Decoratie-ideeën

U-vormige keukens, sleutels om ze te verdelen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We hebben het al gehad over keukens met een eiland, die echt comfortabel zijn en een van de meest innovatieve op de markt. Vandaag gaan we het hebben over een klassieker, de keukens in U, die keukens die elke hoek benutten en vooral handig zijn in kleine ruimtes. Ja, ze zijn ook geschikt voor grote en ruime keukens en voor die open ruimtes waarin keukens en woonkamers gemengd zijn.

U-vormige keukens worden precies gekenmerkt doordat die U-vorm hebben Ze zijn erg gezellig en passen zich meestal aan de muren aan, hoewel we al zeiden dat er veel andere gevallen zijn.Het punt is dat ze praktisch zijn vanwege de hoeveelheid ruimte die we hebben om te bewegen en te werken.

Ruimte in de keuken met U

Aan U-vormige keukens wordt gedacht in veel gevallen voor kleine keukens, hoewel we moeten bedenken dat er in het midden een ruimte van ongeveer 120 centimeter moet zijn. Anders, als we een heel kleine ruimte zouden hebben, zouden de kasten kunnen botsen en zou het een nogal oncomfortabele ruimte zijn om in te werken. Dus voordat we het doen, moeten we altijd de breedte en lengte van de keuken meten om er zeker van te zijn hoeveel ruimte we in het midden zullen hebben. We moeten ook de breedte van de werkbladen weten om alles te kunnen berekenen.

Dit soort keukens zijn goed omdat we de ruimte in het midden laten en we profiteren van alle ruimte naast de muren, aangezien ze normaal gesproken de loop van deze volgen .De kamer zou tot de laatste hoek worden gebruikt zonder lege ruimte achter te laten. Maar zoals we zeggen, de kamers moeten ruim genoeg zijn zodat de keuken niet krap en krap wordt.

Veel opslagruimte

Een van de grote voordelen van het kiezen van U-vormige keukens is dat we veel opbergruimte hebben. Ze hebben veel ruimte om deuren en kasten toe te voegen in de drie hoeken, zodat we alles goed georganiseerd hebben. Ruimtes kunnen worden verdeeld zoals we willen, door kookgerei en kruiden toe te voegen in de kasten die zich het dichtst bij het fornuis bevinden. Het serviesgoed en keukengerei om de tafel te dekken staan meestal aan de andere kant, en de schoonmaakproducten op het hoekpunt, omdat de gootsteen daar meestal staat.

Een van de dingen die we kunnen doen om opslagruimte te besparen, is kasten tot aan het plafond brengenWe moeten niet alleen profiteren van het U-vormige deel, maar ook van de muren om opslagruimte te krijgen. Met meer kasten hebben we meer ruimte om gebruiksvoorwerpen op te bergen en alles goed georganiseerd te hebben, iets essentieels om ruimtes er goed uit te laten zien. We moeten dus niet beknibbelen bij het toevoegen van kasten of planken, maar zonder het gevoel te hebben dat de ruimte verzadigd is.

Werkdriehoek

De werkdriehoek in een keuken verwijst naar de gebieden van het fornuis, de wasruimte en een werkgebied en opslag. Deze drie ruimtes zijn meestal verdeeld in de drie zones. Deze werkdriehoek wordt meestal in een lange ruimte geplaatst met de fornuizen, met voldoende ruimte om eten te koken, ervoor is er meer opberg- en werkruimte en op het hoekpunt de wasruimte, met de gootsteen en vaatwasser. Het is een manier om alles goed verdeeld te hebben om niet naar dingen te zoeken of dingen door elkaar te halen.Hoewel er natuurlijk nog veel meer manieren zijn om het te doen. Het fundamentele is om het wassen te scheiden van de kachels en de werkruimte. In de langste ruimtes bevinden zich de werkruimtes, met meer werkbladen, en in de korte ruimte de wasruimte, meestal ook voor het raam.

Je kunt een kantoorruimte toevoegen

Kantoorruimtes zijn die ruimtes waarin een functionele tafel is gemaakt om snel iets te eten of elke ochtend te ontbijten zonder vlekken te maken of de eetkamer te gebruiken. In die kleine flats doen ze het meestal zonder de eetkamer, die veel in beslag neemt, om een kantoor aan de keuken toe te voegen, in het deel van de U dat zich voor de kachel bevindt. Hier plaatsen we meestal opslag, maar als we een kantoor willen, kunnen we het zonder een paar kasten stellen die we aan de muren kunnen hangen om een functionele ruimte te hebben om te eten.

Deze kantoren zijn ideaal voor open ruimtes en kleine woningen Hiermee kunnen we gemakkelijk een soort keuken-eetkamer creëren. Bovendien houdt dit kantoor ons in contact met degenen die zich in de lounge bevinden, omdat het een manier is om beide te verbinden. In dit geval wordt het aanrechtblad normaal niet gebruikt, maar kunnen andere materialen worden gebruikt om het te onderscheiden van de rest van de keuken, zoals hout. Voeg een paar eenvoudige krukken toe en we hebben een kantoorruimte. Het enige nadeel in dit geval is dat we opslagruimte gaan verwijderen, maar het kan op een andere manier worden opgelost door kasten en open planken aan de muren toe te voegen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: