Decoratie-ideeën

Versier met lappenpoppen in de traditionele stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De lappenpoppen zijn die van je leven, en daarom kunnen ze ons helpen een persoonlijk en vintage tintje in ons huis te creëren. Vooral als we het hebben over het decoreren van kinderkamers, want deze poppen zijn ook een spel voor de kleintjes in huis.

Het is mogelijk om vintage modellen van lappenpoppen te vinden, maar ook nieuwe poppen met een meer actuele stijl, volgens de trends. Een andere manier om het huis met lappenpoppen te versieren, is door ze zelf te maken, we mogen niet vergeten dat het een detail is dat met stoffen wordt gedaan en een beetje werk van onze kant, dus het kan geweldig entertainment zijn.

Traditionele lappenpoppen

Lappenpoppen werden als eerste gebruikt, vóór de komst van de poppen van vandaag, meer industrieel, minder gepersonaliseerd en iets minder speciaal. Daarom hechten we na deze globalisering en industrialisatie opnieuw meer belang aan zelfgemaakte en traditionele dingen, dingen die wat meer persoonlijkheid hebben. Als je thuis nog oude lappenpoppen hebt, kun je ze altijd restaureren met een nieuw tintje, maar gooi ze niet weg, want ze zijn weer helemaal in de mode.

De traditionele lappenpoppen onderscheiden zich door die look van weleer, met wollen haren en stoffen met vintage prints. Tegenwoordig worden replica's in deze stijl het meest gevonden, die perfect zijn om een vintage of klassieke kinderkamer een vleugje te geven.

Hoe maak je een lappenpop

Als we wat naai-ideeën hebben, weten we misschien hoe we zelf een schattige lappenpop kunnen maken. De materialen zijn basic, met stoffen, knopen, wol en vulling kunnen we een leuke pop maken in de meest klassieke stijl. Om te beginnen kunnen we het patroon van de pop zelf maken of online zoeken in de vele tutorials die op de webpagina's staan. Wat betreft de kleding, we kunnen hetzelfde doen, patronen zoeken of ze zelf maken, aangezien de kleding van deze poppen te maken heeft met hun afmetingen. Kleine details zullen het verschil maken. Borduur de naam van een kind om de pop te personaliseren, doe een haar met wol en breng wat details aan op de kleding, zoals gekleurde knopen of zakdoeken. Bij het maken van een lappenpop uit het niets wordt de mix van kleuren en stoffen door ons gekozen, zodat we kunnen doen wat we willen.

Een van de huidige trends is het maken van poppen die zo gepersonaliseerd zijn dat ze kinderen imiteren, met een deel van hun kleding of details, zoals een bril of staartjes. Alle kleintjes zullen het idee leuk vinden om een kleine pop te hebben die net als zijzelf is.

Versieren met lappenpoppen

Deze poppen zijn oorspronkelijk gemaakt voor de kleintjes om mee te spelen, om hun dagelijkse metgezellen te zijn. Maar natuurlijk groeien kinderen op en zo'n leuk detail mag niet vergeten worden. Deze poppen kunnen gebruikt worden om de kinderkamer te versieren, op hun bed of op een mooie plank, aangezien er tegenwoordig veel mooie plankontwerpen zijn, zoals die in de vorm van een huis, om deze poppen neer te zetten en een perfecte set te hebben. op de muren. Het zijn poppen die in een kamer in vintage-stijl kunnen worden gebruikt, hoewel ze altijd een kinderachtig tintje zullen hebben, dus we moeten voorzichtig zijn waar we ze neerzetten, zodat ze niet botsen.

Moderne lappenpoppen

Hoewel we normaal denken aan traditionele lappenpoppen, zijn er ook moderne lappenpoppen die perfect kunnen zijn voor het decoreren van omgevingen met modernere meubels, omdat ze misschien wel de meest traditionele zijn passen niet bij een moderne kinderkamer. De lappenpoppen van tegenwoordig hebben iets andere ontwerpen, maar de Scandinavische stijl heeft ze weer in de mode gebracht. In deze stijl heeft alles een natuurlijker en minder industrieel tintje, daarom zijn stoffen poppen, zachter en vooral veel duurzamer en ecologischer dan plastic poppen, ook een trend.

We vonden in de Noordse wereld grappige poppen en vooral met zeer originele ontwerpen, met lange benen, die dieren of mensen imiteren, maar altijd met mooie details. De eenvoud in de patronen en kleuren komt veel voor bij deze modernere poppen, maar ze zijn ongetwijfeld net zo decoratief als de meer klassieke poppen.In veel online winkels kunnen we dit soort poppen vinden om kinderkamers mee te decoreren, perfect om op stoelen, op planken of op bedden te zetten. Heb je nog steeds geen mooie lappenpoppen in huis?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: