie van dit type vloerkleden, als resultaat van een zoek- en onderzoeksproces naar nieuwe materialen. Zo ontstond de Keplan-stof, een stof die de tapijten ongepubliceerde voordelen gaf Het maakte ze bestand tegen het verstrijken van de tijd, tegen gebruik en tegen water, een zeer aantrekkelijke eigenschap waardoor gebruiken om hun gebruiksmogelijkheden uit te breiden.

Wilt u de belangrijkste voordelen van vinyltapijten?

  • Ze zijn gemaakt van PVC, een zeer resistent materiaal.
  • Het zijn wasbare tapijten; er is de mogelijkheid om ze te wassen, zelfs met bleekmiddel en de hulp van een dweil.
  • Ze stoten stof en dierenhaar af, waardoor het ideale vloerkleden zijn voor mensen met een allergie.
  • Ze hebben hoge weerstand tegen vuur.
  • Ze zijn akoestische isolatie.
  • Ze zijn goedkoop.

Deze bijzonderheden maken ze vooral populair in huizen met kinderen, mensen met allergieën en huisdieren en geschikt als keukentapijten, looppaden en buitenruimtes . Ook worden ze veel gebruikt in openbare ruimtes zoals kantoren of winkels met een grote toestroom.

Het ontwerp van vinyltapijten

Vinyl tapijten hebben een revolutie teweeggebracht in de markt Naast hun technische eigenaardigheden, maken ze een geweldige aanpassing van ontwerpen mogelijk. De groeiende populariteit betekent dat de verscheidenheid aan ontwerpen op de markt groot is en dat we nu kunnen praten over trends, ja, trends!

Hydraulische tegels imiteren

Hydraulische bodem is onderdeel van onze geschiedenis; Het kwam om de creatieve en esthetische mogelijkheden van veel huizen uit te breiden. Vandaag herstellen de vinyltapijten van het bedrijf Hidraulik die modernistische esthetiek en bieden ze ons nieuwe eigentijdse versies. Zo ontstaan twee lijnen: 'Klassiek' en 'Modern' De eerste is geïnspireerd op het modernisme van 1900 en biedt ontwerpen die de vormen en kleuren van onze rijkste en meest universele esthetische traditie. Modern zet zich op zijn beurt in voor actuele ontwerpen met een tijdloze, elegante en harmonieuze stijl. Kortom, warme geometrieën voor de woning van nu.

Met geometrische patronen

Geometrische prints lijken in alle omgevingen te passen Die van de firma Brita Sweden zijn erg populair en, zoals je kunt zien, passen ze zich aan alle ruimtes aan. In pasteltinten zijn ze ideaal om kinderkamers mee in te richten, terwijl ze in zwart en wit makkelijk te integreren zijn in een neutrale keuken of badkamer.

Het idee om voor volgende zomer een recreatieruimte buiten te creëren en deze te decoreren met vloerkleden lijkt het meest geschikt. De ruimte wordt op deze manier veel warmer en krijgt meer kleur; het combineren en over elkaar heen leggen van vloerkleden van verschillende kleuren is nogal een trend.

Neutraal, veelzijdig

Aan het begin van dit artikel hadden we het over Keplan-vinyltapijten als pioniers. Hun succes sinds hun lancering ligt in hun innovatieve en gepersonaliseerde ontwerp, naar de smaak van de klant. Ook in zijn veelzijdigheid. Ondanks dat ze een grote verscheidenheid aan texturen en kleuren in hun collecties aanbieden, vallen neutrale kleuren altijd op in hun campagnes.

Gevlochten vinyltapijten en overladen met etnische nuances zijn een van onze favorieten om elke kamer een natuurlijke en evenwichtige toets te geven.Zoals veel van de creaties van KP, kunnen deze verder worden aangepast met contrastgelaste volants voor een creatiever ontwerp.

Zoals je hebt gezien, zijn er vinyl vloerkleden met een oneindig aantal texturen, afwerkingen en kleuren Het zou niet ingewikkeld moeten zijn om er een te vinden die past bij de behoeften van je huis. kwestie van tijd! Door te wedden op een vinyl vloerkleed wint u aan functionaliteit en hoeft u de warmte die ze bieden niet op te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: