Decoratie-ideeën

Ideeën om te versieren met slingers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Slingers worden niet alleen meer gebruikt voor feestjes. Tegenwoordig zijn ze nog een decoratief element, dat in veel ruimtes is verwerkt om omgevingen een leuker en feestelijker tintje te geven. Het is een decoratief accessoire dat we in vele vormen kunnen vinden om op talloze plaatsen in ons huis neer te zetten.

Vandaag gaan we je een paar gevenideeën voor decoratie met slingersOmdat ze dienen om ruimtes in te kaderen, ruimtes te definiëren en ook om omgevingen op te fleuren. Er zijn thema's, voor bepaalde tijden van het jaar, en ook veel thema's en materialen, dus we moeten een paar ideeën verzamelen om erachter te komen welke het meest geschikt voor ons is.

Wimpelslingers in de kinderkamer

We beginnen met de meest bekeken en gedeelde slingers. We hebben het over de wimpelslingers die viraal zijn gegaan in kinderkamers, omdat ze er zo mooi uitzien en we ze in vrijwel elke kleur kunnen vinden. Het zijn guirlandes die een vrolijke en feestelijke toets aan de kinderkamer geven en ons tegelijkertijd in staat stellen een bepaald deel van de kamer in te kaderen. We kunnen ze naast een plank plaatsen, om een print op de muur te accentueren of om het hoofdeinde van het bed te accentueren. Deze vaantjes zijn makkelijk te vinden, maar het mooiste is dat we ze ook makkelijk thuis kunnen maken. We kiezen de stoffen, we knippen de driehoeken en we hoeven ze alleen nog maar in een strook bijpassende stof te naaien. Dit is een geweldig idee, want op deze manier kunnen we wimpels hebben die passen bij een ander element, zoals een kussen.

Slingers voor de speelkamer

Als er één plek is waar we een dynamische en leuke omgeving moeten creëren dan is het in de speelkamer van de kinderen. Daarom zijn slingers een goed idee voor deze ruimtes. In dit geval zien we de typische slingers met wimpels, maar er zijn tegenwoordig veel andere ideeën. Van slingers met pompons tot andere gemaakt met bollen wol of houten bollen.

Kransen voor de tuin

Tijdens het zomerseizoen maken we veel gebruik van de terrassen en buitenruimtes van het huis Daarom zijn slingers in deze gevallen een goed idee. Ze helpen ons niet alleen op specifieke tijden te decoreren, maar het hele seizoen door. De slingers van lichten zijn in deze gevallen erg praktisch omdat ze een zwak licht geven als we geen verlichting hebben in dit deel van het huis.Het zijn led-lampen met een laag verbruik die ook niet heet worden en dus geen enkel risico lopen.

Lichtslingers

Deze lichtslingers worden ook binnenshuis gebruikt Vooral in het winterseizoen, waar ze een veel warmer tintje geven. Deze slingers kunnen in het hoofdeinde van het bed worden geplaatst of waar we maar kunnen bedenken. 'S Nachts zullen ze ongetwijfeld de hoofdrolspelers van het huis zijn. En het mooie van dit element is dat het zo licht is dat we het kunnen veranderen wanneer we maar willen.

Bal slingers

Andere slingers die populair zijn geworden voor het decoreren van ruimtes zijn balslingers. Het zijn kleurenballen die meestal 's nachts oplichten. Je vindt ze in een of meerdere kleuren en ze zijn in veel winkels te vinden, want op dit moment zijn ze een trend, dus schroom niet om ze toe te voegen aan de kamer, want ze geven het veel charme.

Pom Pom Slingers

Als je van knutselen met pompons houdt hier is er nog een, en het is dat je zachte en kleurrijke slingers kunt maken met pompons. Het is weer een van de soorten slingers die tegenwoordig met deze trend voorkomen. Toen ze zo populair werden, verschenen slingers gemaakt van allerlei soorten materialen, van papier tot wol en haakwerk.

Fringeslingers van papier

Deze slingers zijn de laatste tijd ook populair geworden en ze zijn zeer decoratief voor elk feest of hoek van het huis. Ze kunnen worden gemaakt met gekleurd papier, waarbij een vel papier in reepjes wordt geknipt en een deel ongesneden blijft. Het wordt opgerold en ze worden in de slinger gedaan. Het is heel gemakkelijk en het is een zeer kleurrijke slinger voor elk evenement.

Originele slingers met papier

Als je wat tijd hebt en kwaliteit karton of papier, kun je altijd slingers in allerlei vormen maken. Dit is ideaal voor een themafeest, maar ook om het huis te decoreren met motieven die wij leuk vinden. Of het nu wolken, sterren, cactussen of wat dan ook is, het kan een goed idee zijn om een middag door te brengen met het maken van een unieke en gepersonaliseerde slinger, net zo origineel als deze die we je laten zien. Ze kunnen worden gelijmd of genaaid, dat hangt van elk af.

Kransen met bericht

We eindigden met enkele slingers waar we dol op zijn, want naast versieren, ze sturen een bericht. Deze slingers kunnen natuurlijk ook thuis gemaakt worden, zodat we de boodschap voor de kamer, in dit geval de kinderkamer, kunnen personaliseren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: