Decoratie-ideeën

Hoe kleine langwerpige keukens te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Tegenwoordig zijn er veel appartementen en huizen die niet genieten van grote ruimtes voor elke kamer Daarom hebben we veel kleine langwerpige keukens gezien. Het zijn ruimtes waarin naast natuurlijk licht ook elke hoek benut moet worden. Daarom gaan we je wat ideeën geven om deze eigenaardige keukens te decoreren.

De kleine langgerekte keukens hebben de moeilijkheid om goede verlichting te krijgen, omdat ze lang verloren zijn gegaan, maar ze hebben ook andere problemen, zoals voldoende opbergruimte vinden of ontdekken hoe ze installeer een kleine eetkamer om de keuken functioneler te maken.Dus let op alle ideeën die we je geven om deze kleine keukens met een lange ruimte in te richten.

Goede verlichting

Een ding dat niet mag ontbreken in een lange en kleine keuken is verlichting. Omdat het een langgerekte ruimte is, wordt deze verkleind als we maar op één punt licht hebben of aan het einde een raam. Indien het ook een binnenkeuken is, zullen we hier rekening mee moeten houden om de verlichtingspunten correct te plaatsen Wat in deze keukens meestal gedaan wordt is halogeenlampen aan het plafond, langs de de keuken, om elke ruimte goed te kunnen zien. Kleine lampen worden ook gebruikt in keukenruimtes, zoals de kachel, om deze ruimte beter te kunnen zien, aangezien u daar werkt.

Natuurlijke verlichting

Natuurlijke verlichting is altijd een pluspunt in deze kleine langwerpige keukens, omdat het ons helpt om het een veel grotere uitstraling te geven.Als we het geluk hebben om natuurlijke verlichting met grote ramen te hebben aan het einde van de lange keuken, zullen we dit licht in de kamer moeten vermenigvuldigen. Dit gaat met een paar trucjes. Een daarvan is om oppervlakken te kiezen die licht reflecteren, dat wil zeggen, het is beter om deuren te kiezen waar licht wordt gereflecteerd dan ondoorzichtige tonen. We kunnen ook een spiegel aan de muur toevoegen of de kleur wit gebruiken om het licht te vermenigvuldigen. Het is beter om donkere en doffe tinten te vermijden.

Hardhouten vloeren

Houten vloeren kunnen een goede keuze zijn in deze langwerpige keukens. Als we veel wit gebruiken, lopen we het risico dat de ruimte er erg koud uitziet, dus we kunnen er mooie houten vloeren aan toevoegen. Dit is een heel eenvoudig idee, en het moet gezegd worden dat de plaats niet helderder lijkt, maar in plaats daarvan veel gastvrijer lijkt. Hout zorgt voor een warmte die andere materialen nauwelijks hebben, en door het op de vloer op te nemen neemt het niet veel licht weg als de rest van de keuken wit is.

Keuken in witte kleur

Hier hebben we het voorbeeld van een langwerpige keuken in wit Het is altijd de beste keuze als we een kleine ruimte hebben die ook niet veel licht krijgt. Op deze manier bereiken we een plek vol licht door alleen deze toon te kiezen. Daarnaast heeft wit het grote voordeel dat het een toon is waaraan op elk gewenst moment tinten kunnen worden toegevoegd in kleine accenten. Als je ook oppervlakken kiest die licht reflecteren, krijg je dubbel zoveel helderheid en ruimtelijkheid.

Keuken met eethoek

Hoewel kleine langwerpige keukens niet veel ruimte hebben, vinden we altijd ideeën om nog een functionele ruimte toe te voegen. In dit geval bedoelen we de eetkamer, die ook zijn ruimte heeft binnen deze kleine en lange keukens.We kunnen het tegen de muur zetten als we genoeg ruimte hebben, anders profiteren van de ruimte naast het raam om een tafel en stoelen neer te zetten.

Originele keukens

Deze keukens hoeven niet saai te zijn. Ondanks dat we weinig ruimte hebben, kunnen we altijd een manier vinden om ze wat stijl te geven. In dit geval zien we hoemuren of vloeren decoreren met patronen of kleuren. Een vloer met tweekleurige tegels is een goed idee, en voeg bijvoorbeeld ook behang met patronen aan de muren toe, altijd in lichte tinten om te voorkomen dat er een erg donkere ruimte overblijft.

Opslagsystemen

Nog iets dat erg belangrijk zal zijn in een keuken die niet veel ruimte heeft, zijn de opbergsystemenNormaal nemen we onze toevlucht tot eenvoudige deuren met planken erin, maar dit kan een beetje omslachtig zijn. Tegenwoordig zijn er andere methoden, zoals deuren die opengaan met verwijderbare planken. Op deze manier kunnen we gemakkelijk de achterste gebieden bereiken zonder onszelf zo ingewikkeld te maken. Iets dat perfect is voor deze keukens waar weinig ruimte is. Je moet profiteren van de beschikbare ruimtes om planken te plaatsen die zo functioneel zijn, aangezien we niet veel meer ruimte zullen hebben om andere toe te voegen. Je kan ook kiezen voor enkele open planken aan de muur, die nemen weliswaar niet veel ruimte in, maar zo heb je toch alles bij de hand.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: