Decoratie-ideeën

Vellen voor foto's, eenvoudig en goedkoop om de muur te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Prints zijn een geweldige bron voorde decoratie van ons huis Hang gewoon een print aan de muur om een hele kamer te transformeren. We kunnen het op verschillende manieren doen, hoewel een van de meest gebruikelijke is om ze op een soort lijst met een lijst te plaatsen, in de vorm van een schilderij.

Er zijn veel mogelijkheden op de markt, maar ze zijn niet allemaal even populair. Tegenwoordig behoren de afdrukken voor foto's met natuurlijke en/of tropische motieven, berichten, kaarten en/of artistieke portretten tot de meest gevraagde.We zouden kunnen zeggen dat het prints zijn voor trendschilderijen en vandaag laten we ze aan je zien.

Botanische prenten

Botanische prints zijn een geweldige manier om de natuur in huis te halen. Botanische prints, verspreid over de muren van slaapkamers, woonkamers, eetkamers en zelfs keukens, kunnen ook een geweldige decoratieve hulpbron. Door hun vintage karakter zijn ze de afgelopen jaren een trend geworden.


Zoals je kunt zien op de afbeeldingen die ons artikel inspireren, zijn traditionele botanische prints ideaal voor het decoreren van eetkamers of keukens in een rustieke of industriële stijl. Andere, meer artistieke, passen daarentegen perfect in hallen, woonkamers of slaapkamers in moderne stijl. Naast het verfraaien van ons huis, zijn botanische prints educatief en/of illustratief, laten we er gebruik van maken!

Tropische prints

Net als de vorige hebben ook tropische prints natuurlijke motieven. Redenen die ons onbedoeld naar zonnige en warme klimaten brengen, terwijl ze tegelijkertijd frisheid brengen in onze huizen. Cactussen, ananassen, flamingo's en toekans zijn waarschijnlijk de meest terugkerende motieven. Motieven die vaak de aandacht trekken door hun kleur.

Dierenprints voor kinderkamers

De dierenwereld is ook een geweldige bondgenoot als het gaat om het inrichten van kinderkamers. Welk kind houdt er niet van dieren? Dierenprints zijn daarom een geweldig voorstel, maar ook economisch. We kunnen ze zelf maken met behulp van gratis middelen of wedden op de prachtige ontwerpen van kleine / grote illustratoren. Boven het ledikantje, commode of commode zien er geweldig uit, zoals je kunt zien.

Kaartbladen

De kaarten en plattegronden zijn nogal een trend. Waarschijnlijk omdat ze de dromen van de meeste reizigers voeden. Ze doen ons dromen van onze volgende bestemming, maar ze herinneren ons ook aan plaatsen waar we al zijn geweest. Ze zijn ook een geweldig hulpmiddel om ruimtes met verschillende stijlen te decoreren en karakter toe te voegen.

Cartografieën en kaarten zullen ongetwijfeld stijl aan de kamer toevoegen, maar ze zullen dit met verschillende resultaten doen, afhankelijk van het ontwerp. De oude cartografieën met een verouderde afwerking zijn ideaal voor de decoratie van klassieke woonkamers en kantoren, maar ook voor kamers in industriële stijl. De moderne straatnaamborden in zwart-wit zijn op hun beurt ideaal om kamers in een moderne en/of minimalistische stijl in te richten.

Landschapsfotografie

Hou je van fotografie? Dan heeft u vast en zeker in uw archief foto's van landschappen die u in de vorm van een schilderij aan de muur kunt hangen. Als u ze niet heeft, kunt u zich altijd wenden tot derden en die foto's kiezen die u tot rust brengen of uw creativiteit stimuleren, afhankelijk van de ruimte die u ermee gaat inrichten. We houden van het idee om verschillende afbeeldingen van dezelfde scène met hetzelfde formaat te combineren. Maar we voelen ons ook aangetrokken tot meer informele voorstellen; sheet sets van verschillende formaten en instellingen.

Artistieke portretten

Fotografische portretten en illustraties wekken in gelijke delen liefde en haat op. Ze zijn een goede manier om de ruimte te personaliseren, waardoor hun familie de hoofdrol speelt. Er zijn er ook die er de voorkeur aan geven om derden, bekende en/of anonieme personages, de hoofdrolspeler van hun huis te maken.Zwart-witportretten samen met illustraties met kleurrijke accenten zijn in deze gevallen favoriet.

Afdrukken met bericht

Een woord dat je elke dag wilt lezen als je wakker wordt, een zin die je inspireert, een tekst die je niet wilt vergeten Prikborden zijn de laatste tijd populair geworden uitsteeksel. Hangend aan de muur of rustend op een ladekast, zijn ze tegenwoordig een veelgebruikt element voor het decoreren van hallen, woonkamers, slaapkamers en werkruimtes.

Abstracte kunstafdrukken

Abstracte kunst is volgens de RAE datgene wat de imitatie van het leven en figuratieve verwijzingen achterwege laat. Het omvat dan ook een grote verscheidenheid aan artistieke voorstellen, ook onderhevig aan trends. Prints met aquarelmotieven zijn momenteel het meest prominent.

Samen met de vorige moeten we de lafdrukken met geometrische motieven benadrukken. Deze afdrukken worden over het algemeen gereproduceerd op papier vergelijkbaar met ansichtkaarten of wenskaarten door middel van offsetdruk of digitale druk. Ze passen perfect in mid-century of moderne ruimtes.

Dit zijn de meest populaire soorten lakens die momenteel op de markt zijn, maar er zijn er nog veel meer. Je kunt ze kopen bij decoration stores of op platformen waar verschillende artiesten en ambachtslieden verblijven, zoals Etsy. Fotoafdrukken zijn relatief goedkoop en daarom een geweldig decoratief hulpmiddel voor krappe budgetten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: