Decoratie-ideeën

Ideeën voor centerpieces in verschillende stijlen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De centerpieces zijn hoe dan ook fundamentele elementen. Ze geven de tafel enig onderscheid zolang de juiste centerpieces worden gekozen. Deze moeten niet alleen in overeenstemming zijn met het soort evenement dat we gaan vieren, maar ook met het tafellinnen en servies dat voor de gelegenheid is uitgekozen

De bloemencomposities nemen een bevoorrechte plaats in als middelpunt. Er zijn tegenwoordig ook steunen gemaakt van verschillende materialen die kunnen helpen om deze composities aan te passen aan een specifieke stijl. Met een beetje vaardigheid en veel fantasie kun je zelf prachtige centerpieces maken.We laten het je zien.

Centerpieces laat de tafel er op een speciale manier uitzien. We kijken ernaar wanneer we speciale evenementen bijwonen, of ze nu familie of professioneel zijn, ze trekken onze aandacht! We geven ze echter niet altijd het belang dat ze hebben in de lunches en diners die we bij ons thuis vieren.

Als je bereid bent om die situatie te veranderen en meer tijd te besteden aan het voorbereiden van de tafel, moet je weten dat er twee basisoverwegingen zijn die ervoor kunnen zorgen dat je middelpunt ongemak veroorzaakt bij je gasten.

  1. De hoogte en vorm van het middenstuk moeten gasten in staat stellen elkaar te zien en zonder problemen een gesprek te voeren.
  2. Bladeren, takken of enig ander element van het middelpunt mogen niet op de borden of drankjes van de gasten vallen.

De opstelling van de tafels, zoals we al hebben vermeld, zal volgens het soort evenement Je moet er ook voor zorgen dat het tafellinnen, serviesgoed, glaswerk , bestek en het midden van de tafel zorgen voor een zekere harmonie. Het juiste middelpunt voor een bruiloft is niet hetzelfde als voor een informele ma altijd in de tuin, een kinderverjaardag of een romantisch diner.

Floral Centerpieces

Bloemstukken zijn het meest gevraagd als middelpunt. De verse bloemen schitteren in elke situatie op een bijzondere manier op tafel en brengen er frisheid in. Maar welk type bloem is het meest geschikt voor ons doel? Uw keuze heeft grote invloed op het eindresultaat, net als de ondersteuning.

Bruidstafelstukken

Bloemstukken zijn gebruikelijk op de tafels van het bruiloftsbanket. Voor dergelijke gelegenheden worden rozen in roze tinten vaak gebruikt in combinatie met andere kleine witte wilde bloemen.De manier om ze te combineren en hun ondersteuning zal grotendeels de stijl van het centrum bepalen. Een vaas van glas of porselein met een strak ontwerp is ideaal voor een eenvoudige en moderne bruiloft; een houten kist zal perfect werken voor een landelijke bruiloft; terwijl sommige kandelaars een klassieke en plechtige sfeer op tafel zullen brengen.

Rustieke pronkstukken

Hout speelt een grote rol in rustieke tafeldecoraties. Een boomschijf of een houten kist vormen een geweldige ondersteuning voor dit soort tafelstukken, vaak compleet met wilde bloemen. Glazen flessen en potten zijn ook een goede bondgenoot; Door verschillende formaten te combineren, kunnen we eenvoudige maar effectieve composities maken.

Tropische pronkstukken

Als er een trend is die helemaal in de zomer is, dan is het wel tropisch.Ananas is een trending object geworden om de verschillende hoeken van ons huis te versieren, en de tafel is daarop geen uitzondering. De tropische pronkstukken zijn grote groene bladeren, bloemen in felle kleuren en ananas als steun of decoratief element, ze zijn een geweldig alternatief als we op zoek zijn naar een fris en leuk resultaat voor een feest met vrienden.

Centerpieces met groenten en fruit

Op dezelfde manier waarop we bloemen gebruiken om tafeldecoraties te maken, kunnen we fruit en groenten gebruiken. We zullen opvallende pronkstukken krijgen zoals degene die we je laten zien, perfect voor een ma altijd buiten. Citroenen, appels en/of artisjokken zijn de meest gebruikte vruchten voor dit type arrangement dat direct op tafel wordt gepresenteerd en wordt aangevuld met groene bladeren van fruitbomen of wijnranken.

Centerpieces voor specifieke feesten

Speciale gelegenheden vragen om speciale pronkstukken. Kerstmis, Halloween, Carnaval pronkstukken kunnen op bepaalde tijden van het jaar dienen als een weerspiegeling van gewoonten of tradities. Het zijn festiviteiten die ons, net als verjaardagen van kinderen, uitnodigen om creatief te zijn en de regels te overtreden. We "vergeten" de bloemen en storten ons op andere decoratieve elementen zoals ballonnen, pompoenen, peperkoekhuisjes, kerstballen .

Hoewel bloemen de hoofdrolspelers zijn van de meeste pronkstukken, heb je misschien gezien dat er andere elementen zijn die we er gewoonlijk in verwerken, zoals sokkels, potten, kaarsen, takkenJij u hoeft niet ver te zoeken om ze te vinden; Het volstaat om te profiteren van die elementen die we in huis hebben of die de natuur ons biedt.

Een beetje ambacht en creativiteit is alles wat nodig is om onze eigen pronkstukken te maken. Economisch vertegenwoordigen ze geen grote uitgave, dus deze keer dient de portemonnee niet als excuus om onze gasten geen leuke tafel te geven. Vind je de centerpieces die we je hebben laten zien mooi?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: