Spaces

Tips om een ​​naaihoek in huis te creëren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Wil je je eigen naaihoek? Een hoekje van het huis aanpassen om in je vrije tijd van deze hobby te genieten, het kan! Het is niet nodig om hiervoor een specifieke kamer te hebben, maak gewoon gebruik van een van onze kamers.

We hebben niet allemaal genoeg ruimte thuis om een naaiatelier in te richten. Maar waarschijnlijk hebben we een vrije muur in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer waar we een mini-werkplaats kunnen creëren. Wat is de beste plaats om het te maken?

Hobby's of hobby's dienen om stress op afstand te houden. Degenen die een hobby hebben, hebben een fantastisch hulpmiddel om zich los te koppelen van hun dagelijkse routine. Er zijn enkele hobby's waarmee we het ook kunnen bereiken zonder het huis te verlaten Een kleine naaihoek hebben om jezelf te isoleren en te creëren is de droom van veel fans van dit werk. En het is geen onmogelijke droom, we moeten gewoon weten waar we moeten beginnen.

Kies de juiste ruimte

Welke kamers in ons huis bieden ons de mogelijkheid om een naaihoek te creëren? Het hangt af van de grootte van elke ruimte en het gebruik ervan, of het geschikt is om uw mini-werkplaats te installeren. Een hoekje in de woonkamer kan ideaal zijn als u die momenten van ontspanning met uw gezin wilt delen. Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft aan een rustige en intieme ruimte, is de slaapkamer wellicht een betere optie.

De logeerkamer, de studeerkamer of de garage -indien geconditioneerd- kunnen ook geschikte plekken zijn om een studeerhoek te creëren.Welke plaats u ook kiest, u moet er rekening mee houden dat u de nieuwe hoek moet aanpassen aan de stijl van de kamer, door de texturen en kleuren van het meubilair te combineren. In bepaalde ruimtes kan het ook belangrijk zijn om deze nieuwe ruimte visueel te scheiden voor rust of werk. Als? Met een kleurverandering op de muur of een vloerkleed dat de ruimte fysiek afbakent.

Wat heb je nodig? Maak een lijstje en ga shoppen

A priori lijkt het ingewikkeld om een naaihoek te maken zonder naaimachine, naalden, garen, kladjes, scharen en andere naaiaccessoires. Maak een objectieve lijst van uw behoeften, rekening houdend met het soort werk dat u gewoonlijk doet. Ga nog niet winkelen; Naast een basisnaaiset heb je nodig:

  • Goede verlichting Naaien vereist precisie, daarom speelt verlichting zo'n belangrijke rol in deze ruimte.Door de naaihoek naast een raam te plaatsen, kunt u overdag profiteren van natuurlijk licht, waardoor uw uitzicht een adempauze krijgt. Als de zon ondergaat, kan een lamp met krachtig wit licht het natuurlijke licht vervangen. Een zwanenhals met verstelbare arm is een van de meest praktische alternatieven.
  • Een bureau of tafel. Je hebt een tafel nodig waarop je de naaimachine kunt installeren, maar ook een oppervlak dat groot genoeg is om met de patronen te spelen en de stoffen te knippen. Als de ruimte niet heel breed is, is een uitschuif- en/of klaptafel altijd een goed alternatief; Hij neemt nauwelijks ruimte in beslag als je hem niet gebruikt. Een andere mogelijkheid is om uw naairuimte te organiseren rond een grote centrale tafel met lades. Hierdoor kunt u er comfortabel omheen bewegen, wat u meer comfort biedt bij grote projecten. En als hij wielen heeft, kun je hem na de klus altijd tegen de muur oppakken.

  • Een goede stoel. Je zult er waarschijnlijk meerdere uren per dag in zitten, dus zorg ervoor dat hij comfortabel zit. Kies er een met een rug; Het stelt je in staat om een goede positie te behouden en je rug te beschermen.
  • Y om op te bergenPlanken, lades en dozen. Er zijn veel noodzakelijke gereedschappen in een naaiatelier: garens, restjes, linten, patronen. Door de jaren heen zal de collectie de neiging hebben omvangrijk te worden en alleen een goede organisatie zal ons in staat stellen de orde te bewaren.

Organiseer je naaibenodigdheden

Hoe organiseren we onze naaibenodigdheden? Zoals we je al hebben verteld, is het hebben van een plank essentieel in een ruimte als deze. Daarin kunnen we de rollen stof ordenen, evenals de restjes om ze bij de hand te hebben wanneer we ze nodig hebben. We kunnen de ruimte hierin optimaliseren door ook dozen of manden op te nemen waar we ze op kleur kunnen ordenen, zodat we gemakkelijker kunnen vinden wat we zoeken.

Op de plank kun je ook tijdschriften ordenen en patronen ordenen in archiefkasten. Sommige glazen potten met schroefdraad kunnen ook je beste bondgenoten worden voor het opbergen van knopen, linten en andere kleine materialen die je elke dag gebruikt. Wat niet vaak wordt gebruikt, evenals het meest delicate naaimateriaal, bewaar het bij voorkeur in lades om de visuele ruis van de ruimte te verminderen.

Als u de naalden, draden, veters en veters netjes geordend en bij de hand heeft, kunt u comfortabel werken Op deze manier vermijdt u frustraties die voortkomen uit het niet kunnen vind wat je nodig hebt en het werk zal soepel ritme vorderen. Weet je nu beter hoe je naaihoekmoet maken en organiseren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: