Decoratie-ideeën

Decoratiemagazines: vind inspiratie om je huis te decoreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Op zoek naar ideeën om je huis te decoreren? De decoratiemagazines zijn een fantastisch hulpmiddel om op de hoogte te blijven van de huidige trends en te leren hoe je het meeste uit elke ruimte kunt halen. Maandelijks verschijnen er tal van decoratiemagazines. Wil je weten welke vanuit ons oogpunt het meest interessant zijn?

In onze gebruikelijke kiosk vinden we elke maand verschillende publicaties met interessante artikelen over architectuur, interieurontwerp en design Als je een passie hebt voor de wereld van decoratie of een nieuw project hebt in gedachten, schrijf de naam op van deze 6 tijdschriften die in het Spaans zijn gepubliceerd.

AD Magazine

AD is een tijdschrift voor decoratie, architectuur, kunst en design van Ediciones Condé Nas dat zowel gedrukt als digitaal wordt gepubliceerd. Met een zeer zorgvuldige esthetiek onthult AD de beste huizen ter wereld, het werk van gerenommeerde ontwerpers en interieurontwerpers en biedt ons informatie over onder andere architectuur, decoratieve trends, kunst en antiek.

In zijn laatste nummer focust het tijdschrift op luxe en laat ons zien hoe luxe van vandaag geen voor de hand liggende en overdreven luxe is, maar veel meer ontspannen, gedurfd, kwaliteit en zeer modern . En niet alleen laat het ons zien, maar AD gaat verder en vertelt ons hoe we dit kunnen bereiken. Het jaarabonnement op het in Spanje gedrukte tijdschrift kost nu € 33.

Nieuwe stijl

Nuevo Estilo is een decoratiereferentie geworden. Gedurende de afgelopen 25 jaar hebben de pagina's de lezers een grote verscheidenheid aan voorstellen en stijlen gebracht, waarbij elegantie, kwaliteit en prestige hun belangrijkste waarden zijn geworden.

U kunt maandelijks van dit magazine genieten, zowel fysiek als digitaal, met dezelfde inhoud. Het nieuwste nummer toont ons de nieuwste trend op het gebied van lampen: lampen met een roeping voor sculpturen. Het stelt ook verschillende ideeën voor om de keuken, de nieuwe woonkamer, in te richten. En hij stelt ons een vraag: open haard, waar of niet waar?

Vandaag kun je je abonneren op de meest exclusieve decoratie voor € 35,40 per jaar en ontvang je 12 nummers van het tijdschrift thuis.

Het meubilair

El Mueble is een veteraanmagazine vol ideeën om je huis met plezier in te richten.In dit magazine vindt u reportages die u inspireren om aan stijl te winnen, elke meter te benutten en up-to-date te blijven. En ook de beste trucs voor bestellen, sparen, koken, schoonmaken om een perfect huis te hebben.

In het laatste nummer helpt El Mueble ons om de keuken van ons leven te creëren. Bovendien onthult het de trucs om meer en meer licht in ons huis te krijgen en nodigt het ons uit om onze kast op orde te brengen. Voor slechts € 24,90 kun je je nu een jaar lang abonneren op dit magazine en maandelijks een nieuw nummer thuisbezorgd krijgen.

Mijn huis

Mi Casa is een van de meest gelezen decoratiemagazines, met een publiek dat voornamelijk uit vrouwen bestaat en volgens de statistieken tussen de 25 en 44 jaar oud is. Het biedt decoratieve ideeën voor alle kamers in huis, evenals trucs om het meeste uit de ruimtes van het huis te halen.

Het is een praktisch tijdschrift dat zijn lezers een wereld van eenvoudige ideeën kan bieden om je huis mee te decoreren; voorstellen waarbij kwaliteit, functionaliteit en esthetiek de belangrijkste rol spelen. Nu kun je 12 nummers van het magazine thuisbezorgen voor maar € 19,20

Interieur

Met een strakke en frisse stijl is Interiores een magazine met een gevarieerde en zeer complete inhoud Het gaat over trends, huizen, design en geeft ons heel veel ideeën. Het magazine brengt 10 nummers per jaar uit die je nu kunt krijgen voor slechts € 23,60 (20% korting).

In zijn laatste nummer van november nodigt Interiores ons uit om te vernieuwen en ons in dekens te wikkelen. Door een warme toets aan ons huis te geven en een stempel te drukken op onze interieurtapijten, kunnen we dit bereiken door de trends te bekijken die komen om warmte en kleur aan uw huis te geven.Van deco-voorstellen tot een selectie van stukken en ontwerpen die we hebben genoten op de meest recente internationale beurzen, waarbij we de bijeenkomsten van makers doornemen die van tijd tot tijd in Madrid bijeenkomen om te praten over de voortgang van hun werk.

Elle Decoratie

Elle Decoration is het resultaat van het toepassen van de Elle-formule op de decoratiewereld, met behoud van de principes van vrijheid van denken, evenwicht en kwaliteit. Het tijdschrift publiceert het hele jaar door 10 nummers met gevarieerde inhoud en tal van ideeën om ons huis te versieren. Inschrijven en ze comfortabel thuis ontvangen kost je slechts € 32.

In het nieuwste nummer van het tijdschrift zien we hoe we dit najaar warmte in huis kunnen halen met trendy lampen, dekens in natuurlijke stoffen. Het wijdt ook meerdere pagina's aan de Japanse tuin en overdekte zwembadenEen zeer compleet nummer waarmee we "het heetste ontwerp binnengaan"

Ben je een fan van de wereld van decoratie? Kijk dan eens in deze decoratiemagazines en schrijf je in! naar degene die het beste bij je past.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: