Decoratie-ideeën

Decoratieve ideeën met glazen potten voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Sinds een tijdje zien we hoe glazen potten prominenter zijn geworden in veel decoraties. Het is niet alleen een duurzaam materiaal, maar glazen potten geven ons ook veel speelruimte als het erom gaat ze voor veel andere dingen te gebruiken. Van vazen tot kandelaars, het zijn stukken die eindeloos kunnen worden gerecycled.

Vandaag gaan we een paar zien ideeën om te decoreren met glazen potten Dus je kunt al die potten met jampotten en andere dingen gaan verzamelen en voordat je ze weggooit, verder om na te denken over de vele toepassingen die je ze kunt geven om de hoeken van het huis met veel charme te versieren.

Glazen potten met kaarsen

Kaarsenhouders maken met glazen potten is heel eenvoudig. Soms hoeven we er maar een klein kaarsje in te steken en het dient ons al om de ruimtes op een veilige manier in te richten. In de boot kunnen we ook iets plaatsen om te versieren, of het nu stenen of zand zijn. Dat hangt af van het type decoratie dat we hebben. We kunnen ook touwtjes of stroken stof toevoegen om elke boot te versieren. Dit is een fantastisch idee voor de badkamer, om een ontspannende chill-out ruimte te creëren met kaarsen en met een klein budget. Ze zijn ook geschikt voor in de slaap- of woonkamer.

Glazen potten met verschillende vormen en maten

Als het gaat om het gebruik van deze glazen potten om te decoreren, heb je verschillende mogelijkheden.Je kunt ze allemaal tegelijk kopen of zoeken, om een heel gecombineerde decoratie te creëren, maar je kunt ook door te mixen alles een nonchalante touch geven. Tegenwoordig zijn mixen helemaal in, dus schroom niet om glazen potten in verschillende maten en vormen te verzamelen en leuke combinaties te maken die alles een originele en nonchalante uitstraling geven. Het is belangrijk dat ze iets gemeen hebben. Gebruik bijvoorbeeld alleen flessen of glazen potten zonder kleur, zodat ze, zelfs als ze er anders uitzien, een element hebben dat ze verenigt.

Vintage glazen potten

In deze glazen potten kunnen we ook vintage ideeën vinden met veel stijl om hoeken te versieren met een oude of rustieke stijl. Deze potten hebben vintage accenten, met grote bloemen in tinten die goed passen bij de neutrale en versleten kleuren van de potten, en touw voor de finishing touch.

Glazen potten als vazen

Voortbordurend op het vorige idee, glazen potten zijn geweldige bloemenvazen Bijna iedereen gebruikt ze voor dit doel, omdat het net vazen zijn met een informeel tintje voor in huis en ze zijn ook echt goedkoop. Als we nergens bloemen kunnen zetten, hoeven we alleen maar een van die potten in de voorraadkast te zoeken en die te gebruiken om wat bloemen in een eclectische en bohemienachtige stijl neer te zetten.

Dit is een geweldig idee om een soort bloemenmuur te maken Met een oude houten plank hebben we wat metalen houders voor de potten toegevoegd en we hebben al veel vazen om te versieren het muurgebied. Het is ideaal voor op het terras, om het een natuurlijk tintje te geven zonder ruimte in te nemen. Daarnaast kan dit idee gebruikt worden om opbergdozen te maken, bijvoorbeeld in het thuiskantoor.

Glazen potten voor zoete tafels en evenementen

De potjes zijn ook ideaal voor decoratie op feesten en evenementen Wie kent de beroemde sweet tables niet? Tafels waar een mooie versiering staat, soms thematisch, om de taarten en snoepjes op te zetten, zodat iedereen iets kan komen halen. Glazen potten maken vaak deel uit van deze zoete tafels, omdat ze die vintage touch hebben en ook omdat ze ons laten zien wat erin zit. Aarzel dus niet om ze te bemachtigen om de perfecte sweet table te creëren. In de feestwinkels van tegenwoordig vind je allerlei ideeën en vormen in glazen potten voor deze tafels.

Een geweldig idee voor het decoreren van potten op sweet tables is labels toevoegen Deze kunnen meestal worden beschreven met krijt of stiften, zodat we alles kunnen identificeren.Het zijn ook ideale potten voor het maken van kleine geschenken aan aanwezigen, met de naam van elk en met jelly beans of details erin. De waarheid is dat deze glazen potten met veel dingen kunnen worden gevuld, en daarom hebben ze zoveel toepassingen.

Bij evenementen en feesten zie je tegenwoordig glazen potten voor veel dingen worden gebruikt. Ze kunnen worden gekozen als basis voor de pronkstukken, omgeven door een kanten lint of een strik om het een veel delicater en romantischer tintje te geven, ideaal voor buitenbruiloften. Er zijn ook veel andere ideeën, zoals boten die met kaarsen kunnen worden opgehangen om 's nachts te verlichten, of om wat feestartikelen op te zetten, zoals die rietjes voor drankjes. Wat voor nut zou je glazen potten geven?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: