Decoratie-ideeën

Hoe slingers te maken om ruimtes te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De slingers waren gerelateerd aan feesten en evenementen, omdat ze alleen bij deze gelegenheden werden gebruikt, maar de waarheid is dat ze al een tijdje ook worden gebruikt om ruimtes te versieren, en de waarheid is dat ze er geweldig uitzien. Je kunt ze al gemaakt kopen, want er zijn veel modellen in online winkels, maar je kunt ook slingers maken om de ruimtes van het huis volledig handmatig en met de hand te versieren.

Vandaag gaan we zien hoe je slingers kunt maken om elke hoek te versieren of om een speciaal feest voor te bereiden. De slingers zijn een eenvoudige doe-het-zelf, die echt door iedereen kan worden gedaan, zelfs door kleine kinderen onder toezicht van een volwassene, omdat je niet veel materiaal nodig hebt om hele mooie slingers te krijgen.

Kies de slingermaterialen

Er zijn veel soorten slingers, dus wat we eerst moeten kiezen als we er een maken, is het materiaal waarin we het gaan maken. Het kan gemaakt zijn van stof, karton, papier, vilt of zelfs wol. De mogelijkheden zijn eindeloos, en daarom kunnen we zelfs materialen mixen en iets totaal nieuws maken. Papier is een van de gemakkelijkste materialen om mee te werken, maar het gaat ook minder lang mee, dus ze zijn ideaal voor die slingers die voor specifieke momenten zijn, zoals een verjaardagsfeest. Als we daarentegen een slinger als decoratie willen, kunnen we materialen gebruiken die langer meegaan, zoals vilt, dik karton of stoffen en wol. Dit soort slingers kan ons wat meer werk geven, maar de waarheid is dat ze lang meegaan en een decoratief element kunnen zijn dat veel bijdraagt.

Materiaal nodig om de slinger te maken

Het hoofdmateriaal van de slinger is een van de belangrijkste dingen, aangezien we genoeg nodig hebben om een slinger te maken voor elke ruimte. Om een idee te krijgen van de hoeveelheid materiaal die nodig is, kun je beter de kamer en de ruimte waar je de slinger wilt hangen opmeten. We kunnen ook thuis materialen verzamelen om te recyclen, of het nu gaat om stoffen die we niet gebruiken, wol of kranten en knipsels om heel originele slingers te maken.

Een ander materiaal dat we bijna altijd gaan gebruiken, is een kwaliteitsschaar om papier, stof en andere materialen te knippen. Het is ook mogelijk om een mes te gebruiken, dat is heel precies. De lijm is nodig om de elementen te lijmen, of draden om te naaien in het geval dat we stoffen gebruiken. Als je een siliconenpistool hebt om te knutselen, kun je het gebruiken omdat het erg praktisch is voor dit soort dingen.

De draad waaraan we gaan hangen de elementen van de slinger zijn ook erg belangrijk. Het moet bij de slinger passen en we kunnen het altijd versieren met stoffen, met wollen draden en andere elementen als het ons niet alleen overtuigt. Met deze draad kunnen we meten wat we nodig hebben in het gebied waar we de slinger gaan hangen. Er wordt ook vaak een grote naald gebruikt om de draad door de slingerstukken te halen.

Stap voor stap

Het eerste wat je moet doen is een sjabloon voor het geval de slinger is opgedragen aan een reden. Je kunt dat motief op een karton schilderen, of het nu een huis, een dier of een vrucht is. Knip dat karton uit en gebruik het als sjabloon op het papier en de stoffen zodat de motieven helemaal hetzelfde zijn. Het voorbereiden van de elementen die de slinger zal dragen, is het eerste. Het kan zijn dat we er dingen op moeten plakken, omdat elke slinger anders is en we onze meest creatieve kant naar boven kunnen halen.In een slinger van paaskonijnen kunnen we bijvoorbeeld een wollen pompon op de papieren konijnen in de slinger lijmen, om het leuker en origineler te maken.

Zodra we alle elementen hebben, moeten we ze op de string of de thread plaatsen. We kunnen het op verschillende manieren doen. Met een naald kunnen we het door een punt van dat motief halen, en als het een stof is, kunnen we het aan het touwtje naaien. We kunnen ook het siliconenpistool gebruiken om de elementen te lijmen, aangezien de achterkant niet te zien is als we het op de muur plaatsen. We kunnen zelfs kleine clips bevestigen om die elementen aan het touwtje te hangen, alsof het een waslijn is.

De laatste stap, nadat we de slinger hebben gemaakt, is om te kijken waar we hem hebben neergezet en hoe we hem ophangen. Of we gebruiken wat meubels om het vast te binden of we kunnen tape of lijm gebruiken om het aan de muur te hangen.

Versieren met slingers

Decoratie met slingers is vrolijk en origineel We kunnen een slinger maken met de kleur en het patroon die we willen, en ook met het formaat dat het beste past bij de ruimte waar de Lets staat . Voor elke ruimte wordt een DIY slinger op maat gemaakt, daarom is het nog specialer, want er is geen ander zoals dit. Als je een gepersonaliseerde decoratie wilt, kun je een slinger maken met een naam of een bericht, die ook trendy zijn.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: