Decoratie-ideeën

Hoe maak en versier je een zoete bruiloftstafel

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De sweet tables zijn een trendy accessoire geworden voor elk feest. Het stelt ons in staat om rijke zoetigheden aan onze gasten aan te bieden, zodat ze vrijelijk kunnen genieten van een buffet dat ook een mooie en leuke decoratie heeft. Vandaag zien we zoete tafels op verjaardagen, babyborrels en allerlei soorten feesten, maar vandaag zullen we het hebben over hoe je een zoete bruiloftstafel kunt maken.

Op bruiloften is er ook ruimte voor een geweldige sweet table om naar toe te gaan na de traktatie. Deze zoete tafels creëren een prachtige decoratie die past bij de stijl van de bruiloft, of het nu vintage, modern of klassiek is.Er zijn veel manieren om ze te maken en hiervoor geven we je enkele richtlijnen en een beetje inspiratie.

Kleuren op de zoete tafel

Een van de belangrijkste dingen op een zoete tafel zijn de kleuren die we kiezen, omdat alles goed gecombineerd moet worden. Op een bruiloft is wit altijd de hoofdrolspeler, dus wordt meestal gekozen voor tinten die niet te veel opvallen, in het assortiment van pastelkleuren. Zachte roze en blauwe tinten om een vleugje kleur te geven, maar vermijd te flitsende kleuren. Zowel in de decoratie als in de desserts is het beter om naar deze kleuren te verwijzen om een tafel te creëren die past bij de bruiloft en die romantische toets.

Plaats van de zoete tafel

Het gebied waar we de sweet table zullen plaatsen, moet zichtbaar en toegankelijk zijn. Om alle elementen te laten opvallen, is het beter om er een muur achter te hebben, dus dat we de achtergrond kunnen versieren met wat details, zoals een slinger of bloemen.Als mensen er omheen kunnen bewegen, zullen we er op een andere manier dingen bovenop moeten regelen, vanuit het midden naar buiten. We moeten altijd rekening houden met de hoek van waaruit we de tafel gaan bekijken om de decoratie te creëren. Op sommige bruiloften staat de sweet table buiten, in de tuin, hoewel het allemaal afhangt van de ruimte die we hebben en waar we de bruiloft houden.

Hoe de zoete tafel te bestellen

Bij het schikken van de snoepjes moeten we alles heel goed zetten omdat een zoete tafel door de ogen binnenkomt. Kleuren en orde zijn belangrijk, zodat de tafel er mooi uitziet. Soms maken ze verschillende niveaus op tafel zodat bijvoorbeeld de hoofdtaart of de ruimte met zoete dranken eruit springt. We moeten ook alles in orde brengen, met alles van glazen potten tot manden en alles wat voor ons nuttig is. De plaatsing moet perfect zijn en wees voorzichtig zodat de zoete tafel mooi is.

Sweet table-accessoires

Accessoires zijn erg belangrijk op de zoete tafel, omdat ze alles een mooie touch geven. Snoepjes kunnen op veel manieren worden gerangschikt, maar tegenwoordig moet je voor hun presentatie zorgen en niets beters dan kleine accessoires om ons te helpen. glazen potten en flessen met een vintage look zijn een must-have geworden. In de winkels kunnen we ook kartonnen dozen vinden om in elkaar te zetten en meer snoep in te doen, evenals bijpassende rietjes, servetten of borden. Alles moet goed gecombineerd worden qua tonen zodat de tafel er goed uitziet. Er zijn zelfs limonadedispensers en andere accessoires die er misschien interessant uitzien. Om het een leuk tintje te geven kunnen we er popcorn of een chocoladefontein bij doen.

Voor het gebied rond de tafel kunnen we mooie slingers krijgen, met vintage houten kisten, romantisch ogende kooien, ballonnen en lantaarns en maak een speciale decoratie voor de kans. Deze elementen helpen ons om alles een feestelijke uitstraling te geven.

Een vintage zoete tafel

De bruiloften met vintage airs zijn erg in de mode. Dus natuurlijk kunnen we in deze stijl een sweet table creëren. Houten kisten, oude voorwerpen die we vinden, glazen potten en glazen flessen met rietjes zijn enkele ideeën. We kunnen ook de jutestof gebruiken gemengd met wit kant om het tegelijkertijd een rustiek en romantisch tintje te geven.

Snoeptafel op maat

Op bruiloften zijn ze meestal personaliseren ze zoete tafels om een leuke herinnering aan deze dag te hebben. De initialen van de bruid en bruidegom gebruiken om lichtgevende letters op te zetten is een geweldig idee, wordt veel gebruikt, maar een gepersonaliseerde slinger kan ook gebruikt worden om de tafel te versieren. Dit geeft het een meer speciaal tintje, want het wordt een unieke sweet table.

Nacht bruiloft zoete tafel

Als we een zoete tafel moeten opzetten, maar we moeten het ook doen voor een bruiloft in de middag die in een nacht verandert, zullen we ons zorgen moeten maken over de verlichting, wat nog een factor is om toe te voegen. Het is belangrijk om LED-lampjes te gebruiken, omdat deze geen warmte afgeven en de snoepjes niet bederven. De lichtslingers zijn het meest geschikt, omdat ze een zacht licht en een romantische toets aan de tafel geven. We kunnen ook leuke lantaarns of kooien gebruiken om kaarsen in te zetten om een speciaal tintje aan de omgeving te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: