Decoratie-ideeën

Versier je huis met de originele zwevende kaarsen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je houdt van kamers decoreren met kaarsen omdat ze ruimtes een romantisch en speciaal tintje geven, zul je zeker dol zijn op zwevende kaarsen. Dit zijn kaarsen die in vazen of ruimtes met water geplaatst kunnen worden om alles een nog romantischer tintje te geven.

Als je voor een bepaalde gelegenheid een speciale sfeer wilt creëren, zijn zwevende kaarsen wellicht het perfecte idee. Het mooie van zeilen is dat je ze zelf kunt maken of kunt kopen, met het perfecte ontwerp om te drijven, je hebt beide mogelijkheden. Er zijn ongetwijfeld veel manieren om ze te gebruiken om het huis te verlichten en te decoreren.

Wat heb je nodig voor drijvende kaarsen

Om helemaal opnieuw kaarsen te maken heb je paraffine, etherische olie nodig om aroma te geven, kaarslontjes met lipjes en verfchips die zijn ontworpen voor zelfgemaakte kaarsen. Als dit allemaal te ingewikkeld is, kun je het ook vereenvoudigen door simpelweg gesmolten was te gebruiken van andere kaarsen waarvan je de vorm niet meer mooi vindt of al hebt gebruikt. Je hebt de mallen ook nodig om een brede vorm te maken die voldoende drijfvermogen heeft voor het water. Muffinvormen voor de oven worden normaal gesproken gebruikt.

Om de huisdecoraties verder te creëren, kun je je fantasie gebruiken. U kunt een aquarium, glazen containers zoals vazen of potten, zelfs lange glazen gebruiken. Het belangrijkste is dat de kaars gezien mag worden en dat hij er mooi uitziet. We kunnen veel andere decoratieve materialen verzamelen, zoals stoffen, bloemblaadjes, hele bloemen, bladeren, touw en alles wat we maar kunnen bedenken om prachtige centerpieces te creëren.

Als we lantaarns met zwevende kaarsen willen maken om een oppervlak op een feest te versieren, hebben we ook dit soort lantaarns nodig die tegen hitte kunnen. Ze zijn erg decoratief en mooi, hoewel ze meestal niet lang meegaan omdat ze zijn gemaakt van niet erg resistente materialen. In ieder geval moeten we alle voorzorgsmaatregelen nemen om ongelukken te voorkomen bij het maken van deze zeer originele kaarsen.

Maak thuis zwevende kaarsen

Bij het maken van kaarsen moeten we enkele eenvoudige instructies volgen Je moet de was in een mal gieten om het au bain-marie te verwarmen. Voeg tegelijkertijd beetje bij beetje de chipkleurstof toe. Meng met een houten lepel zodat ze de juiste kleur krijgen en alles mengt. Als er zich een film op de kaars heeft gevormd, is deze klaar om in de mallen te gieten. De druppels etherische olie worden gebruikt om ze aroma te geven wanneer de vloeistof wordt afgekoeld, wanneer de was al is gesmolten en gemengd met de kleur.Je moet de lonten in de moedervlekken plaatsen en proberen ze in het midden te houden, iets dat kan worden gedaan met een tandenstoker. We moeten de kaarsen ongeveer twee uur laten afkoelen. Het is beter om de vormen van tevoren in te vetten met bakolie om de kaarsen veel beter uit de vorm te halen als ze zijn afgekoeld, anders kan het voor ons moeilijk zijn om ze uit de vorm te halen of zelfs te breken.

Als je eenmaal weet hoe je de basiskaarsen moet maken, kun je met je creativiteit enkele variaties toevoegen. Van het toevoegen van glitters tot meer kleuren, vormen of details. Je kunt echt unieke kaarsen maken en zelfs andere bakvormen gebruiken die we in de keuken hebben staan.

Gebruik zwevende kaarsen in het midden

Als je deze drijvende kaarsen wilt voor de centerpieces, hoef je ze alleen maar te pakken en in een bak met water te doen waaraan we andere druppels etherische olie kunnen toevoegen .Op deze manier hebben we een middelpunt dat ons ook zal helpen om de ruimte te aromatiseren. Deze centra kunnen grote containers zijn die meerdere drijvende kaarsen bevatten, maar we kunnen ze ook versieren met bloemblaadjes of drijvende bloemen. Het hangt allemaal af van wat we leuk vinden.

Aan de andere kant kunnen we kiezen voor glazen potten of smallere containers om drijvende kaarsen in een kleinere versie te maken. In deze lange containers worden vaak stenen of bloemblaadjes gebruikt om onder de kaars toe te voegen, die in het midden zweeft. Het is een prachtige manier om de tafel te verlichten met eenvoud en elegantie.

Een andere manier om deze bakjes waarin de kaarsen kunnen worden gedecoreerd, is stoffen toe te voegen zoals kant, dat licht is, zodat de kaars blijft opvallen, of touwtjes, waar ze trending in zijn Kleine details kunnen een decoratief tintje aan de kaars geven.

Drijvende kaarsen buiten

Als we de buitenruimtes willen versieren omdat we een fontein of een zwembad hebben, kunnen we de prachtige drijvende kaarsen gebruiken. Deze kaarsen kunnen in leukere formaten worden gemaakt, zoals in de vorm van bloemen, maar het is beter dat ze klein zijn zodat ze niet te veel wegen. Als we een fontein hebben en deze willen versieren voor een speciale gelegenheid, kunnen we bloemblaadjes en drijvende kaarsen toevoegen die een unieke sfeer creëren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: